- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #254.681
Squat puanı sayıya göre bilemediğim için kafadan beş puan ekledimÜşeniyom yazmayasaka saka
Ay yazmissin sen
İner canım inşallah pes etmek yokevet canım büyüdüler şükür büyük 3 yaş 3 aylık küçük de önümüzdeki ay 2 yası bitiriyor . göbeğim zayıfladıkça iniyor 55 k,ilo olsam spoerla baya bi düzleşecek de sorun kilom inmiyor işte
Luluuu94 canim aksam sporum egzersiz 3 puan plank 1 puan roplam 4 puan
Waw süperLuluuu94
65 dk tempolu 26
15 dk kondisyon 9
5 dk eliptik 4
20 dk bölgesel 6
100 mekik 6,5
Toplam 51,5
Canım hoşgeldin listeye alalım senide listede yazıyor puanlarKizlar yapilan sporlarin puan hesaplamasi nerede yaziyor goremedim
Bugun 30 dk yuruyus
15 dk leslie 1 yaptim
Gayet guzel canim afiyet olsunMenüm
Sabah
Sahanda 2 yumurta
1 domates
1 kk peynir
2 tb ekmeği
6 zeytin
Öğlen
Haşlanmış karnabahar
1 kase çorba
Eti form bisküvi( kızım istedi açtı dağıttı hepsini yazık olmasın dedim)
Akşam
1 orta boy çupra
Salata
1 kase çorba
En az 2 lt su
2 dk sürdü kuzum squatimSquat puanı sayıya göre bilemediğim için kafadan beş puan ekledim
İner canım inşallah pes etmek yok
Waw süper
Canım hoşgeldin listeye alalım senide listede yazıyor puanlar
lutfennnnnnnnnGuzeeellllaksamki kurabiyeyi yersen seni doverim
3 kasik beni kesmez kiz
bizim meden bpyle oldugumuz belliBenim esim de yiyici ayni benim gibi ama kilo almak istemediginden nadir alıp yiyoh ama bi yidim mi de kıtlıktan çıkmış gibi dunyalari yiyoh
Kiz o 16. Haftada oluyorduBebegiimm
Yok sglamiyorm ben kendimi kasiyom
Oo masallah seninki benden onde
Test icin kuzu saglikli mi diye bakcaklsrms
Kurabiye gibi olursun kurabik yersenlutfennnnnnnnn
3 kasik beni kesmez kiz
bizim meden bpyle oldugumuz bellikocisler yuzunden benim esim takmaz kiloyu kendi dombalak ve ben onu oyle cok cekici buluyorum
Ayyy gordun mu keseyi... bende erken dedim 10 gun sonra gosterir dedim ama gordun demek kiEvet gosterdi 1.5 cm kese
Kaç tane yaptın bilemeyeceğim işte2 dk sürdü kuzum squatim
Aksam yedik canim daha....nasil hamuru mu ...un su tuz yoguruyorsun.. acip kare kare kesiyorsun.. icine harcini koy kapat..sonra onu sicak suda hasla sarimsakli yogurt dok. Uzerine yag yak uzerine ...afiyet olsun umarim uardimci olmusumdurkizlar mantı tarifi lazim bana
Afiyet olsun cnm menu cok guzelEmziren anne menüsü
1gün kurusu
2yumurta
Bir dilim t.b ekmek
1kk peynir
7-8 zeytin
1çk Susam ezmesi şekersiz
1kk tahin helva
Elma
2ceviz
2küçük haşlanmış kırmızı pancar
İftar
2gün kurusu
3küçük kepçe şehriye çorbası
6kaşık etli nohutlu Karabuğday pilavı
3kaşık mantar sote
Yoğurt
Salata
1küçük haşlanmış kırmızı pancar
1çk aşure
İnşallah yemem
6 haftalikta duyuluyor cnmYok bebegim dinletmedi daha cok kücük dedi yeni dedi kac gunlukken kalp atisi duyuluyo
Sağol canımAfiyet olsun cnm menu cok guzel
Cnm devam etmek isterim ama su siralar degil ilk 3 ay gecsin ondan sonra yurucem insallahSağol canım
Yürüyüşlerinle devam etmek istermisin spor listesinde
Anladım canımCnm devam etmek isterim ama su siralar degil ilk 3 ay gecsin ondan sonra yurucem insallah
Konuşacağım şimdi böyle devam etmez zaten bu evlilik . Bu yaslarim bir daha gelmeyecek benim .. kimsenin hakkı yok bunu yapmaya banasupersiniz siz ya
acaba seni kaybedecegini anlatsa boyle devam eder mi. Yani kotu bir sey yazmknistemiyrm seni incitmemek icin ama bu sekilde ne kadar dayabilirsin. Bunun hastalik hali var zor zamani var baya baya senden her seyi sakınıyor.
yok artik. Kuzum bu adamla boyle nasil olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?