Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

afiyet olsun bende kahve içiyorum

elin öabuk sanırım maşallah. bana da wc yıkamak ağır gelir hep
Yoh aslinda coh uyuşuh yaparim işi ama ev temizdi yuzeysel yaptim ondan cabuk bitti benim tuvalet küçük hemen yikiyiveriyom bende banyo temizlemeyi sevmiyom

bende eve gidince yapcam
şey kış ayı ya çok terliyormusun .ben hergün banyo yapamam su hemen soğuyor ondan hergün spor yapmıyorum hafta sonu yaptıklarımda burya yaramıyor
Ay ben saçımı toplayip yikaniyom hergun sacla ugrasamiyom ama zaten yagli bi sac tipim var 2 gune bi banyodayim saci geç yaglananlara cok ozeniyom bazen ertesine gun bile yaglaniyo

1 kase sutlu kabak corbasi
1 kurabiye
1 petibor bisküvi
1 rondo biskuvi

aksam
2 kase sutli labak corbasi
4 kasik karnabahr yemegi
2 kurabiye
2 kasik yogurt

portakal yerim azicikta kuruyemis

sacma sapan menu oldu ama hepsini severek yedim
Kahvaltina hayran galdim

Yoh aslinda coh uyuşuh yaparim işi ama ev temizdi yuzeysel yaptim ondan cabuk bitti benim tuvalet küçük hemen yikiyiveriyom bende banyo temizlemeyi sevmiyom
brnim de küçük ama gözümde büyür üstelik kullanmıyoruz orayı banyo 2 dk kız severim yıkamayı orayı

Bence sebze de ekle kuzum
bugün ne yesem acaba karar veremiyorum akşam anneme gidecem tavuk mu yapsa fırında sebze mi yap desem

Ay ben saçımı toplayip yikaniyom hergun sacla ugrasamiyom ama zaten yagli bi sac tipim var 2 gune bi banyodayim saci geç yaglananlara cok ozeniyom bazen ertesine gun bile yaglaniyo
ben öle yapayım sırf bu yüzden spor yapamıyorum banyo yapmak zor oluyor hava buz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…