Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

26 beden nasıl oluyordu anlat hele
canım en son ünide giydim ama o zamanlar 49.50 filandım DD ben de unuttum ama şöyle göbeğim dümdüz bacaklarım ince açık renk kot hayal ediyorum bu aralar kendimi onla motive ediyorum[/QUOTE]
bizim stajer kız 24 beden giyiyor canlı örnek gördüm karşımda sinirlerim bozuldu
dur kız yolun başı daha ne yprulması diyet konuşmaktan usanmak olmaz bende öyleydim seni gaza getiryim dedim ama kendimi getirdim şu listeyi de atmayı unutma haftaya yapacaz

keptin rahatsızmıs kuzumevde yatıyor işe gidememiş
neyi varmış ki

canım en son ünide giydim ama o zamanlar 49.50 filandım DD ben de unuttum ama şöyle göbeğim dümdüz bacaklarım ince açık renk kot hayal ediyorum bu aralar kendimi onla motive ediyorum
bizim stajer kız 24 beden giyiyor canlı örnek gördüm karşımda sinirlerim bozuldu

dur kız yolun başı daha ne yprulması diyet konuşmaktan usanmak olmaz bende öyleydim seni gaza getiryim dedim ama kendimi getirdim şu listeyi de atmayı unutma haftaya yapacaz

neyi varmış ki [/QUOTE]
çok ciddi bişey değil kuzum

çok ciddi bişey değil kuzum[/QUOTE]
selam söyle iyi olsun hemencik

Yaa ne güzel demişsin inşallah kuzum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…