- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #255.541
aynı şeyler.Niye oyle diyon bisi mi oldu
bn kendim gitmem bi kere eşimi bırakbizde kv çağırmaz hemde hiç ne nişanlı iken nede evli iken bir ablası var ısrar ile orya gel dedi başka birşeyini görmedim ama annem maşallah düğün dernek doğum gezme yemek hepsi vareşim söylenmiyor allahtan düğün dışındakilere
ben fena bulmadım tadını bakalım faydası olacakmı
ahahah evide tasıyalm mı anne de bakim ne dicekevet canim aynen hele bizimkiler bunu hala idrak edemediler anneme kalsa yaz iznimizi birlikde gecircez benida alcaklar yanlarina
evet haklisin canim aliscaklar artik
Selam kizlar beni hatırladınız mı eskiden bu takımdaydımya şaka bi yana banlandigim olaya bakin. Millet neler neler diyor ben suncacık şeyden banlamıyorum
Eki Görüntüle 2097330
Saol canim yeni baslayinca gitmicekmis gibi geliyo ama oyle boyle zaman geciyo bi bakmissin hedefledigin kilodasinçok iyi gercekten inşallah olurum hepiniz harikasınız
kaçınılmaz sonIyı dusunelim iyi şeyler olsun. Sonra Bannnnn
ben surat çekeceğime gidiyorum . benimkinin seninkinden frkı yokbn kendim gitmem bi kere eşimi bırak
olursa kızlara da dersin yapsınlar
ahahah evide tasıyalm mı anne de bakim ne dicek
ya bi yandan da üzülüyorum sana ama işte kızıyorumda
yok doguma kadar calışcam sonra 1 sene 1.5 sene evdeyim sonrasında ne zaman iş bulabilirsem o zman başlarımSen kac aya kadar caliscandogumdan sonra caliscan mi
umut ediyorum bunu sokağa cıkmak istemiyorum okadar kötüyüm güvenim yok kendime kendime hiç bakmıyorum kilolarım yüzünden ama artık değişmek istiyorumSaol canim yeni baslayinca gitmicekmis gibi geliyo ama oyle boyle zaman geciyo bi bakmissin hedefledigin kilodasin
kız yooohh haftada 1 gidiyorum onda bile düzenim şaşıyo bide habire düğün dernek gezersek nolur halimizzzzben surat çekeceğime gidiyorum . benimkinin seninkinden frkı yok
İyi düşün bebegim guzel seyler olacakaynı şeyler.
ben hafta sonu sebxeye dönüyorum hafta içide 1 gün protein yapcam hftasonu spora vurcam önümüzdeki cuma 67 yi görmüş hatta 66 olmam lazım tam destek istiyorum
Hadi gozumuzaydinKuşum uçup duruyon sen gelemiyon hihee gocam ise basladi geliyom artik diyet time senden naber kilo ne alemde
Sen bana kizamazsinkiii kiyamazsinkiiibn kendim gitmem bi kere eşimi bırak
olursa kızlara da dersin yapsınlar
ahahah evide tasıyalm mı anne de bakim ne dicek
ya bi yandan da üzülüyorum sana ama işte kızıyorumda
Mutlu msn 1 bucuk sene evde olacagin icunyok doguma kadar calışcam sonra 1 sene 1.5 sene evdeyim sonrasında ne zaman iş bulabilirsem o zman başlarım
Hadi gozumuzaydinKilo ayni cok şükür tutuyorum zor olsada. Ben suni anladim valla evde çalışmadan durmak çok zor insan 7/24 yiyesi geliyor
Sen bana kizamazsinkiii kiyamazsinkiiirumuz yuvarlak ahahahhaha
eger doguma kadar coook uzaklara tasınırsam evetMutlu msn 1 bucuk sene evde olacagin icun
Yaza cok yol katetmis olursun canim sıkı tut diyetini yazin rahatca gezer giyinirsinumut ediyorum bunu sokağa cıkmak istemiyorum okadar kötüyüm güvenim yok kendime kendime hiç bakmıyorum kilolarım yüzünden ama artık değişmek istiyorum
Ben zaten yuvarlağımsensn yuvarlak
eger doguma kadar coook uzaklara tasınırsam evet
ayyy inşallahhhhhBen zaten yuvarlağımayy içime doğdu kızın olacak hemide kivricik ♡
Çekilmez çile ..kız yooohh haftada 1 gidiyorum onda bile düzenim şaşıyo bide habire düğün dernek gezersek nolur halimizzzz
inşallah kuzum.İyi düşün bebegim guzel seyler olacak
Ayy dukan express varya 7 gunluk onu mu yapsak ki ben haftada 1700 vermistim 5 gun yapmama rağmen hem beraber gidersek daha motive olarik
Bizde seni yolarızayyy inşallahhhhhsaclarını tararken yolarım ne güzelllll
iyi hafta sonlarıkızlar hepinizi öpüyorummm mutlu hafta sonları dliyorummmm
gelmeye calışırım hafta sonu
e kıvırcık sac yolunmadan taranmıyooBizde seni yolarızyahu niye doğmamış bebegin kivircik saçlarını yoluyorsun
saana da bebeginle keyfili tatiller canıımiyi hafta sonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?