- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #254.721
spor yapamiyorum ya hemen yoruluyorum kizim zaten hic bir seye izin vermiyor hep aksam gec saatr kaliyor sporum o zamanda pestile donmus oluyorumCnm yarın spor ekle bıraz sorun yok
Senın enerjıye ıhtıyacın var
Cnm oglumu yatırıyrm
Konuştuk hatasını anlamış öyle diyor ama benim kırgınlığım geçmedi .yıne aynı şeyler olacak gibi hissediyorumFavelayn konuşabildin mi canım
Senı cok ıyı anlıyrmspor yapamiyorum ya hemen yoruluyorum kizim zaten hic bir seye izin vermiyor hep aksam gec saatr kaliyor sporum o zamanda pestile donmus oluyorum
su egzersizleri bile zor yapiyorum
Ay sen anlattin ben yoruldum. Masallah o kadar seye nasil yetisiyorsun. Ise neden basladin bebisini buyutseydin biraz daha keske. Cok zor olmali senin icin.Cnm oglumu yatırıyrm
Perısanım anlatamam
7 aylık olanın atesı yukselıyor
Buyuk ateslı hasta
Eve geldım mutfagı topladm evı supurdum
Yogurt mayaladm bebıse (günlük mayalıyrm)
Bebısı uyutup oglanın ılaclarını verdm
Bu saat oldu uyumadı daha
Bende bakayım dedm
Olmaz ınsallahKonuştuk hatasını anlamış öyle diyor ama benim kırgınlığım geçmedi .yıne aynı şeyler olacak gibi hissediyorum
Amin kuzum hepimize inşallah .. Rabbim huzur versin evimizeCnm cok uzuldum senın adına gercekten
Yuce rabbım yardım etsınsana ınsallah
Aynen canim. Cok sukur esim tam destek ama kizim huysuz bebek esim ilgilense bile surekli agliyor haliyle pskolojik baski oluyor uzerimde. Vicdan azabi cekiyorum bu d3faSenı cok ıyı anlıyrm
Anne olmak cok zpr
hatasini anladigini soylemek disinda elstra seni mutlu edecek bir sey yapti mi cnmKonuştuk hatasını anlamış öyle diyor ama benim kırgınlığım geçmedi .yıne aynı şeyler olacak gibi hissediyorum
Cnm ücretsiz ızın almam gerekexektıAy sen anlattin ben yoruldum. Masallah o kadar seye nasil yetisiyorsun. Ise neden basladin bebisini buyutseydin biraz daha keske. Cok zor olmali senin icin.
Senınde dınlenmeye ıhtıyacın var cnmAynen canim. Cok sukur esim tam destek ama kizim huysuz bebek esim ilgilense bile surekli agliyor haliyle pskolojik baski oluyor uzerimde. Vicdan azabi cekiyorum bu d3fa
Annenin bakmasi buyuk avantaj en azindan gozun arlada kalmiyor. Ucretsiz izin lisa bir sure alsaydin sana da iyi gelurdi bu sekilde devam edersen yakinda pskolojin bozulur. Nihayetinde sende insansin her yere nasil yetiseceksin. Esinde fedakarlik yapmalı. Sana destek olmali. Eve geldiğinde bir saat uyuyabilsen biraz enerji depolarsin. sut iznini kullaniyorsun dimiCnm ücretsiz ızın almam gerekexektı
Oda buyuk kayıp bnm ıcın
Yetısemıyrm pek aslında
Annm bakıyor oglumada sagolsun
oyle de iste ağlayınca kendimi kotu hissediyorum. Esim ugrasiyor ama susturamiyor anne kokusu denen mucizevi bir koku var kizimi rahatlatmaya yetiyor. Ilk dogdugu andan itibaren boyle.Senınde dınlenmeye ıhtıyacın var cnm
Oda babası bırak ılgılensın cnm :)
Kız çorba ettin kafam karıştı kaç puan yapıyor toplamdaLuluuu94 canim bugunde egzersiz 3 puan plank 1 puan toplam 4 puan dun ve buhun 10 mekigim var onun puani yok galiba bulamadim
Sağol canım Amin inşallahCnm Allah kabul etsın bence gayet guzel
Kız çorba ettin kafam karıştı kaç puan yapıyor toplamda
Sağol canım Amin inşallah
Canim hic goz kaarari yapmamistik. Zaten hamurunu hic ben yapmadim hep annem yapar.. simdi olcu veremicemsen sportif evlenmissinn ben boyle evlendigim icin gozume hos gelit
biz kiloyu problem yapmiyoruz sisman seviyoz sanirimBen sirf saglik icin idral kilomuzda olmak istiyorum da beceremiyorum sen baklava seviyorsunn dimekkk baklavaci kiz
ayy olmaz olur mu cnm tsk ederim. Tek sorun bana olculu lazim
aynen cnm. ciddi cisdi konus mezarami getirecek parayii
tmm cnm ysk ederim ilgin icin.Canim hic goz kaarari yapmamistik. Zaten hamurunu hic ben yapmadim hep annem yapar.. simdi olcu veremicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?