- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #255.181
ok benim çok zamnım kalmadı 30 ocakta yada 1 şubatta doktora gitmem lazım[/QUOTE]aynen canım haftaya ben de yapıcam o listeyi atıcam sana a aklımda
cnm sen bu listeye uyarsan bide spor 2 kilo garanti hem de yağdanok benim çok zamnım kalmadı 30 ocakta yada 1 şubatta doktora gitmem lazım
ooo olmazmi kuzum ya zaten herseyi kafasina takan biri oldugum icin baya bi soru isaretlerim varbayağı krışıkmış hayıor olsun aklında soru işaretleri mi var sürekli düşünmekten olur böyle rüyalar
ondan bu rüyalar kafanı dağıtmaya bak dicem zor o da . hint restoranı nasıldıooo olmazmi kuzum ya zaten herseyi kafasina takan biri oldugum icin baya bi soru isaretlerim var
kaç günlük liste peki onu kendime uyarlamam lazım yumurta haşlama yemiyorum çünkü haftaya pazartesiye kadar 68,90 olsam şükür dicem[/QUOTE]cnm sen bu listeye uyarsan bide spor 2 kilo garanti hem de yağdanben de 67 lerde yapmıştım bunu iyi vermiştim belki bu noktayı da bu listeyle kırarım
asla yiyemem haşlama yumurta sofrada olsun oturamam istifra ediyorum . omleti de zor yiyorum uzun süre yiyememiştim mesela sen at ne yapabiliriz ona bakalım . spor sürekli olmuyor bnyo yapmak zor çünkücanım ben ctesi leri kontrole giderdim bi hafta yapmıştım doktor devamedebilir misin dedi hayır dedim:d sonra bi hafta daha başka zaman yaptım bi hafta uy sen dediğim gibi spor da yap farkı görürsün yumurtayyı salatanın içine katsan da mı yiyemezsin
Bende isteremarkadaşlar vereceğim listeyi emziren anneler deyapabilir ben emzirirken diyetisyenim vermişti
evet ya zor gercekten... ay kiz vallah cok lezetliydi bide eglenceli gecti baya:) degisik bi deneyim olduondan bu rüyalar kafanı dağıtmaya bak dicem zor o da . hint restoranı nasıldı
baharatlı dimi yemeklerievet ya zor gercekten... ay kiz vallah cok lezetliydi bide eglenceli gecti baya:) degisik bi deneyim oldu
evet asiri derecede baharatli ama ben cok baharat sevmedigim icin ona göre biseyler sectim ve gercekten cok güzeldi sectigim yemek. Hep tavuk agirlikli ama ve herseyin yaninda pilav varbaharatlı dimi yemekleri
enfes olur bence baharata bayılırım . hele ki tavuk ile baharat bir arada ise offfevet asiri derecede baharatli ama ben cok baharat sevmedigim icin ona göre biseyler sectim ve gercekten cok güzeldi sectigim yemek. Hep tavuk agirlikli ama ve herseyin yaninda pilav var
:) tavuk zaten bence en güzel et türüenfes olur bence baharata bayılırım . hele ki tavuk ile baharat bir arada ise offf
dimi bende 2 3 gündür tavuk yiyorum proteinden ölcem:) tavuk zaten bence en güzel et türü
dimi bende 2 3 gündür tavuk yiyorum proteinden ölcem
kırmızı ben normal diyolar eşimde de çok çıkıyor bazen bende de çıkıyr tabi bir git aksatmamak gerekli.yarın haber ver amavallah ben hergün yesem yerim... bugün biraz erken cikcam isden cilt doktoruna terminim var dizimde kirmizi bi ben cikti bakalim neysmi korkmadim desem yalan olur vallah
bende öyle duymustum ama bu biraz büyüdü ciktigindan beri baya belirgin yani... evet bakalim ne dicek Doktor.. tamam canim haber veririmkırmızı ben normal diyolar eşimde de çok çıkıyor bazen bende de çıkıyr tabi bir git aksatmamak gerekli.yarın haber ver ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?