- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #253.721
6 7 tane ekler yediysen arkasına spor yapman lazım ama ki 6 7 tane ne demek çok değil mi ?bişeyler yapcam yani yapmam lazım
ekler yedim 6-7 tane bide güzelce yemek yemiştim sonuç 64.
sağol kuzum .Tamam canım
kacccc oldun kizzzinşllah cünkü ben cok kilo aldım
neeeeeeeeeeeeee kiz sen 64 müsünnnnn neeeeee ay suan seni iyice bi kötü hissetirim durrrr iyi dinle:sadece ve sadece 64 kiloyum
şimdi baktım allahımmm resmen simidim çıkmış kocaman buneeeeeee
fena hemdeeeeeTakım olarak dipteyiz
içim bulandı ama yedim çünkü salağım6 7 tane ekler yediysen arkasına spor yapman lazım ama ki 6 7 tane ne demek çok değil mi ?
64........kacccc oldun kizzz
neeeeeeeeeeeeee kiz sen 64 müsünnnnn neeeeee ay suan seni iyice bi kötü hissetirim durrrr iyi dinle:
Aramizda suan sadece ve sadece bir kilomu kaldi??? senin ve benim tek bir kilo?? ve ben kendimi suan bile tam iyi hissetmiyorum
iradene hakim olman lazım düğünde yoksa 70 olcaksın seniçim bulandı ama yedim çünkü salağım
64........
arkadaşımla konuştum kader ortağımbilrikte kilo laıp sonra spora yazılıp birlikte veriyorz oda aynı kiloya cıkmıs aynı kiloda bırakmıstık sporu boyda aynı şubat başı yazılıyoruz tekrardan
Dün tartıldım canım 50,1sağol kuzum .
tartıldın mı ?
hay Allah vallah ipin ucu kacmis sende 6 kilo vermen lazimki listeye giresin yani listeye girmek icin cooook kilo vermem lazimmmmmmmmiçim bulandı ama yedim çünkü salağım
64........
arkadaşımla konuştum kader ortağımbilrikte kilo laıp sonra spora yazılıp birlikte veriyorz oda aynı kiloya cıkmıs aynı kiloda bırakmıstık sporu boyda aynı şubat başı yazılıyoruz tekrardan
50,10 wooowwww süpersin kzuumDün tartıldım canım 50,1
Ayyyy keske bende 50 olsammmmmm50,10 wooowwww süpersin kzuum
Cnm 7 lere az kalmis hadi bakalimKizlar hayirli cumalar kuran dersindeyim aday listesinde listesine yazarmisini
gecen hafta 82 kg
Bu hafta 81,5
Fark 500gr
Yuzde 0,60
ben 60 a da razıyımAyyyy keske bende 50 olsammmmmm
1,2 verdim cnmben 60 a da razıyımne kadar verdin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?