Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hadi gozumuzaydin Kilo ayni cok şükür tutuyorum zor olsada. Ben suni anladim valla evde çalışmadan durmak çok zor insan 7/24 yiyesi geliyor

Sen bana kizamazsinkiii kiyamazsinkiii rumuz yuvarlak ahahahhaha
Hee valla giz surekli yemek geliyo insanin aklina ben yazin ondan hic kilo almadim hep gezdik yemek gelmedi aklima taaa ki ramazanda pidenin arasina cokokremleri doldurup doldurup yiyene kadar

Hee valla giz surekli yemek geliyo insanin aklina ben yazin ondan hic kilo almadim hep gezdik yemek gelmedi aklima taaa ki ramazanda pidenin arasina cokokremleri doldurup doldurup yiyene kadar
Ayyy sıcak pideni icin de tamam neyse aklından çıkarıcam ahahha biz geçerkende yiyecek birseyler buluyoruz ayy cocukla evde olsam hiç iyi olmaz. Valla siz iyi tutuyorsunuz sekerimmm

ahahah evide tasıyalm mı anne de bakim ne dicek
ahahah saka bi yana biara annemlerin ordan evi tutalim diye ugrastilar düsün ben isime yakin olsun diye ugrasirken yanlarina alcaklar bizi her Sabah 35 km git her aksam 35 gel olduuuu iki sene öyle yaptim is saatinde hergün gidis gelis 3 saatim yolda geciodu

sen nerelerdesin kuzum özlettin kendini

ye kuzu ye sifa olsn sen ye resmen komplo

oo bibiğiimm nabersin yaaa

cumartesi annemdeyim pazar evdeyim allahtan dün temizliğimi yaptımda bi daha temizlik derdim yok
sen naapcannn

İyiyim kuzum sen nasılsın
Bende iyiyim kuzular

80 gr pişmaniye 88 kaloriymiş bişey değil yani kesmeeeeeeeeeee
Oh yeeee tamamdır

Luluuu94 yaz kızım 80gr çimento
Pişmaniye istiyorum

Selam kizlar beni hatırladınız mı eskiden bu takımdaydım ya şaka bi yana banlandigim olaya bakin. Millet neler neler diyor ben suncacık şeyden banlamıyorum

Eki Görüntüle 2097330
Hoşgeldin canım

Ayy alemsin ya

İyiyim canım çok şükür 49,8 im çok şükür dörtlü rakamlara merhaba dedim sen ne zaman döneceksin
Ben sevgililer gününden sonra ki hafta geliyorum InshAllah canim. Vay bee 4 mü ben 6larin ortasindayim. InshAllah kalirim diye kara kara düşünüyorum ama sevindim senin adına canim. Senin kilonda sorun yoktu zaten göbişini beğenmiyordun galiba canım

aynen tek biraz ayak bileklerimi incitirim diye korkuyorum ama evin icindede spor ayakabsi giyemiorum yani cok faha fazla ses olur diye sen evdemi atliosun?
Evde atlıyorum ben ayakkabıyla salonda denedim ama hiç rahat olmuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…