Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cipsin yanına bide baharatlı yogurt yapcan bide kola açıcan

Gunaydin fistikimm

dohtor kahve yasak dedi ama ben içtim yine bişey olmaz herhalde günde 1 fincan dan yaa

dohtor kahve yasak dedi ama ben içtim yine bişey olmaz herhalde günde 1 fincan dan yaa
Ayy en sevdigim abur cubur
Çayı azalt o da kafein bi tane kahve ic bisi olmaz ama icmesen daha iyi kafein bebege geçiyo uykusunu kaçırıyomuş suan senin susam uyumuyo tabi ama karnin büyüdükçe icmesonra uykusuz cocugun olarsallarsin zabaaca

allahtan cnm istemedi yoksa aksam alır yerdim he doktorda öle dedi ama etrafımda hiç bi hamile kahve içmemzlik yapmadı bilmyim simdlik içerim dediğin gibi ilerledikce içmem atıkın

allahtan cnm istemedi yoksa aksam alır yerdim he doktorda öle dedi ama etrafımda hiç bi hamile kahve içmemzlik yapmadı bilmyim simdlik içerim dediğin gibi ilerledikce içmem atıkın
Ben hamile kaldigimda ikinci sefer cayı azaltip bi tane kahve iciyodum istemesin oyle seller canin

Gunaydin kızlar

Gunaydinnn oo supersin bebikkk eksiler geliyoowc sorunu bende de var bende 54,8 im bu sabah sporu kısınca gitti kiz
spor yapamadım dün ama 3 saate yakın yürüyüşüm var . olurum dimi hafta sonu 69

bencede çünkü orda durdukca yesem m diye düşünüyorum hep
bende de o huy o yüzden eşim sebzeliğe ya da üstünü kapatrak saklar dolabın içine

3 cipsi nasıl yiyorsunuz
hafta sonu bende sağlam spor yapacam aksilik çıkmazsa 68 olurum inşallah pazartesi

Ben sordum canim kahveyi 1 taneden bisey olmaz sekerli cok icme dedi.. ben zaten sekersiz iciyorum sende icebilirsin bence

Yaaa..caanim salgam istedi simit ile salgam.....
sabah sabah şalgam mı

ayy yazık ya evin içinde saklıyo

Ben sordum canim kahveyi 1 taneden bisey olmaz sekerli cok icme dedi.. ben zaten sekersiz iciyorum sende icebilirsin bence
dimi bende şekersiz içiyorum zaten migrosun kahvesi hafif yani öle mehmetefendi vs gibi agırda değil

cayı bende azalttım zor oldu ama
ay bende hiç mide bulantısı yok niye böyle ters bi insanım anlamadm
Cnm mide bulantusina daha car 7. Haftadan sonra basliyor.. ben kizimda cok midem bulaniyordu.. ilk 3 ayda 5 kilo vermistimm.. ama cok kotuydu zaten dusuk tehlikemde vardi. Serumlarla ayaktaydim bi de mide bulantisi cok kotu oluyordu umarim bunda daha iyi gecer

Ayy yiyoh valla biz aslinda abur cubura cok düşkünüz yemegi az yiyoz ama evde abur cubur varsa hepsini bitirmeye calisiyoh bugünün yarini yohmuşcasina o yüzden eve sokmuyoz abur cubur insallah kuzum 68 olarsin bol yuruyus yapalim hastasonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…