- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #254.121
15-19 Ocak spor yarışması....
BORDO ŞİŞKOLAR
Bir garip:
Favelayn:
munter:
orkide1453:
tgb1907:
SekerPancarii:
KOŞAN KAPLUMBAĞALAR
selcanmehmetcan:
UMEYYE:
keptinn:
Blacksee55:
SchonerDuft:
Kmsl Hnd:
Lilipit:
+25
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..1puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım haftasonu 300 mekik çekecek ve bildirecek
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü
Eveeet yarışma başlasın
Kızlar lütfen yarışmaya ve cezalara disiplin istiyorum hepsi bizim için fit olmamız için
Kuzu günaydın
ne zor erkegn evde olması ya bende cumartesileri evde olunca sinir oluyorumAcik hasta gibiyim ama iyiyim kuzumhee başladı işe gece gidiyi sabahlari burdayim uyanana kadar
Yok kuzum absyi agirlikla yapmadim ama tam mekiği goguse agirlik koyup elinle tutup oyle yapabilirsin kalkabilirim dersenKuzu günaydın
Sen abs hareketleri ni ağırlıkla çalıştınmı hiç derhal bu göbeği hizaya sokmam lazım benim ya
Hee giz daraldim bende valla 20 günne zor erkegn evde olması ya bende cumartesileri evde olunca sinir oluyorum
Asla yapmam demistim ama yapicigim artık surda düğüne kaç ay kaldı. Zayıflamak bi yana birdr vücudun kendini toparlaması lazım okadar kilodan sonra. 10 kilo az degil. 10da geçen sene verdim zaten. Ayy hemencecik zayıflayalım ♡ cici olalım ♡ ben senin kilonda olsam göbek atarim ahabah
ben bugün yaptımmm iğrençtiSaat kacta kahvaltı yapıyon. Ne yedin bugün
1000 çok ama 500 olsun herkes cwkemeyebilir
Is çıkışı eve 7.30 gubi geldim giriştim eşimde yoktu
Öyle diyorsan hiç yapmicam sen yaptın mı bugün
devam edecekmisin peki ? iğrenç diyorsan sen ben hayatta içecemem ama merak ediyorum yine de tadınıkaç ay kaldı kuzum senin düğününe
ben bugün yaptımmm iğrençti
ben tartılmıyorm artıkHee giz daraldim bende valla 20 günayy ecik kilo aldim 55,2 yim hemen 54 e geri inmem lazim
bişi dicem bu sefer ban yicek hiç bişey göremedim ben nniye nedennnTabikide gel buyur hatta menunu paylaş istersen burda arkadaşlar fikir verir sana. Hani mesela şunu degil de bunu ekle veya ye diye ♡♡♡
mimli çünkü olayın içinde olmasa kenarında olsa yine ban yer banlar kraliçesi o çünkübişi dicem bu sefer ban yicek hiç bişey göremedim ben nniye nedennn
Spor yapiyom kilo aliyomben tartılmıyorm artıkmenü falanda paylaşmam asla
sen verirsin sporda yapcan artık
valla kuzum tadında bişey yok. yani tat almıyorum burnumu tıkayıp içtikten sonra sarımsak kokusu ve tadı geldi içerken gelmedi öğürdüm 2 kez ama şükür çıkarmadımdevam edecekmisin peki ? iğrenç diyorsan sen ben hayatta içecemem ama merak ediyorum yine de tadını
günaydın kızlaar
sonradan öğürmemek için ağzına bişiler atsaydın dene bakalım belki işe yararvalla kuzum tadında bişey yok. yani tat almıyorum burnumu tıkayıp içtikten sonra sarımsak kokusu ve tadı geldi içerken gelmedi öğürdüm 2 kez ama şükür çıkarmadım
hayırlı olsun canım . kakaoluyu nasıl yaptınRobot aldik sonundaDün fıstık ezmesi ve kakaolu fındık ezmesi yaptimm nefissssssss oluyo yaa kizim da bayiliyo sabah birer çay kaşığı yedim kahvemle enerjim bitmiyi sporda
Ayy deme kiz niye giyinmiyon guzelceböbreğim yine çok ağrıyor benim kendimi hiç koruyamıyorum evdeevde giymek için bir sürü kazağım var ben atlet ile dolandım hep ve içerisi de sıcak değil napsam ki şimdi doktora gitsem bir sürü ilaç evde yapacak öneri var mı kızlar maydonoz hariç
Sagol kuzum fındık daha zor çekildi kivama geldi fıstığa gore once yaği çıkıp biraz sıvılaşana kadar çektim sonra goz karari bal kakao ve süt ekleyip cokokrem kivamina getirdim ve nefisssss emin ol cikolata krizlerine super bencesonradan öğürmemek için ağzına bişiler atsaydın dene bakalım belki işe yarar
hayırlı olsun canım . kakaoluyu nasıl yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?