Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok az olmuş kuzum eline sağlık

Kizlar bugunluk menumu yazmasam olur mu bugun biraz fazla abarttim da

Bugün eşimle avm ye gittik. Ceket alacaktım kalın uzun bişey. Bir sürü denedim. Nasıl oldu diyorum hepsine bahane buldu. Kimi yaşlı göstermiş, kimine bilmem dedi... Sonrada ben sinirlenince ne giysem yakışırmış felan dedi. yalanı batasıca bu adam belliki beni beğenmiyor kendide brad pitt sanki. Ay bende kocama taktım 2 gündür.

bende bende bugun cinlerim tepemde regl olacam iki gunde geliyor seker krizlerim geldi eve aradım taradim cikilat bulamadim dahada sinirlendim iki tane kremali sandavic biskuvi yedim bi avuc cipsi yedim iki bardak sut ictim oyle sakinlestim dahada zor zabddettim
Luluuu94 noldu kuzum sendemi esinle tartistin yoksa iyi oldugunu haber olurmu kuzumm

Canım öyle düşünme belki gerçekten yakismamistir. Zayıfladiktan sonra bak nasıl kiskanicak seni sunu giyme bunu giyme diyecek

Benim çok şükür geçti ya en sevmediğim şey şu regl
Öğleye say canım ama yinede akşamüstü biraz ağır olmuş

kiz naptin sen

cok az sagliksz beslnyrsn cnm bu sekilde kilo veremezsin. versende kalici olmaz. hani cipsker yok burada

belki alisveris modunda degildi adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…