- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #254.661
Bu yarinki menu mu kuzu@orkide1453
sabah
1 yumurta ve 30 gr kadar süzme ile omlet içine 2 hindi füme koyabilirim
1 dilim ekmek
eğer bulantı olursa yanına marul eklicem
üstüne
1 bardak süt 1 yk harnup pekmezi (tedavimi destekliyor diye hergün içiyorum sen tüketme )
ara
2 ceviz
öğlen
muhtemelen
tavuk göğsü düşünüyorum közde
yanına 1 bardak ayran
ara
çiğ badem 5 6 tane
akşam
kv ye gidecez
4 yk kaşığı yoğurt
et yaparsa et yicem yanına salata yerim et yoksa yine tavuk yicem dışrdan
2.ci günüm diye salata ekliyorum
Ayy tabiki hic yemicen diye bisey yok hepimiz yiyoz ara ara ama haftada ikiyi gecirme boyle seylere sen cok alıştın bakkilonu verirsin sonra kurabiye yicem diye geri alirsin ayy bende leslieyi hic sevmiyom aslinda pilates de biraz sıkıcı ama yaptim baya ben
Yok bebegim dinletmedi daha cok kücük dedi yeni dedi kac gunlukken kalp atisi duyuluyokaptinn ne dedi doktor kalp atisini duydunuz muu
Bizim evde dolapta her gün kola olur. Çerez, abur cubur, patlamış mısır, cips ve bunları her gün gözümün önünde yiyor.Ayy he yaa bende de ayni oluyo biliyon mu tam hedefe yaklastik diyoh birden 2 3 kilo aliveriyoh ben bunca kiloyu nasil verdim acababenim eşimde diyette hep benim gibi o yuzden almiyo kacamak yaparsak beraber yapiyoh yohsa hic yemiyoh boyle olunca kolay oluyo yoksa dusunemiyom karsimda cips cerez cikolata yedigini hee ay bi 53 e duseydim düşmesem de 54 olurum herhalde ecik dar geleni alirim
keseyi gordumu biziimde dinletmemisyi simdi hatirladim ilk keseyi gormustu 6 haftaliktim 10 haftalikti kalp ayisini duymustukYok bebegim dinletmedi daha cok kücük dedi yeni dedi kac gunlukken kalp atisi duyuluyo
3 kase corbayi nasi yedin kizsabah
1 kase yogurt icine chia tohumu koymuştum aksamdan sabah onu yedim
1 bardak sut
3 ceviz
1 kurabiye
ara
yarim muz
yarim portakal
aksam
3 kase sutlu kabak corbasi
2 kasik tavuklu sehriye corbasi
1 kurabiye ve kuruyemiz yerim
bizde cips kola patlamis misir yenmez almayiz daha dogrusu kuruyemis biskuvi cikolata yeriz doldururuz benim esimde yiyiciBizim evde dolapta her gün kola olur. Çerez, abur cubur, patlamış mısır, cips ve bunları her gün gözümün önünde yiyor.
Evet gosterdi 1.5 cm kesekeseyi gordumu biziimde dinletmemisyi simdi hatirladim ilk keseyi gormustu 6 haftaliktim 10 haftalikti kalp ayisini duymustuk
5 kase bile yerdim kendimi zor tuttum3 kase corbayi nasi yedin kiz
guzel cnm.Menüm
Sabah
Sahanda 2 yumurta
1 domates
1 kk peynir
2 tb ekmeği
6 zeytin
Öğlen
Haşlanmış karnabahar
1 kase çorba
Eti form bisküvi( kızım istedi açtı dağıttı hepsini yazık olmasın dedim)
Akşam
1 orta boy çupra
Salata
1 kase çorba
En az 2 lt su
Kasınca daha coh aciyiBebegiimm
Yok sglamiyorm ben kendimi kasiyom
Oo masallah seninki benden onde
Test icin kuzu saglikli mi diye bakcaklsrms
Seninde güzelsabah
1 bardak sut
3 ceviz
1 kurabiye
ara
yarim muz
yarim portakal
aksam
Allah yardim etsin kuzumBizim evde dolapta her gün kola olur. Çerez, abur cubur, patlamış mısır, cips ve bunları her gün gözümün önünde yiyor.
Guzeeellllsabah
1 bardak sut
3 ceviz
1 kurabiye
ara
yarim muz
yarim portakal
aksam
Benim esim de yiyici ayni benim gibi ama kilo almak istemediginden nadir alıp yiyoh ama bi yidim mi de kıtlıktan çıkmış gibi dunyalari yiyohbizde cips kola patlamis misir yenmez almayiz daha dogrusu kuruyemis biskuvi cikolata yeriz doldururuz benim esimde yiyici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?