- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #255.681
kiz dikisim patlardi bnmaz daha bize kalıyordu
kasli dombilikimmm300 mekik çekerim nolmuş.
Cansınız300 mekik çekerim nolmuş.
Bişey olmazdı kızkiz dikisim patlardi bnm
Spor yapmayanlar çıksın listedenHıh takımınız kazanmadı canım.adaletli değilsiniz.
Ok cezayı da ben demiştim dilimeVeeeee kızlar sonuç itibariyle Bordo şişkolar kazandı tebrikler
@Favelayn
munter
@orkide1453
@tgb1907
@SekerPancarii
Anadolu kaplanları 300 mekik ona göre
SchonerDuft
UMEYYE
@lilipit
@selcanmehmetcan
Kafam-karisik
Vee lütfen cezalara disiplin istiyorum lütfen
15 mekikte basliyor agirmaya beni cok etkiliyr belimde ayni kizim sen gencsin zayifsin dincsin tabi etkilnmiyrsun. Ben tombili hantalim az bir sporda vucudum sarsiliyorBişey olmazdı kız
Kizlar yazilanlari okuyamadimda etiketleyince fark ettim bn bugun leslie ve yuruyus yapmistim 10 puan civariVeeeee kızlar sonuç itibariyle Bordo şişkolar kazandı tebrikler
@Favelayn
munter
@orkide1453
@tgb1907
@SekerPancarii
Anadolu kaplanları 300 mekik ona göre
SchonerDuft
UMEYYE
@lilipit
@selcanmehmetcan
Kafam-karisik
Vee lütfen cezalara disiplin istiyorum lütfen
Hayır canım takım olmak bunu gerektirmezmi haftaya da belki başkası kurtaracak kim bilirSpor yapmayanlar çıksın listeden
Şahsi yarışa döndü resmen
Boy kaçtı15 mekikte basliyor agirmaya beni cok etkiliyr belimde ayni kizim sen gencsin zayifsin dincsin tabi etkilnmiyrsun. Ben tombili hantalim az bir sporda vucudum sarsiliyor
Ne sen sor ne ben söyleyeyim
100 küsür canımKizlar yazilanlari okuyamadimda etiketleyince fark ettim bn bugun leslie ve yuruyus yapmistim 10 puan civari
O da mi kurtarmaz
Fark kac acaba merak ettim :)
Takım ruhu diyonHayır canım takım olmak bunu gerektirmezmi haftaya da belki başkası kurtaracak kim bilir
Boy kaçtı
bacaklarım ağrıyor
100 küsür canım
Takımı ihmal etmiyoruz o yüzden
1.60 cnmHayır canım takım olmak bunu gerektirmezmi haftaya da belki başkası kurtaracak kim bilir
Boy kaçtı
bacaklarım ağrıyor
100 küsür canım
Takımı ihmal etmiyoruz o yüzden
Leslie yapmaya devam et canım alışacaktır vucut1.60 cnm
Sıkılaştırıyormu demek istedinTakım ruhu diyonhadi sana dua etsinler ..
5bin ip ne demek ya sıkıştırıyor mu bari ip atlama
ins cnm su egzersizi guzel yapiyrm bakalim gundn gune daha iyicym sanki lesli yide eklerimmLeslie yapmaya devam et canım alışacaktır vucut
Kız alıntı hatası ses etme
kizim kilonmu var da sarkacak gobeginSıkılaştırıyormu demek istedin
Aslında hergün rutin 5000 yapsam fark eder kısa zamanda hergün 1000 veya 2000 yapıyorum bilmiyorum kiaslında benim öyle sarkan yanım yok sanki göbek azcık toparlıyor gibi ama bilemiyorum
Benimde göbek sıkıntı ama poponunda kalkmasını ve pürüzsüz olmasını istiyorum ondan squat yapıyorum. Bir hafta yapayım bakayım mekik zorluyor niye böyle olduysam artık. Sen ozaman sürekli mekik abs yapacan zaten 49 oldun offf gobekte sikilassa fit olursunSıkılaştırıyormu demek istedin
Aslında hergün rutin 5000 yapsam fark eder kısa zamanda hergün 1000 veya 2000 yapıyorum bilmiyorum kiaslında benim öyle sarkan yanım yok sanki göbek azcık toparlıyor gibi ama bilemiyorum
Öyle dime kız hiç memnun değilimins cnm su egzersizi guzel yapiyrm bakalim gundn gune daha iyicym sanki lesli yide eklerimm
ben o grupta kaybolurum zatnnD
kizim kilonmu var da sarkacak gobegin
Squatgirl in 4 dakikalık yuvarlak popo videosu var canım dene istersenBenimde göbek sıkıntı ama poponunda kalkmasını ve pürüzsüz olmasını istiyorum ondan squat yapıyorum. Bir hafta yapayım bakayım mekik zorluyor niye böyle olduysam artık. Sen ozaman sürekli mekik abs yapacan zaten 49 oldun offf gobekte sikilassa fit olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?