- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #254.461
Öğlen ve akşam kek yemişiz toplam 5 dilim kekİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 8:00kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, kahvaltılık salatalık,kırmızı bıber 1 kıbrık kutusu suzme peynır
Ara ogun 1o:30
2 cevız içi
Oglen 13:00
1 tabak kuru fasulye
1 tabak sulu köfte
1 dılım ekmek
1 cerry domates
Yarım kırmkzı bıber
1 dılım ekmek
3 dılım cevızlı hurmalı kek
Ara öğün 16:00
Yapmadım
Aksam 18:30
Oğlumun az artan sulu köftesıne bol suyundan koyup çorba gıbı yedım
Kırmızı beyaz lahana salatası
2 dılım kek
Ara ogun 21:30
Yok
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
Cuma kilo:74.9
Güncel kilo: 74.3
Haftalık hedef: -1000
Hedefe kalan: -400
Gruba katılım tarih / kilo: 24.07.2017 / 84.9
İzne ayrılış tarih / kilo: 18.11. 2017 / 75.8
Toplam kayıp: 9.100
İzinden dönüş tarih / kilo: 5.01.2018 / 75.3
1. Hafta: -400
Bu hafta: -600
Toplam kayip:9.500
Ana hedefe kalan:1.300
atarim cnmEvet bende şimdi yapacam sonra yapacam diye diye yapmıyorum. Sen güzel yapıyorsun ama takip ediyorum
2 3 tane diyetisyen listem var onlara göre yaparım hiç gerekli değil diyetisyen şu an .eliptik bisiklrymi var resim atarmısın pancarın yaptığı varya adı neydi ondan alabilirim o bacak inceltiyo
Size ne oldu ?
gunaymadiiiGünaydın kızlar
5 dilim kekİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 8:00kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, kahvaltılık salatalık,kırmızı bıber 1 kıbrık kutusu suzme peynır
Ara ogun 1o:30
2 cevız içi
Oglen 13:00
1 tabak kuru fasulye
1 tabak sulu köfte
1 dılım ekmek
1 cerry domates
Yarım kırmkzı bıber
1 dılım ekmek
3 dılım cevızlı hurmalı kek
Ara öğün 16:00
Yapmadım
Aksam 18:30
Oğlumun az artan sulu köftesıne bol suyundan koyup çorba gıbı yedım
Kırmızı beyaz lahana salatası
2 dılım kek
Ara ogun 21:30
Yok
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
Cuma kilo:74.9
Güncel kilo: 74.3
Haftalık hedef: -1000
Hedefe kalan: -400
Gruba katılım tarih / kilo: 24.07.2017 / 84.9
İzne ayrılış tarih / kilo: 18.11. 2017 / 75.8
Toplam kayıp: 9.100
İzinden dönüş tarih / kilo: 5.01.2018 / 75.3
1. Hafta: -400
Bu hafta: -600
Toplam kayip:9.500
Ana hedefe kalan:1.300
Neden diyemicem kızın uyusunda sende uyu dinlen kuzumgunaymadiii
Hee bunlardan ben o twist mi ne vardı ya ondan istitorum aslında bacaklara süper geliyor o .
cnm şeker yemiyorum da meyve sekerden sayılır mı sabah yumurta süt zeytin mauydonıoz yedim öğlen de yoğurt elma getirdimBugün protein diyeti yapıyorum sadece midem bulanmasın diye sabah 1 dilim ekmek yedim 15 dk da üstüne yürüyüş yaptımorkide1453 varmısın 3 4 gün şeker diyeti yapalım. Proteine başlayabilirsen ikisi bir arada süper oluyor
Hee var bebik tarif topikte ben yaptim 7 günlük ekmaami buzluga dizdimama moralnii bozarsan kendini vermeiyorum diye şartlarsan tabiki vermezsn..vericem diceksin gidicek o kilolarsende 59a iniceksin
ayy ama mesaiye kalcam 10a kadaryarın yapayım yarın evdem izin aldm doktora gitcm diye tarif var mı senin topikte
hee az yidim bi tabak
normalde biliyon 4 ten asagı inmez
memnun oldm bende 1.58
meyveden alacaksın . çikolata pirinç kek vs de yasak şeker diyetinde sınırlı şekilde meyve yiyebilirsin. ben bugün meyve yemicem belki öğlen salata tarzı bişiler yerin akşam ne yicem belli değil ayarlamadım belki yoğurt yerim sadece eğer ok ise yarın da protein yapacamcnm şeker yemiyorum da meyve sekerden sayılır mı sabah yumurta süt zeytin mauydonıoz yedim öğlen de yoğurt elma getirdim
poncik naber kuzugünaydın kızlaaaar
Gunaydin pincikgünaydın kızlaaaar
Bana naber yoh muponcik naber kuzu
PARDON KUZUM ya günydın dediğini görmedimGunaydin pincik
Bana naber yoh muhep zayıfım diye dışlıyonuz beni aranizdan demi hep belim 65 cm diye oluyo bunlar biliyom hep 36 bedenlikten mucks beybi
dambıl ile squat zor olmuyor mu bende dambılı kullanmaya başlayım dimiGunaydin gizllaaa@Bir garip kuzum dün 62 dk sporum var 45 dksi stepper, 2 dksi 5 kilo agirlikla squat, 15 dksi yürüyüş
Bugunde yapiyom ama 3 gundur spor yapiyom 3 gündür kilo vermem durdu sporu kilo vermem bitince mi yapmaya baslasam ki bu seferde 55,2 de takili kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?