- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #254.141
yazık yaaamimli çünkü olayın içinde olmasa kenarında olsa yine ban yer banlar kraliçesi o çünkü
kastır o kasSpor yapiyom kilo aliyomhic yemedim bisi canim sen tartilma zati bulanti var mi
sonradan öğürmemek için ağzına bişiler atsaydın dene bakalım belki işe yarar
hayırlı olsun canım . kakaoluyu nasıl yaptın
Hic sanmiyom ya hadi hayırlısıkastır o kas
hiç bişi yok valla gayet rahatım iştahım yerinde
Fistik ezmesi ve kakaolu findik ezmesi yapsana kendine ozellikle fistik cocugun zeka gelisiminde cok onemlikastır o kas
hiç bişi yok valla gayet rahatım iştahım yerinde
tahmin ettim şimdi bişey atıyorum sana bak
24 kilo alırsam 84 olurumHic sanmiyom ya hadi hayırlısı
Aynim da benim gibi24 kilo almis biriyim hamilelikte
aaa evde fındık var olabilir aslındaFistik ezmesi ve kakaolu findik ezmesi yapsana kendine ozellikle fistik cocugun zeka gelisiminde cok onemlihemde tatli istediginde onlardan yirsin
gaz sancısı böbreğe vurur mu peki sanki wc de de sıkıntı var . çok bitki içemiyorumAyy deme kiz niye giyinmiyon guzelcebitkisel bisiler baksak dicem onlarda iyi olmaz
ben de yapayım nasıl olcak diye fıstık ezmesi güzel olmuştu ama ikinci defa yaptığımda bozdumSagol kuzum fındık daha zor çekildi kivama geldi fıstığa gore once yaği çıkıp biraz sıvılaşana kadar çektim sonra goz karari bal kakao ve süt ekleyip cokokrem kivamina getirdim ve nefisssss emin ol cikolata krizlerine super bence
heee kaç gün acabayazık yaaa
pişmiş ya kokmaz bence
sonradan geçti zaten kahvaltıdada çiğ biber yedim sarımsak tadı hiç gelmedi ağzıma bidaha inşallah kokmuyorumdur sabah sabah:
Bende tam 84 le gittim doguma24 kilo alırsam 84 olurummiiiimkin değil bi kere vücudum kabul etmez pof diye patlarım muhtemelen
aaa evde fındık var olabilir aslındanası yapılıyo
Bence de doktora git o uygun bisey verir belkigaz sancısı böbreğe vurur mu peki sanki wc de de sıkıntı var . çok bitki içemiyorumgeçmezse doktora gideyim en iyisi
ben de yapayım nasıl olcak diye fıstık ezmesi güzel olmuştu ama ikinci defa yaptığımda bozdum
heee kaç gün acaba
pişmiş ya kokmaz bence
favoriye ekledim canım. yapacağımda bakarımBende tam 84 le gittim doguma
Ciğ Findigi kavur sonra robotta çek yagi çıkana kadar ama robotu dinlendirerek yap bozmayagi çıkıp kendini salınca icine 2 tatli kaşığı zeytinyağı goz karari süt ve ne kadar tatlilikta istiyosan o kadar bal koy karıştır bu kadar nefis oluyo SchonerDuft kuzum bak yaği demeyi unutmusum sana buraya yazdim
amcam bir gelsin o zaman izin alayım bayağı kötü çünküBence de doktora git o uygun bisey verir belki
Onemli olan iyi çekmek yagi iyce çıkacak o zaman tam krema kivaminda oluyo
bizde o disiplin yok işte kimsenin olayı ciddiye aldıgı yok ki bi kaç kişi haricdün burda kimse yok diye takım 7ye baktım çok aktiflerdi ve belli saatte menüleri suyu sporlarını bildirmişlerdi çok imrendim valla
bal yok onu alayımda öyle yapayım sağol bebeğimBende tam 84 le gittim doguma
Ciğ Findigi kavur sonra robotta çek yagi çıkana kadar ama robotu dinlendirerek yap bozmayagi çıkıp kendini salınca icine 2 tatli kaşığı zeytinyağı goz karari süt ve ne kadar tatlilikta istiyosan o kadar bal koy karıştır bu kadar nefis oluyo SchonerDuft kuzum bak yaği demeyi unutmusum sana buraya yazdim
onu ölcmedim tatlim ya neyse onuda buaksam ölcim bariBuki_89 canım harikasın göbek nasıl?
Evet bizde o tempo disiplin hiç olmadı şimdi de yokbizde o disiplin yok işte kimsenin olayı ciddiye aldıgı yok ki bi kaç kişi haric
fistik ezmesini bende yapiyorum cok iyi oluo hemide cok saglikli ve kilo vermedede yardimciRobot aldik sonundaDün fıstık ezmesi ve kakaolu fındık ezmesi yaptimm nefissssssss oluyo yaa kizim da bayiliyo sabah birer çay kaşığı yedim kahvemle enerjim bitmiyi sporda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?