- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #254.021
Çok az olmuş kuzum eline sağlıkMenu
Saat 11 de Iki kucuk armut
Ogle saat birde firinda karnabahar bi tabak
Aksam 16:30 1,5 kase arabasi corbasi
19:00 bagdat hurma küçük, mandalina bi kucuk portakal
yeme isi bitmistor yesil cay icerim boo su icerim yoruldum bugun annemgilde temizlij yaptik
Tmm cnmMezura ile
Tamam canım alalım
Hayirdir cnm sıkıntı neyKızlar moralim çok bozuk bu hafta fazla gelemeyeceğim izne ayrılabilirim bilmiyorum çok kötüyüm
Hayırdır cnmKızlar moralim çok bozuk bu hafta fazla gelemeyeceğim izne ayrılabilirim bilmiyorum çok kötüyüm
Ne oldu kuzum sorun mu varKızlar moralim çok bozuk bu hafta fazla gelemeyeceğim izne ayrılabilirim bilmiyorum çok kötüyüm
Bende yazmıcam içki içtim çünküKizlar bugunluk menumu yazmasam olur mu bugun biraz fazla abarttim da
Noldu hayırdır yaaKızlar moralim çok bozuk bu hafta fazla gelemeyeceğim izne ayrılabilirim bilmiyorum çok kötüyüm
Bugün eşimle avm ye gittik. Ceket alacaktım kalın uzun bişey. Bir sürü denedim. Nasıl oldu diyorum hepsine bahane buldu. Kimi yaşlı göstermiş, kimine bilmem dedi... Sonrada ben sinirlenince ne giysem yakışırmış felan dedi.yalanı batasıca bu adam belliki beni beğenmiyor kendide brad pitt sanki. Ay bende kocama taktım 2 gündür.
Canım öyle düşünme belki gerçekten yakismamistir. Zayıfladiktan sonra bak nasıl kiskanicak seniBugün eşimle avm ye gittik. Ceket alacaktım kalın uzun bişey. Bir sürü denedim. Nasıl oldu diyorum hepsine bahane buldu. Kimi yaşlı göstermiş, kimine bilmem dedi... Sonrada ben sinirlenince ne giysem yakışırmış felan dedi.yalanı batasıca bu adam belliki beni beğenmiyor kendide brad pitt sanki. Ay bende kocama taktım 2 gündür.
Benim çok şükür geçti ya en sevmediğim şey şu reglbende bende bugun cinlerim tepemde regl olacam iki gunde geliyor seker krizlerim geldi eve aradım taradim cikilat bulamadim dahada sinirlendim iki tane kremali sandavic biskuvi yedim bi avuc cipsi yedim iki bardak sut ictim oyle sakinlestim dahada zor zabddettim
Luluuu94 noldu kuzum sendemi esinle tartistin yoksa iyi oldugunu haber olurmu kuzumm
Öğleye say canım ama yinede akşamüstü biraz ağır olmuşDiyetin 3.gunu: 73.9
Bugünkü menum
Sabah 2 yumurta tavada 1 kk peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek
Ara 1 yesil elma
Aksam 200 gr tavuk ızgara 1 tane galeta
Ara 1 dilim borek 1 kase kuruyemiş
Su 2 lt
Aksamdan sonra biraz abarti oldu biliyorum yarin toparliycam
Canım noldu hayırdırKızlar moralim çok bozuk bu hafta fazla gelemeyeceğim izne ayrılabilirim bilmiyorum çok kötüyüm
Yaz utanma yazBende yazmıcam içki içtim çünkü
kiz naptin senbende bende bugun cinlerim tepemde regl olacam iki gunde geliyor seker krizlerim geldi eve aradım taradim cikilat bulamadim dahada sinirlendim iki tane kremali sandavic biskuvi yedim bi avuc cipsi yedim iki bardak sut ictim oyle sakinlestim dahada zor zabddettim
Luluuu94 noldu kuzum sendemi esinle tartistin yoksa iyi oldugunu haber olurmu kuzumm
cok az sagliksz beslnyrsn cnm bu sekilde kilo veremezsin. versende kalici olmaz. hani cipsker yok buradaMenu
Saat 11 de Iki kucuk armut
Ogle saat birde firinda karnabahar bi tabak
Aksam 16:30 1,5 kase arabasi corbasi
19:00 bagdat hurma küçük, mandalina bi kucuk portakal
yeme isi bitmistor yesil cay icerim boo su icerim yoruldum bugun annemgilde temizlij yaptik
belki alisveris modunda degildi adamBugün eşimle avm ye gittik. Ceket alacaktım kalın uzun bişey. Bir sürü denedim. Nasıl oldu diyorum hepsine bahane buldu. Kimi yaşlı göstermiş, kimine bilmem dedi... Sonrada ben sinirlenince ne giysem yakışırmış felan dedi.yalanı batasıca bu adam belliki beni beğenmiyor kendide brad pitt sanki. Ay bende kocama taktım 2 gündür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?