- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #255.141
:) olsun 28 de kötü bir beden degil sonucdavalla bayadır almıyorum tee evlendiğimde almıştım onu da giymekten sıkıldım 28 beden heralde o ama sıkıyor o da :d
:) olsun 28 de kötü bir beden degil sonucda[/QUOTE
olsun ben yine de 55 olup giymek istiyorum canım kendimi kot pantolonla motive ediyorum
canım en son ünide giydim ama o zamanlar 49.50 filandım26 beden nasıl oluyordu anlat hele
dur kız yolun başı daha ne yprulması diyet konuşmaktan usanmak olmazcnm neden stres oldum biliyor musun hep tartılıyorum ya verdikten sonra yine alıp artı çıkınca çok kötü oluyorum bi 61.00 filan olsam daha rahat gşdecem de bir ayı geçti bir arpa boyu yol alamadım hep diyet konuşmaktan yoruldum
neyi varmış kikeptin rahatsızmıs kuzumevde yatıyor işe gidememiş
bizim stajer kız 24 beden giyiyor canlı örnek gördüm karşımda sinirlerim bozulducanım en son ünide giydim ama o zamanlar 49.50 filandımDD ben de unuttum ama şöyle göbeğim dümdüz bacaklarım ince açık renk kot hayal ediyorum bu aralar kendimi onla motive ediyorum
çok ciddi bişey değil kuzum[/QUOTE]bizim stajer kız 24 beden giyiyor canlı örnek gördüm karşımda sinirlerim bozuldu
dur kız yolun başı daha ne yprulması diyet konuşmaktan usanmak olmazbende öyleydim seni gaza getiryim dedim ama kendimi getirdim şu listeyi de atmayı unutma haftaya yapacaz
neyi varmış ki
nbr kuzum@keptinn gecmis olsun canimmm
vuuu kuzum kim titar senii supersinnnKızlar 70.40u gördüm bugün
Wc yok yine gaz doluyum kimyon icecem yarın tartılmayacam cumartesi 69 gelsin
Cookkk mutluyummmmm
Kahvaltina hayran galdim
selam söyle iyi olsun hemencikçok ciddi bişey değil kuzum
biraz hasta gibiyim canim ya bide dün gece cok fazla tuaf tuaf rüyalarla ugrastim asiri derecede bitkin durumdayim... sende ne var ne yok?nbr kuzum
Konuştum kuzum hallettik ama kırginim hâlâ zamanla geçer inşallahGünaydin canim nasilsin bakalim? Esinle konustunmu?
Hallettik kuzum biraz zamanla geçer inşallah kırgınlığımgünaydın canım nasılsın nasıl oldun eşinle
poncik keptin neden yok konuştun mu bugün
26 beden nasıl oluyordu anlat hele
halletmenize cok sevindim canim... ja o biraz zaman alir ama esin düzeltmeye calistikca gecer diye düsünüyorumKonuştum kuzum hallettik ama kırginim hâlâ zamanla geçer inşallah
Yaa ne güzel demişsin inşallah kuzum benimSakin ol canim emek olmazsa evlilik olmaz erkegi cezalandirmanin cok yolu var....sen dersine odaklan calis tevekkül et rabbim yolunu acar hemen acele karar verme. Bebegini emzir nasilsa kazanaksin memur olacaksın calisacaksin calisana kadar cocugunla iyu vakit gecir tadini cikar..inan erkekleri yola getirmek sabir isi sen onu o seni egitecek tabiki omrumuzren omur yiyorlar ama rabbim bunu mukafatini verdikce daha mutlu olacaksin iyiki sabretmisim dersinn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?