Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Spor yapmayanlar çıksın listeden
Şahsi yarışa döndü resmen
Hayır canım takım olmak bunu gerektirmezmi haftaya da belki başkası kurtaracak kim bilir

15 mekikte basliyor agirmaya beni cok etkiliyr belimde ayni kizim sen gencsin zayifsin dincsin tabi etkilnmiyrsun. Ben tombili hantalim az bir sporda vucudum sarsiliyor
Boy kaçtı

@ümeyye biz ikimiz bir olsak bile Luluuu94 e baş edemeyiz uçmuş o uçmuş :nasil yaptın de hele
Ne sen sor ne ben söyleyeyim
bacaklarım ağrıyor
Kizlar yazilanlari okuyamadimda etiketleyince fark ettim bn bugun leslie ve yuruyus yapmistim 10 puan civari
O da mi kurtarmaz
Fark kac acaba merak ettim :)
100 küsür canım
Takımı ihmal etmiyoruz o yüzden

Takım ruhu diyon hadi sana dua etsinler ..
5bin ip ne demek ya sıkıştırıyor mu bari ip atlama

1.60 cnm

Takım ruhu diyon hadi sana dua etsinler ..
5bin ip ne demek ya sıkıştırıyor mu bari ip atlama
Sıkılaştırıyormu demek istedin
Aslında hergün rutin 5000 yapsam fark eder kısa zamanda hergün 1000 veya 2000 yapıyorum bilmiyorum ki aslında benim öyle sarkan yanım yok sanki göbek azcık toparlıyor gibi ama bilemiyorum

Leslie yapmaya devam et canım alışacaktır vucut

Kız alıntı hatası ses etme
ins cnm su egzersizi guzel yapiyrm bakalim gundn gune daha iyicym sanki lesli yide eklerimm
ben o grupta kaybolurum zatnnD

kizim kilonmu var da sarkacak gobegin

Benimde göbek sıkıntı ama poponunda kalkmasını ve pürüzsüz olmasını istiyorum ondan squat yapıyorum. Bir hafta yapayım bakayım mekik zorluyor niye böyle olduysam artık. Sen ozaman sürekli mekik abs yapacan zaten 49 oldun offf gobekte sikilassa fit olursun

ins cnm su egzersizi guzel yapiyrm bakalim gundn gune daha iyicym sanki lesli yide eklerimm
ben o grupta kaybolurum zatnnD

kizim kilonmu var da sarkacak gobegin
Öyle dime kız hiç memnun değilim seninde tam dikislerin üzerinde ayrı bi şişkinlik var mı

Squatgirl in 4 dakikalık yuvarlak popo videosu var canım dene istersen
Ayy kız inşallah ya biraz karnımı içine çekince tam istediğim görüntü oluyor az kaldı 10cm ya lütfen Allahım fazla yağlarımdan kurtar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…