- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #254.781
cipsin yanına bide baharatlı yogurt yapcan bide kola açıcanEşim alinca bensiz yimiyo nadir aliyo ya senle hızlı hızlı yemeyince tadi çıkmıyo diyoahahajajjahah cips coh seviyom ben ya biz cips yedim mi 3 paketi döküp oyle yiyoh ama 2 3 ayda bir anca yiyih Allah tan hee bitterden zarar gelmez yi ama devamli yeyince cikolata bagimlilik yapiyo sanki ya insanin cani istiyo surekli
Supersin bebegimmmm ustune düşünce iyce hizlaniyo kilo işi bende kizimi babannesine birakirsam haftasonu yürüyüşler yapariz esimle o zaman cok iyi vermistimpazartesi 69 la gelirsinn bende 53 le gelimm
Gunaydin fistikimm
Ayy en sevdigim abur cuburcipsin yanına bide baharatlı yogurt yapcan bide kola açıcan
dohtor kahve yasak dedi ama ben içtim yine bişey olmaz herhalde günde 1 fincan dan yaa
allahtan cnm istemedi yoksa aksam alır yerdimAyy en sevdigim abur cubur
Çayı azalt o da kafein bi tane kahve ic bisi olmaz ama icmesen daha iyi kafein bebege geçiyo uykusunu kaçırıyomuşsuan senin susam uyumuyo tabi ama karnin büyüdükçe icme sonra uykusuz cocugun olar sallarsin zabaaca
dun aksamdan baget kalmistibence cok iyiöğle ne yiceksin peki
Ben hamile kaldigimda ikinci sefer cayı azaltip bi tane kahve iciyodumallahtan cnm istemedi yoksa aksam alır yerdimhe doktorda öle dedi ama etrafımda hiç bi hamile kahve içmemzlik yapmadı bilmyim simdlik içerim dediğin gibi ilerledikce içmem atıkın
ooo cok iyidun aksamdan baget kalmisti
Onunla salata bir de ayran
Yaaa..caanim salgam istedi simit ile salgam.....
neler yedin kahvaltıda
Bugun birini seç sadece bakalim deneme bir kiiarkadaşlar dün sodalı yeşilçay içtim bi de keten tohumlu yoğurt tuvalete cokrahat çıktım acaba hangisi etkiledi ona göre devam edicem
spor yapamadım dün ama 3 saate yakın yürüyüşüm var . olurum dimi hafta sonu 69Gunaydin kızlar
Gunaydinnn oo supersin bebikkk eksiler geliyoowc sorunu bende de var bende 54,8 im bu sabah sporu kısınca gitti kiz
bende de o huy o yüzden eşim sebzeliğe ya da üstünü kapatrak saklar dolabın içinebencede çünkü orda durdukca yesem m diye düşünüyorum hep
3 cipsi nasıl yiyorsunuzEşim alinca bensiz yimiyo nadir aliyo ya senle hızlı hızlı yemeyince tadi çıkmıyo diyoahahajajjahah cips coh seviyom ben ya biz cips yedim mi 3 paketi döküp oyle yiyoh ama 2 3 ayda bir anca yiyih Allah tan hee bitterden zarar gelmez yi ama devamli yeyince cikolata bagimlilik yapiyo sanki ya insanin cani istiyo surekli
Supersin bebegimmmm ustune düşünce iyce hizlaniyo kilo işi bende kizimi babannesine birakirsam haftasonu yürüyüşler yapariz esimle o zaman cok iyi vermistimpazartesi 69 la gelirsinn bende 53 le gelimm
cayı bende azalttım zor oldu amaBen hamile kaldigimda ikinci sefer cayı azaltip bi tane kahve iciyodumistemesin oyle seller canin
Ben sordum canim kahveyi 1 taneden bisey olmaz sekerli cok icme dedi.. ben zaten sekersiz iciyorum sende icebilirsin bencecipsin yanına bide baharatlı yogurt yapcan bide kola açıcan
dohtor kahve yasak dedi ama ben içtim yine bişey olmaz herhalde günde 1 fincan dan yaa
sodalı yeşil çayıarkadaşlar dün sodalı yeşilçay içtim bi de keten tohumlu yoğurt tuvalete cokrahat çıktım acaba hangisi etkiledi ona göre devam edicem
Bugun birini seç sadece bakalim deneme bir kii
bugün sodayı dene yarın ketn tohumunuarkadaşlar dün sodalı yeşilçay içtim bi de keten tohumlu yoğurt tuvalete cokrahat çıktım acaba hangisi etkiledi ona göre devam edicem
sabah sabah şalgam mıYaaa..caanim salgam istedi simit ile salgam.....
ayy yazık ya evin içinde saklıyospor yapamadım dün ama 3 saate yakın yürüyüşüm var . olurum dimi hafta sonu 69
bende de o huy o yüzden eşim sebzeliğe ya da üstünü kapatrak saklar dolabın içine
3 cipsi nasıl yiyorsunuz
hafta sonu bende sağlam spor yapacam aksilik çıkmazsa68 olurum inşallah pazartesi
dimi bende şekersiz içiyorum zaten migrosun kahvesi hafif yani öle mehmetefendi vs gibi agırda değilBen sordum canim kahveyi 1 taneden bisey olmaz sekerli cok icme dedi.. ben zaten sekersiz iciyorum sende icebilirsin bence
Yazıık ne hayaller kurarmışsabah olsa bir seyler yesek
Cnm mide bulantusina daha car 7. Haftadan sonra basliyor.. ben kizimda cok midem bulaniyordu.. ilk 3 ayda 5 kilo vermistimm.. ama cok kotuydu zaten dusuk tehlikemde vardi. Serumlarla ayaktaydim bi de mide bulantisi cok kotu oluyordu umarim bunda daha iyi gecercayı bende azalttım zor oldu ama
ay bende hiç mide bulantısı yok niye böyle ters bi insanım anlamadm
Ayy yiyoh vallaspor yapamadım dün ama 3 saate yakın yürüyüşüm var . olurum dimi hafta sonu 69
bende de o huy o yüzden eşim sebzeliğe ya da üstünü kapatrak saklar dolabın içine
3 cipsi nasıl yiyorsunuz
hafta sonu bende sağlam spor yapacam aksilik çıkmazsa68 olurum inşallah pazartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?