Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
1 yk pekmeZ ilik su
2 k suzme peynir
5 zeytin
1 dikim tb ekmegi
2 tk suzme yogurt
1 havuc
1 salatalik

ara
1 kurabiye
3 dilim kabak tatlisi
4 ceviz

aksam
1 kasr tavuklu sehriye corbasi
1.5 porsiyn firin kofte
bol salata
3 catal yogurtlu yufka

1 kase muhallebi

k8zomi uyutmya clsyrm se napysn duzeldnmi
Eh iste canım dün arkadaşların önerdiği seyleri denedim. InshAllah duzelicek. Biliyordum bebisimle uğraştığını kuşum InshAllah hemen uyur cici cici ♡ ben dizimi izleyemedim ya tekrarını izlicem

Eh iste canım dün arkadaşların önerdiği seyleri denedim. InshAllah duzelicek. Biliyordum bebisimle uğraştığını kuşum InshAllah hemen uyur cici cici ♡ ben dizimi izleyemedim ya tekrarını izlicem
ins ya baya uzun sürdü
cocuklu olunca her anin onnnla
faziletin kizlarimi

ins ya baya uzun sürdü
cocuklu olunca her anin onnnla
faziletin kizlarimi
Aynen canım ya ama kızlarını değil fazilet icin izliyorum evet kusum uzun sürdü ama geçicek InshAllah ♡ ayyy bebişim gelsinde ben anamı çağırırım yanıma ahahaha

Menüm sabah
2 haşlanmış yumurta
2 dilim patates kızartması
2 dilim peynir
4 zeytin
1 bardak çay
1 dilim pide ekmek

Öğlen
Yok geç yaptım kahvaltı

Ara
1 elma

Akşam
4 hamsi
Yarım kase roka
1 bardak portakal suyu

Eppek yemiyom artık tek sabahları yiyorum....

cok az sagliksz beslnyrsn cnm bu sekilde kilo veremezsin. versende kalici olmaz. hani cipsker yok burada

Bu yarim saat sonra oldu esimle tartisinca esim cekirdek citliyordu dedim ki bitirice lambayi sonduruyumde tv ye bakicamm dedim basim ağrıyor lambayi sondurec3m isik gozume batiyor dedim. kiz nerden baksa soyle oturupta diziye bakamadim uc haftadir sonra oglan sonduruym dedi esim yanlus anladi bana git diger odaya yat dedi, bende yok gitmiyim bugun tv keyfi yapacam dedim ,cekirdek citliyom diyo eee ben ne dedim cekirdegin bitsin sondurecem dedim bak uzatma basim ağrıyor adet gerginliği var uzak dur benden dedim daha konusuyordu sendemi adet olacan haa bir defada anlayisli ol dedim maşallah benimle yaris et dedim inatlasti gitti yatti odun kocam ayy bu boyle olmazdim uzerine diyette ekleninice sinirler gerildi sonra cikilat aramaya dustumm ama elimde degil..

Allah sizii

Bende cok acimm ve tatli istiyy midem siyrildii icee
immm ne guzel yenir soyle 1 dilim bol cikolatali padtaaa

Ben hergun takıgım sen sorma ona al begendıgını

İşte emziren annenin günlük menüsü...

Sabah 8:00kahvaltı

1 cay, 5 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, kahvaltılık salatalık,kırmızı bıber 1 kıbrık kutusu suzme peynır

Ara ogun 1o:30
Bebişin kahvaltıdından kalan
1 haslanmış yumurta

Oglen 12:30

Eşimin kahvaltısından kalan
1 dılım kasarlı sucuklu ekmek
1 bardak cay

Ara öğün 16:00

1 adet elma

Aksam 17:30

1 Kase mercimek çorbası
5 köfte kucuk boy
1 dılım kızarmış ekmek
1 tane ızgara biber

Ara ogun 21:30
Yok
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor

Cuma kilo:74.9
Güncel kilo: 74.9
Haftalık hedef: -1000
Hedefe kalan: -1000

Gruba katılım tarih / kilo: 24.07.2017 / 84.9
İzne ayrılış tarih / kilo: 18.11. 2017 / 75.8
Toplam kayıp: 9.100

İzinden dönüş tarih / kilo: 5.01.2018 / 75.3
1. Hafta: -400
Bu hafta: 0
Toplam kayip:9.500
Ana hedefe kalan:1.900

Nbr sekerım basıl gıdıyor hayat
İyiyim kuzum eşim işe basladi izni bitti daha duzenli oluyo ev boyle dün evi temizledim bi güzel sporumu yaptim kizim hastaydi ama duzeldi sayılır bana gecti simdi de sen nasilsin bebik kilo durumu nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…