Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Neden veremedin ne yidindi de veremedindi
Eki Görüntüle 2097533 Bah bu izinli gidalardan sınırsız diyo ama biz yine diyet mod az yirik Pazartesi basliyak mi yulaf kepegim yoh benim ondan yemicem
saf protein sıfır ekmek var dimi ? sabah ne yicik peynirde yokmuş direk kebab yesek olur mu? ya da et şiş

Arkadaslar gecen ayki olculerime gire göbeğim 4 cm kalcam 1cm basenim de yaklasik 2cm incelmis kilo 1. 1.5 arasi zatem isyerimde herkes zayifladin diyordu tartida ayni diyordum

Neden veremedin ne yidindi de veremedindi
Eki Görüntüle 2097533 Bah bu izinli gidalardan sınırsız diyo ama biz yine diyet mod az yirik Pazartesi basliyak mi yulaf kepegim yoh benim ondan yemicem
annem kokulu simit gönderdi ondan yedim sene de bir yapılır difrizden çıkınca da tadı yok. wcde yok bende

saf protein sıfır ekmek var dimi ? sabah ne yicik peynirde yokmuş direk kebab yesek olur mu? ya da et şiş
Sabah hindi fume haşlanmış yumurta kiymali yumurta yiyebilirikama sen yumurta sevmiyon ekmek de dahil oluyo ama 4. gun sanirim
Valla et serbest sabahda yiyebilin

Sabah hindi fume haşlanmış yumurta kiymali yumurta yiyebilirikama sen yumurta sevmiyon ekmek de dahil oluyo ama 4. gun sanirim
Valla et serbest sabahda yiyebilin
kıymalı yumurta yerim yarın mı başlasak acaba et günü ya pazar daha iyi olur dışarda yerim yapamazsam tavuk serbest dimi

Bende aynen 2 3 kilo versem tamamdir diyet yapmah coh sıkıcı
ben anneme gidince bozuyorum kv deye diyorum birşey almayın zararlı ama annemde almaya gerek yok kendinde hep var hele dolabı aç reçeller sıra sıra inciri ayvası domatesi falan zor geçiyor çayın yanı kesin dolu oluyor

kıymalı yumurta yerim yarın mı başlasak acaba et günü ya pazar daha iyi olur dışarda yerim yapamazsam tavuk serbest dimi
Pazartesi esim aksam yemeklerinde evde olmuyo ben pazartesi daha rahat baslarim pazar evde cunkum hee tavuk serbest ben tavuk yerim cogunlukla heralde yogurt da serbest heralde yaninda ayran yogurt oyle tamamlarik zaten ikinci gun sebze de ekleniyo

Arkadaslar gecen ayki olculerime gire göbeğim 4 cm kalcam 1cm basenim de yaklasik 2cm incelmis kilo 1. 1.5 arasi zatem isyerimde herkes zayifladin diyordu tartida ayni diyordum
spor yapıyorsun ya sıkılaşıyorsun . ben 2 gün yaptım çok fark etti birde geçmiş var kötü de olsa

Hee kiz bende anamlarda hep bozuyom kvdem daha cok sey yapiyo ama annemin evinde yemek daha keyifli geliyi peynirle cilek receli ikilisi favorim

Pazartesi esim aksam yemeklerinde evde olmuyo ben pazartesi daha rahat baslarim pazar evde cunkum hee tavuk serbest ben tavuk yerim cogunlukla heralde yogurt da serbest heralde yaninda ayran yogurt oyle tamamlarik zaten ikinci gun sebze de ekleniyo
SEBZE DERKEN MESELA NE OLABİLİR BEN ÖNDEN BAŞLAYIM SANA SORARIM TAKILDIĞIM YERLERİ . BENDE TAVUK YERİM BİRGÜN BALIK TÜKETİRİM BYAĞIDIR YEMİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…