Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bn kendim gitmem bi kere eşimi bırak

ben fena bulmadım tadını bakalım faydası olacakmı
olursa kızlara da dersin yapsınlar

evet canim aynen hele bizimkiler bunu hala idrak edemediler anneme kalsa yaz iznimizi birlikde gecircez benida alcaklar yanlarina

evet haklisin canim aliscaklar artik
ahahah evide tasıyalm mı anne de bakim ne dicek

özellikle poncik @poncikbirgelincik limon onda dukan onda süt onda

Selam kizlar beni hatırladınız mı eskiden bu takımdaydım ya şaka bi yana banlandigim olaya bakin. Millet neler neler diyor ben suncacık şeyden banlamıyorum

Eki Görüntüle 2097330

ya bi yandan da üzülüyorum sana ama işte kızıyorumda

aynı şeyler.
ben hafta sonu sebxeye dönüyorum hafta içide 1 gün protein yapcam hftasonu spora vurcam önümüzdeki cuma 67 yi görmüş hatta 66 olmam lazım tam destek istiyorum
İyi düşün bebegim guzel seyler olacak
Ayy dukan express varya 7 gunluk onu mu yapsak ki ben haftada 1700 vermistim 5 gun yapmama rağmen hem beraber gidersek daha motive olarik

Kuşum uçup duruyon sen gelemiyon hi hee gocam ise basladi geliyom artik diyet timesenden naber kilo ne alemde
Hadi gozumuzaydin Kilo ayni cok şükür tutuyorum zor olsada. Ben suni anladim valla evde çalışmadan durmak çok zor insan 7/24 yiyesi geliyor

bn kendim gitmem bi kere eşimi bırak

olursa kızlara da dersin yapsınlar

ahahah evide tasıyalm mı anne de bakim ne dicek

ya bi yandan da üzülüyorum sana ama işte kızıyorumda
Sen bana kizamazsinkiii kiyamazsinkiii rumuz yuvarlak ahahahhaha

umut ediyorum bunu sokağa cıkmak istemiyorum okadar kötüyüm güvenim yok kendime kendime hiç bakmıyorum kilolarım yüzünden ama artık değişmek istiyorum
Yaza cok yol katetmis olursun canim sıkı tut diyetini yazin rahatca gezer giyinirsin

kız yooohh haftada 1 gidiyorum onda bile düzenim şaşıyo bide habire düğün dernek gezersek nolur halimizzzz
Çekilmez çile ..

İyi düşün bebegim guzel seyler olacak
Ayy dukan express varya 7 gunluk onu mu yapsak ki ben haftada 1700 vermistim 5 gun yapmama rağmen hem beraber gidersek daha motive olarik
inşallah kuzum.
o nasıl bir şey bana uyacak mı gönder hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…