- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #255.741
Pincik sen iş buldun mu aydevam etirmiyom ondan yoksa biliyosun:
avukat hanıma bişey olmasın
9 ay var önünde bunu başarabilirsinsensn yuvarlak
eger doguma kadar coook uzaklara tasınırsam evet
Bende hamile oldugunu duydugumda hemen icime kızı olacakmis gibi dogduBen zaten yuvarlağımayy içime doğdu kızın olacak hemide kivricik ♡
diğer bahsettiğin neydi 2 3 kilo daha versem yeterliDur tablosu vardi onun buluyum da atiyim bence sana uygun
saf protein sıfır ekmek var dimi ? sabah ne yicik peynirde yokmuş direk kebab yesek olur mu? ya da et şişNeden veremedinne yidindi de veremedindi
Eki Görüntüle 2097533 Bah buizinli gidalardan sınırsız diyo ama biz yine diyet mod az yirik Pazartesi basliyak mi yulaf kepegim yoh benim ondan yemicem
annem kokulu simit gönderdi ondan yedim sene de bir yapılır difrizden çıkınca da tadı yok. wcde yok bendeNeden veremedinne yidindi de veremedindi
Eki Görüntüle 2097533 Bah buizinli gidalardan sınırsız diyo ama biz yine diyet mod az yirik Pazartesi basliyak mi yulaf kepegim yoh benim ondan yemicem
Sabah hindi fume haşlanmış yumurta kiymali yumurta yiyebiliriksaf protein sıfır ekmek var dimi ? sabah ne yicik peynirde yokmuş direk kebab yesek olur mu? ya da et şiş
Olsun bu haftanin kacamagi olsun o da kuru kayisi ye sicak suyla kiz belki ise yarar wc de önemliannem kokulu simit gönderdi ondan yedim sene de bir yapılır difrizden çıkınca da tadı yok. wcde yok bende
kıymalı yumurta yerim yarın mı başlasak acaba et günü ya pazar daha iyi olur dışarda yerim yapamazsam tavuk serbest dimiSabah hindi fume haşlanmış yumurta kiymali yumurta yiyebilirikama sen yumurta sevmiyon ekmek de dahil oluyo ama 4. gun sanirim
Valla et serbest sabahda yiyebilin
Bende aynen 2 3 kilo versem tamamdir diyet yapmah coh sıkıcıdiğer bahsettiğin neydi 2 3 kilo daha versem yeterli
poncikte dedi kayısı çayı al diye almadım dur alayım şimdi içerimOlsun bu haftanin kacamagi olsun o da kuru kayisi ye sicak suyla kiz belki ise yarar wc de önemli
ben anneme gidince bozuyorum kv deye diyorum birşey almayın zararlı ama annemde almaya gerek yok kendinde hep var hele dolabı aç reçeller sıra sıra inciri ayvası domatesi falan zor geçiyor çayın yanı kesin dolu oluyorBende aynen 2 3 kilo versem tamamdir diyet yapmah coh sıkıcı
Pazartesi esim aksam yemeklerinde evde olmuyo ben pazartesi daha rahat baslarim pazar evde cunkumkıymalı yumurta yerim yarın mı başlasak acaba et günü ya pazar daha iyi olur dışarda yerim yapamazsam tavuk serbest dimi
spor yapıyorsun ya sıkılaşıyorsun . ben 2 gün yaptım çok fark etti birde geçmiş var kötü de olsaArkadaslar gecen ayki olculerime gire göbeğim 4 cm kalcam 1cm basenim de yaklasik 2cm incelmis kilo 1. 1.5 arasi zatem isyerimde herkes zayifladin diyordu tartida ayni diyordum
Hee kiz bende anamlarda hep bozuyom kvdem daha cok sey yapiyo ama annemin evinde yemek daha keyifli geliyiben anneme gidince bozuyorum kv deye diyorum birşey almayın zararlı ama annemde almaya gerek yok kendinde hep var hele dolabı aç reçeller sıra sıra inciri ayvası domatesi falan zor geçiyor çayın yanı kesin dolu oluyor
SEBZE DERKEN MESELA NE OLABİLİR BEN ÖNDEN BAŞLAYIM SANA SORARIM TAKILDIĞIM YERLERİ . BENDE TAVUK YERİM BİRGÜN BALIK TÜKETİRİM BYAĞIDIR YEMİYORUMPazartesi esim aksam yemeklerinde evde olmuyo ben pazartesi daha rahat baslarim pazar evde cunkumhee tavuk serbest ben tavuk yerim cogunlukla heralde yogurt da serbest heralde yaninda ayran yogurt oyle tamamlarik zaten ikinci gun sebze de ekleniyo
üstüne birde süs biberi ekle efsane üçlü oluyorlar . evet anneler daha farklı oluyorHee kiz bende anamlarda hep bozuyom kvdem daha cok sey yapiyo ama annemin evinde yemek daha keyifli geliyipeynirle cilek receli ikilisi favorim
Aynen zaten esimde kiloya takilma kas yap incel diyor bence birakmazsam kilo da bi yerde hizli inecekspor yapıyorsun ya sıkılaşıyorsun . ben 2 gün yaptım çok fark etti birde geçmiş var kötü de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?