- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #255.161
Geçen cuma kaçtınyarin tarti gunu
acaba ben 67.9 u gorurmuyum
cnm sen nasilsinnnasil gidiyor
Iyi gidiyor cnm simdilik. Hic bir belirti yok daha erken oldugu icincnm sen nasilsinnnasil gidiyor
Bugün tartıldım 68.9 çıktım68.5
sen kac kg sun de bakemmm
iyi cnm ins cok skintili gecmezIyi gidiyor cnm simdilik. Hic bir belirti yok daha erken oldugu icin
Bugün tartıldım 68.9 çıktım
bulgur pilavi yeme corba ic mumkunse ve izgara tavuk ye.kızlar sabah 2 jambon 1 yumurta 3ogramdan 3 dilim sucuktan oluşan omlet yedim 2 dilim ekmek 1 yk pekmez
öğlen burd ızgara tavuk ve bulgur pilvı var akşam annemde 1 kase yoğurt tavuk fırın ve salata yicem. şimdi öğlen ne yeyim ben ne derseniz onu yapcam
Insallah canimiyi cnm ins cok skintili gecmez
hmmmmmmmmmmmmm
bulgur pilavi yeme corba ic mumkunse ve izgara tavuk ye.
sabah ki sucuklar ev yapimi mi
kız seçeneklerimi yazdım çorbayı neren bulcamiyi cnm ins cok skintili gecmez
hmmmmmmmmmmmmm
bulgur pilavi yeme corba ic mumkunse ve izgara tavuk ye.
sabah ki sucuklar ev yapimi mi
bizim stajer kız 24 beden giyiyor canlı örnek gördüm karşımda sinirlerim bozulducanım en son ünide giydim ama o zamanlar 49.50 filandımDD ben de unuttum ama şöyle göbeğim dümdüz bacaklarım ince açık renk kot hayal ediyorum bu aralar kendimi onla motive ediyorum
sağol kuzum wc çok sıkıntı çıkmadım bugünde gaz sıkıntısıda var annemde odun sobasının önüne geçecem iyice ısıtıacam kendimivuuu kuzum kim titar senii supersinnnben bile heyecanlandimm
ne gördün kuzum rüyanda hayır olsunbiraz hasta gibiyim canim ya bide dün gece cok fazla tuaf tuaf rüyalarla ugrastim asiri derecede bitkin durumdayim... sende ne var ne yok?
zaman her şeyin ilacı kuzumHallettik kuzum biraz zamanla geçer inşallah kırgınlığım
aynen canım haftaya ben de yapıcam o listeyi atıcam sana a aklımda[/QUOTE]bizim stajer kız 24 beden giyiyor canlı örnek gördüm karşımda sinirlerim bozuldu
dur kız yolun başı daha ne yprulması diyet konuşmaktan usanmak olmazbende öyleydim seni gaza getiryim dedim ama kendimi getirdim şu listeyi de atmayı unutma haftaya yapacaz
neyi varmış ki
hee corba yok yani neyse olsun bakalim bulgur yeme oda yeterkız seçeneklerimi yazdım çorbayı neren bulcamok bulgur yemiyorum. yok kuzum hazır sucuk canım çok çeki bu ara ince dilim yiyorum
iste buuu
yaaa normalde asla yemem ama bu iki gündür istiyorum ince 2 3 dilim yağ yerine koydum zaten yemem başka zararı çok bana..hee corba yok yani neyse olsun bakalim bulgur yeme oda yeter
hazir sucuk miyeme onu yeme
iste buuu
bunu telden izlemem lazım
vallah pek iyi degiildi, neyse Gündüz niyetine anlatim:ne gördün kuzum rüyanda hayır olsun
epey güldürecektir. Hıı birde amin diyeceksin.bunu telden izlemem lazımmerak ettim
bayağı krışıkmış hayıor olsun aklında soru işaretleri mi var sürekli düşünmekten olur böyle rüyalarvallah pek iyi degiildi, neyse Gündüz niyetine anlatim:
bi Ucak gördüm böyle coook yakindan ucuodu havada ama resmen dibimde gibiydi sonra birden firtina cikti ve Ucak sag sol yapmaya basladi o arada birden yere cakildi ve heryeri bi Alev Duman kapladi yangin cikti... hemen arkasindan tüm gökyüzünde havai fisekler patlamaya basladi karma karisikdi sonra uyandim tekrar uyudum buseferde rüyamda hamile oldugumu gördüm ama baya karnim büyümüs ve ben farketmemisim sonra ögreniorum ama cok üzülüyorum hamile olduguma esimin isi yok bende isden cikarssam napcaz nasil gecincez diye bi üzüntü kaplio derken uyandim yine sonrasinda bi rüya daha gördüm Sabah hatirliyodum ama suan aklimdan gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?