- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #255.521
Kız bukiş bu yüzden banlanilirmi insanay inanmiyorum ya, senin sicilin kabarik yapcak bisey yok
ben 4 gündür yapıyorum bakalım işallah faydası olurmaaydonozu içerim gideri var bende her türlü regli olduğumda 2 3 gün yapsam işe yarar mı ?
banlanmazda sen göze bation iste:) bence bisüre bdv den uzak dur unutsunlar seniKız bukiş bu yüzden banlanilirmi insan
Benim canım çıkacak yakında su banlanmaktan yoruldum valla. Selam versem banlaniyomkimseyi savunmaya gecmicem artik. Olan bana oluyo
Bakalım kaç gün dayanıcamselamı bize ver sadece
Banlanma 5 gun sürüyor zaten unutmuşlardır ahahahabanlanmazda sen göze bation iste:) bence bisüre bdv den uzak dur unutsunlar seni
Evet kuzum Allah a şükür yetiyo iyiki almışız ilerde rahat edicezkendi eviniz olmasına sevindim kuzum kira derdiniz yok en azından. olsun ihtiyacı karşılsında gerisi herşekilde hal oluyor kuzum.bugün annemdeyim onun tarısı ile70,70 çıktım ama üstümde pijama altı vardı.annemdeki tartıda benim tartıya göre 700 800 gram fazla tartıyor. muhtemelen 69 oldum kuzum yarın bakalım ama bugün sağa sola saldırma durumu var çok açım doymadım sabah tost yedim domates salatalık. akşam fırında tavıuk yedim yoğurt salata bolca . haftay böyle giderse 67 yi görecem sanırım
1 hafta garantisi varda sonrasını bilememBakalım kaç gün dayanıcam
bende bi 70 olsam arkadaşlar nasıl sevinirim nasılEvet kuzum Allah a şükür yetiyo iyiki almışız ilerde rahat edicezoo iyi 69 sun o zaman aman bak tam buralara gelmisken saldirma sakin az yiii 70 den uzaklaş hizla
bu psikoloji ile sanırım ben 65 olurumEvet kuzum Allah a şükür yetiyo iyiki almışız ilerde rahat edicezoo iyi 69 sun o zaman aman bak tam buralara gelmisken saldirma sakin az yiii 70 den uzaklaş hizla
Cok pozitifsin bebegim mashAllah1 hafta garantisi varda sonrasını bilemem
Niye oyle diyon bisi mi oldubu psikoloji ile sanırım ben 65 olurum
Napiyon ayCok pozitifsin bebegim mashAllahben okadar vermiyordim kendime
İnsallah canım 70 de olursun 60 da birakma diyeti yeter ben 75 den 51 e indim suan 55 oldum tekrar 51 inmek hedefimbende bi 70 olsam arkadaşlar nasıl sevinirim nasıl
huyum batsın başkasına sonsuz pozitifCok pozitifsin bebegim mashAllahben okadar vermiyordim kendime
Ayy kusum cok özledim seni. Kocanı hallettinmi gii artık yine gelicekmisin eskisi gibi. Desene gelsem nolucak sen yoksunNapiyon aygörüşemiyoğhhh
Sen kac aya kadar caliscansende hep iyi ol emi dert etme hiç bieşyi
kuzu takıma daha sık ugrıcana söz ver listeye alaym senibak 1 aydır aday listesindesin artık zamanı geldi
ayyy özlüyorum o aheste kahvaltıları yaaaa
çok iyi gercekten inşallah olurum hepiniz harikasınızİnsallah canım 70 de olursun 60 da birakma diyeti yeter ben 75 den 51 e indim suan 55 oldum tekrar 51 inmek hedefim
Iyı dusunelim iyi şeyler olsun. Sonra Bannnnnhuyum batsın başkasına sonsuz pozitif
Kuşum uçup duruyon sen gelemiyon hiAyy kusum cok özledim seni. Kocanı hallettinmi gii artık yine gelicekmisin eskisi gibi. Desene gelsem nolucak sen yoksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?