- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #255.561
Hee valla giz surekli yemek geliyo insanin aklina ben yazin ondan hic kilo almadim hep gezdik yemek gelmedi aklima taaa ki ramazanda pidenin arasina cokokremleri doldurup doldurup yiyene kadarHadi gozumuzaydinKilo ayni cok şükür tutuyorum zor olsada. Ben suni anladim valla evde çalışmadan durmak çok zor insan 7/24 yiyesi geliyor
Sen bana kizamazsinkiii kiyamazsinkiiirumuz yuvarlak ahahahhaha
ahahaha zaten geldinden beri saysak banlanma süren aktiv süreni gecmistirBanlanma 5 gun sürüyor zaten unutmuşlardır ahahaha
Ayyy sıcak pideni icin deHee valla giz surekli yemek geliyo insanin aklina ben yazin ondan hic kilo almadim hep gezdik yemek gelmedi aklima taaa ki ramazanda pidenin arasina cokokremleri doldurup doldurup yiyene kadar
ahahah saka bi yana biara annemlerin ordan evi tutalim diye ugrastilar düsün ben isime yakin olsun diye ugrasirken yanlarina alcaklar bizi her Sabah 35 km git her aksam 35 gel olduuuu iki sene öyle yaptim is saatinde hergün gidis gelis 3 saatim yolda gecioduahahah evide tasıyalm mı anne de bakim ne dicek
Birgün statistik yapicam Bu konu hakkındaahahaha zaten geldinden beri saysak banlanma süren aktiv süreni gecmistir
mutlaka yapBirgün statistik yapicam Bu konu hakkında
devam etirmiyom ondan yoksa biliyosun
avukat hanıma bişey olmasınönce ben derim sonra sen yaparsına koptum
sen nerelerdesin kuzum özlettin kendini
ye kuzu ye sifa olsn sen yeresmen komplo
oo bibiğiimmnabersin yaaa
cumartesi annemdeyim pazar evdeyimallahtan dün temizliğimi yaptımda bi daha temizlik derdim yok
sen naapcannn
iyi canim sennn
Bende iyiyim kuzularİyiyim kuzum sen nasılsın
yaw heee iyip yiyip akşam spor yaparım diyonuz sizden cok duymaya başladım bu cümleyiUMEYYE
Luluuu94 kuzu SchonerDuft nin bugünkü sporundan kesinti var UMEYYE yi de takip et yakaladıgın an kes sporundan
Oh yeeee tamamdır80 gr pişmaniye 88 kaloriymiş bişey değil yani kesmeeeeeeeeeee
Pişmaniye istiyorum
Hoşgeldin canımSelam kizlar beni hatırladınız mı eskiden bu takımdaydımya şaka bi yana banlandigim olaya bakin. Millet neler neler diyor ben suncacık şeyden banlamıyorum
Eki Görüntüle 2097330
Ayy alemsin yamideye hiç bi zararı yok testedildi onaylandıama sen öğğğöğğğğh öğğhkkkfhjsdh yaparsın içemezsin biliyom : D
yalnız tüm detokslar diyetler bende ama sonuçççççççç HÜSRANbayan avukatın da kilo takıntısı var sabahtan aksama kadar bırlıkte kıloydu detokstu konusuyoruz kız sen ne cok sey bılıyosun dıyo dedım denemek ıstedıgın yenı bısey bulursan bana soyle once ben denerım sonra sen yaparsın : D:
Hoşbuldum canimmm ♡ nasilsinBende iyiyim kuzular
Oh yeeee tamamdır
Pişmaniye istiyorum
Hoşgeldin canım
Ayy alemsin ya
İyiyim canım çok şükür 49,8 im çok şükür dörtlü rakamlara merhaba dedimHoşbuldum canimmm ♡ nasilsin
devam etirmiyom ondan yoksa biliyosun:
avukat hanıma bişey olmasın
Benin sporumdan yine kestin dimiGittinizmi hepiniz
Duydum sanki ama acı olur onun tadı. Kabuğuyla haşlıyolar sanırım. Ama çok faydalı olduğunu duydum.arkadaşlar haşlanmış limon kürünü nduydunuz mu
Keseceğim daha durun gözüm üstünüzdeBenin sporumdan yine kestin dimi
Ben sevgililer gününden sonra ki hafta geliyorum InshAllah canim. Vay bee 4 müİyiyim canım çok şükür 49,8 im çok şükür dörtlü rakamlara merhaba dedimsen ne zaman döneceksin
Evde atlıyorum ben ayakkabıyla salonda denedim ama hiç rahat olmuyo.aynen tek biraz ayak bileklerimi incitirim diye korkuyorum ama evin icindede spor ayakabsi giyemiorum yani cok faha fazla ses olur diye sen evdemi atliosun?
ahaha gecen haftaki azminnn nerdeeeeedevam etirmiyom ondan yoksa biliyosun:
aynen ya keske disarda atlama imkanim olsaEvde atlıyorum ben ayakkabıyla salonda denedim ama hiç rahat olmuyo.
kiz sen nezaman baslamistin kilo vermeye nekadar sürede indin hemen dörtlü rakamlarrrraaaaİyiyim canım çok şükür 49,8 im çok şükür dörtlü rakamlara merhaba dedimsen ne zaman döneceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?