- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #255.061
Canım çekti valla 68e düşünce yicem ödül olarakEvet çok kaloriliymiş o bence pirinçtendir.
Lavaş in yarısi işte kuzum 7 de yedimmYarım lavaş derken ne kadar yedin saat kaçta. Sabah kızartma yemissin birde olmamış
O da güzelOnu yerken farkettim ama başlamıştım ekmeğe.
Bizim burda lavaslar kocaman kuzum 60 cmLavaş in yarısi işte kuzum 7 de yedimm
İnşallah canımCanım çekti valla 68e düşünce yicem ödül olarak
Yok o kadar değildi ya bir sonundan az daha buyukBizim burda lavaslar kocaman kuzum 60 cm
bende denemk istiyorum ondn sordum cnmmm tv karsisinda yirimmmOlsun yag ve seker tüketmiş oldun.
Yarin çok dikkat etmelisin.
Güzeldi kuzum az yağla ya da sıfır yağ ile kavruldu
cok azyiyorsun cnm boyle olmaz sen emziren annesin 3 kasik bugulama nedirMenummmm
Sabah
1 dilim ekmek
1 YK kadar patates kızartması
Yarım omlet
2 dilim kaşar peyniri
Sabah geç yedim öğle yemeği yemedim ondan..
Ara bir muz
Akşam
Hamsi buğulama 3 YK
Yarım lavaş
Bir tabak salata
O zaman sana ödül veriyorumben kac gundur ekmek yemiyom
Ayy süper olurdu vallaİnşallah canımaynı şehirde olaydık beraber yer kızlara foto yollardık. ay benimde ağzım sulandı.
O zaman sıkıntı yok bence afiyet olsunYok o kadar değildi ya bir sonundan az daha buyuk
Tantunilik gibi dograt eti biraz haşla sonra yağ koy kavur içine pul biber at azcık. Soğan salatası yap lavaş ekmeğe koy hepsini yanına ayran al sana evde tantuni harika oluyorbende denemk istiyorum ondn sordum cnmmm tv karsisinda yirimmm
yarin tavuk veya balik yiyecegimm
Ekmek yemiyor kurabik piskuvi rondo yiyor dimiben kac gundur ekmek yemiyom
Nasil hepsini yiyebiliyor hayret ediyorum ben 2 lokmada tikaniyorum . Tarçınlı süt iç bendeOf Allahım off koca ayısu gözümün önünde bi sürü kek yedi. Yetmedi
Cevizli sucuk yedi. Yetmedi
Şimdide kola içip cips yiyo ayuuuu
Yiyo canım yiyoNasil hepsini yiyebiliyor hayret ediyorum ben 2 lokmada tikaniyorum . Tarçınlı süt iç bende
Kefir içtimNasil hepsini yiyebiliyor hayret ediyorum ben 2 lokmada tikaniyorum . Tarçınlı süt iç bende
Bende pekmez yedim çok pişmanımYiyo canım yiyo
Afiyet olsun kendin mi yapıyorsun hazır mı .bende dün almıştım çilekli ve yaban mersinli wc sorunu içinKefir içtim
3 YK bir tabak kadar nerdeyse kuzum valla az mı didin dalga mı geçiyon kız :)))cok azyiyorsun cnm boyle olmaz sen emziren annesin 3 kasik bugulama nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?