Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ahahah kızım bırak kokuyu mokuyu sırf sirkeyi fısfıs yap sık evin her yanlarına
sonra gelenler tursu mu yidiniz desin

Ya benim kız çok huzursuz kuzum dün gece ağladım artık hatta sürekli mizmzlaniyo hasta da değil dişi de gelmiyor.. çok bitkinim gerçekten
ya niye öyle huysuz ki acaba akşamları yatmadan okuyo musun kuzum

bende seni seviyoooom
bende seni seviyooom

uyku durumu nasil

ayyy onlar neymiş öyleee tuz nası yakılıyo neyin adını anmıcaz anladm onu ben

Aynen canım

Canım ne alakası var 45günlükken doktor bana yapabilirsin dedi ben 2,5aylıkken falan direk Jillian la başladım seninki hafif ya
Ama çıkmak istiyorum diyorsan çıkarayım...
kuzu sen benim yarim kadarsin belki omdn demistir. ben kilolu ve daha yagliyimya ondn korktum. listeyi olumsuz etkilemeyeceksem cikmak istemem yine egzersizimi ve diaari cikabildikce yuruyusumu yapacagim lesliyide 1 mip 1 mil yaparim ceza alinca cunku dalagim hala agiriyor

çok şey var kuzum şüphen varsa ona göre araştıralım. ocağı açıyorsun bir tutam atıyorsun ateşe
ay ben onu yemek yaparkn bol bol yapıyorm zati tuz yag su ve hangi yemegi yapıosam sakarımdırda biraz ya acıkcası geçen haftadan sonra bi şüphelenmedim değil ama bakmaya cesaretimde yok

bahsettiğimiz konu çok ayrı birşey kuzum bence yok ama sen kolaçan et evi yine için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…