Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

diyetin 4 . günü:73.6
dünkü yediklerim
sabah tereyağlı 2 yumurta 2 kk peynir 1.5 dilim ekmek
ara leblebi 1 avuç 1/3 dürüm çiğ köfte
akşam 1 kase çorba 1 porsiyon fırında hindi
vee ara 2 dilim sütlü tatlı 1 kase çekirdek ((
su 2 lt

Hic sanmiyom ya hadi hayırlısı
Aynim da benim gibi 24 kilo almis biriyim hamilelikte
24 kilo alırsam 84 olurum miiiimkin değil bi kere vücudum kabul etmez pof diye patlarım muhtemelen
Fistik ezmesi ve kakaolu findik ezmesi yapsana kendine ozellikle fistik cocugun zeka gelisiminde cok onemli hemde tatli istediginde onlardan yirsin
aaa evde fındık var olabilir aslında nası yapılıyo

Ayy deme kiz niye giyinmiyon guzelce bitkisel bisiler baksak dicem onlarda iyi olmaz
gaz sancısı böbreğe vurur mu peki sanki wc de de sıkıntı var . çok bitki içemiyorum geçmezse doktora gideyim en iyisi

ben de yapayım nasıl olcak diye fıstık ezmesi güzel olmuştu ama ikinci defa yaptığımda bozdum

heee kaç gün acaba

sonradan geçti zaten kahvaltıdada çiğ biber yedim sarımsak tadı hiç gelmedi ağzıma bidaha inşallah kokmuyorumdur sabah sabah :
pişmiş ya kokmaz bence

24 kilo alırsam 84 olurum miiiimkin değil bi kere vücudum kabul etmez pof diye patlarım muhtemelen

aaa evde fındık var olabilir aslında nası yapılıyo
Bende tam 84 le gittim doguma
Ciğ Findigi kavur sonra robotta çek yagi çıkana kadar ama robotu dinlendirerek yap bozma yagi çıkıp kendini salınca icine 2 tatli kaşığı zeytinyağı goz karari süt ve ne kadar tatlilikta istiyosan o kadar bal koy karıştır bu kadar nefis oluyo SchonerDuft kuzum bak yaği demeyi unutmusum sana buraya yazdim

Bence de doktora git o uygun bisey verir belki
Onemli olan iyi çekmek yagi iyce çıkacak o zaman tam krema kivaminda oluyo

favoriye ekledim canım. yapacağımda bakarım

Bence de doktora git o uygun bisey verir belki
Onemli olan iyi çekmek yagi iyce çıkacak o zaman tam krema kivaminda oluyo
amcam bir gelsin o zaman izin alayım bayağı kötü çünkü

bal yok onu alayımda öyle yapayım sağol bebeğim
ben bide ekmek denicem bakaym yapabilirsem bi fırında 2 tepsi fln yaparım dilimleyip buzluga atarım cok cok olsun tabi ilk piştiginde bitmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…