- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #255.721
Kurtarmaz canımDun 36 puan vardi off yazemedimki 1, 5saat hiizli tempolu yurudumdu
Jillian videoları o zaman her bölgeye özel videoları var canımOnun videoları hafif geliyor bana ilk zamanlar yaptım onları uzun video lazım bana var mı öyle bildiğin
Güzel yürekli insan
Şeker hapını bırakma bir daha düşük mü şeker yüksek mi sınırda derken .hemencecik verirsin kiloları listen çok güzel arada bende yaparım ekmekli listemihızlıca gidecek kilolar bak gör dedi dersin
Onu yapmıştım ama bitirmedim 30 günü bugün 3 senedir giymedigim pantolonum u denedim fit oldu 29 bedene düştüm cok mutluyumKurtarmaz canım
Jillian videoları o zaman her bölgeye özel videoları var canım
Gözün aydın. Allah kolaylık versin.Rabbim eksik etmesin bugun eltimgil geldi ev aramsya gitti baktik fiyatlsr uçmuş burda hayirlisi nereyse rabbim orayi nasip etsin...yarinda sehir disinda erkrk kardesim gil gelcek bol bol yegenn seveceğim bebek seveceğim bir hafta kalip gidecekler ins kazasiz belasiz atlataydim
Gönlü güzel arkadaşım benimAramizda 100- 150m mesafe olsun..gelsinler bakalim buraya :)) kayinbabamgil onlari cok severler ben bu evi aldim alali bir yil oldu canim evime hic gelmediler bahsneleri uzakmis yalannnnn :))) annemgilin yakinindan aldim ya ondan gelmiyler ..eee benim dar animda yanima gelmediniz tedavide cagirdik cocuklara bakin ona gelme su cocuklari bile arayıp hal hatir sirma dedelik yapmayın konusmayan onlar her derdime sikintima cocuklara annanelik dedelik yapan benim anamm babam bide burdan ev aldik die kiskandilar aslinda iyiler ama benide sevemediler kendi isimi kendim hallettigimden heral :)) tmm eltimgil alsinlarda burdan evi gayinbabagilde onlara gelsin hergun ben gideyim baslarina :)) amannn kuzum ben onlari bos verdim rabbim neylerse guzelini versin serleri varsa uzak etsin benden, hayirlari varsa 150m 200m mesafede evleri olsun
Rabbim herkesin gonlune gore versin inş rabbimin hazinesi bolll
Süpeeer. Kız ip şok etkisimi yaptı ne yaptıOnu yapmıştım ama bitirmedim 30 günü bugün 3 senedir giymedigim pantolonum u denedim fit oldu 29 bedene düştüm cok mutluyum
Bilmiyorum ki 2 gündür spor yapıyorum bugunde yarında yapacam kilom aynı ama vücut alıştı bu düzene sanırımSüpeeer. Kız ip şok etkisimi yaptı ne yaptı
Canim dun aksam giremedim 30 dk cardio vardi zatem kazammisiz gerek kalmadiVeeeee kızlar sonuç itibariyle Bordo şişkolar kazandı tebrikler
@Favelayn
@munter
orkide1453
@tgb1907
SekerPancarii
Anadolu kaplanları 300 mekik ona göre
SchonerDuft
UMEYYE
@lilipit
@selcanmehmetcan
@Kafam-karisik
Vee lütfen cezalara disiplin istiyorum lütfen
Yettim bugun guzel bi spor yapcam
Veeeee kızlar sonuç itibariyle Bordo şişkolar kazandı tebrikler
@Favelayn
@munter
orkide1453
@tgb1907
SekerPancarii
Anadolu kaplanları 300 mekik ona göre
SchonerDuft
UMEYYE
@lilipit
@selcanmehmetcan
@Kafam-karisik
Vee lütfen cezalara disiplin istiyorum lütfen
Afiyet olsun canım menüyü alt yazarsan rahat okuruzmerhaba kızlar günaydın nasılsınız ben dün sabah 2 dilim ekmek menemen ve 1 bardak çay içtim öğlen sebze haşlama yoğurt 1 kase çorba akşam cok az balık ve salata yedim bu sabah yarım saat yürüyüş
Bugün kilo verememişim napcam peki de heleYettim bugun guzel bi spor yapcamdün 15 dk yürüyüşüm var
Ne guzel hayaller bunlarayyy inşallahhhhhsaclarını tararken yolarım ne güzelllll
Dur tablosu vardi onun buluyum da atiyim bence sana uygunÇekilmez çile ..
inşallah kuzum.
o nasıl bir şey bana uyacak mı gönder hele
Ayy he bek guzel oliyoduuAyyy sıcak pideni icin detamam neyse aklından çıkarıcam ahahha biz geçerkende yiyecek birseyler buluyoruz ayy cocukla evde olsam hiç iyi olmaz. Valla siz iyi tutuyorsunuz sekerimmm
teşekkür ederimAfiyet olsun canım menüyü alt yazarsan rahat okuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?