- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #255.701
gobekleri degiselimÖyle dime kız hiç memnun değilimseninde tam dikislerin üzerinde ayrı bi şişkinlik var mı
banada etki eder miSquatgirl in 4 dakikalık yuvarlak popo videosu var canım dene istersen
Hissizliğim geçti ama garip bi şişkinlik var avuç kadargobekleri degiselim
ar cnm dikis yeri ustu hissiz ve sisik
Sende dene canım hareketler zor değil zatenbanada etki eder mi
ben popom disari ciksn istemyrm puruzsuz ve azicik kalkik olsun isterm bana ne uyar
1 yil gecmz yazyrdu nette erkn gecyr demk iyiiHissizliğim geçti ama garip bi şişkinlik var avuç kadar
tmm cnmmmmSende dene canım hareketler zor değil zaten
Yok kız göbek ayrı o ayrı avuç içi kadar şişkinlik1 yil gecmz yazyrdu nette erkn gecyr demk iyiidikisinin ustunde mi gobusun degilmi o
tmm cnmmmm
dr gittin mi apse falan olmasinYok kız göbek ayrı o ayrı avuç içi kadar şişkinlik
Canım aslında önemsemedim pek internette bi yerde sonradan geçiyor demiş birinin doktoru önemli mi kidr gittin mi apse falan olmasin
bende yok oyle degsk sisk
kiz onemsz bile olsa saglik bu ihmale gelmez . ya kil donmesi olduysa veya icten iltihap falan neden sisiklik olsun ki ben etrfmda kimseden duymdmCanım aslında önemsemedim pek internette bi yerde sonradan geçiyor demiş birinin doktoru önemli mi ki
Takip edeyim canım ben geçmezse gideyim doktorakiz onemsz bile olsa saglik bu ihmale gelmez . ya kil donmesi olduysa veya icten iltihap falan neden sisiklik olsun ki ben etrfmda kimseden duymdm
git cnm ihmal etme aklinda kalmasnTakip edeyim canım ben geçmezse gideyim doktora
Ahhh kuzumm inann bos kalamadim pestilim cikti inann dotum üç bucuk atti :))) hamis hamis senide yorduk hakkını helal et seni seviyemmm♡♥♡tabi yaaa seninkini de ben yazarm gidin siz gidiinnnn misafirciler sizi
iyiyim ben bebegim sonuclarımda iyi cıktı sükür calışmaya devam
Rabbim eksik etmesin bugun eltimgil geldi ev aramsya gitti baktik fiyatlsr uçmuş burda hayirlisi nereyse rabbim orayi nasip etsin...yarinda sehir disinda erkrk kardesim gil gelcek bol bol yegenn seveceğim bebek seveceğim bir hafta kalip gidecekler ins kazasiz belasiz atlataydimNe kadar çok misafir geliyo sana kız maşallah
kuzum yakın oturunca başın ağrımayacak mı peki düzenin ya bozulur ise
Kizz bu analarr var yaa ♡♥♡ cennet ayaklarin altinda ayakları opulesi analar.simdiden afiyet olsun tatlim
Ben dedim sakin ayni binadan olursa satar giderim dedim esime bizim binadan var iki tane 195 bin istiyler allahtan bu kaa oaralari yok hayirlisi uzakta oksun agiz tadiyla oturalim..esimde diyo aman aman nerden alirlarsa alsınlar bizim cenemuz dururmu iyilik edecegiz yaa niye boyleyim kimsye kotuluk dusunemum ama bu saatten sonrada ezdirmem kendimi ve ailemi..Akraba mı akrep soksun.Yakınına kimseyi oturtma canım benden demesi.
Dun 36 puan vardi off yazemedimki 1, 5saat hiizli tempolu yurudumduVeeeee kızlar sonuç itibariyle Bordo şişkolar kazandı tebrikler
@Favelayn
munter
@orkide1453
@tgb1907
@SekerPancarii
Anadolu kaplanları 300 mekik ona göre
SchonerDuft
@UMEYYE
@lilipit
BitmeyenUmidim
@Kafam-karisik
Vee lütfen cezalara disiplin istiyorum lütfen
Onun videoları hafif geliyor bana ilk zamanlar yaptım onları uzun video lazım bana var mı öyle bildiğinSquatgirl in 4 dakikalık yuvarlak popo videosu var canım dene istersen
Ayy kız inşallah ya biraz karnımı içine çekince tam istediğim görüntü oluyor az kaldı 10cm ya lütfen Allahım fazla yağlarımdan kurtar
@keptinnSchonerDuft
Diyetisyene gittim kan tahlilerim aldim gittim ve seker sinirda ilac kullanmam gerekiyormus kansizlik varmis ilac kulllanacam hafif kolesterol yükselmis
Gelelim diyete cok güzel ilgilendi tam yarim saat anlatti dedim ekmek yemeyim hic kizdi besin tablosunu gosterdi ekmekler tahillar et ve sut urunleri yesillikleri gunde küçük 5 dilim ekmek var ucu sabah ikisi ogle biri aksam oda yedigin yemege gore ya yiceksi ya yemiycekmisim misal herhangi bur kepçe çorba bir dilim ekmege esdegermis iki kepçe icersem ekmek bi dilim cikaracagim üç kepce corba icersem ekmek yok..haftanin us gunu yumurtanin beyazini yiyecekmisim kolesterol icinmis.sabahlari 4 erik bi bardak su muhakkak icecekmisim bagirsaga pisa olacakmis.tarttigi terazi kabiz oldugumu söylüyor :)) suyu az ictigime kadar iste oyle ..oglen sebze yrmegi aksam et veya tavuk veya balık hsftada iki gun yiyecekmisim onlar yoksa protein olan baklagil onuda yapmazsam iki dilim peynir veya peynir salatasi yap ye dedi..ama once muhakkak corba ile baslicakmisim yemeğe...kac saat oturdugum kac saat yürüyüş haftda kac gün yaptigima kadar sordu genelinde hareketliyim dedim ...anlicaginiz kizlar seker hapini biraktim hormon degisiyormus ondan hizli kg almisim hap kulkanmaya baslicam..
Güzel yürekli insanAramizda 100- 150m mesafe olsun..gelsinler bakalim buraya :)) kayinbabamgil onlari cok severler ben bu evi aldim alali bir yil oldu canim evime hic gelmediler bahsneleri uzakmis yalannnnn :))) annemgilin yakinindan aldim ya ondan gelmiyler ..eee benim dar animda yanima gelmediniz tedavide cagirdik cocuklara bakin ona gelme su cocuklari bile arayıp hal hatir sirma dedelik yapmayın konusmayan onlar her derdime sikintima cocuklara annanelik dedelik yapan benim anamm babam bide burdan ev aldik die kiskandilar aslinda iyiler ama benide sevemediler kendi isimi kendim hallettigimden heral :)) tmm eltimgil alsinlarda burdan evi gayinbabagilde onlara gelsin hergun ben gideyim baslarina :)) amannn kuzum ben onlari bos verdim rabbim neylerse guzelini versin serleri varsa uzak etsin benden, hayirlari varsa 150m 200m mesafede evleri olsun
Rabbim herkesin gonlune gore versin inş rabbimin hazinesi bolll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?