- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #255.801
1.ci gün saf protein günü ekmek sebze sıfır hiç olmayacakKatilayim canim da pek anlamadim bu lusteyi ben menu seklinde olusturursak yapayom ben de zaten spor da yapiyoruz protein iyi olur
Siz bi yapın verirseniz bende yaparımHayır yunurts et süt yoğurt tavuk balık yiyebilirsin hindi füme falan da olur kahvaltı da saf protein yani. Sende yapsana
Canim mesela kahvalti da yumurta süt peynir demi bi liste yapsak oglen aksam su olsun diye1.ci gün saf protein günü ekmek sebze sıfır hiç olmayacak
Daha onu uc gundur yapiyorum cogunlukla ip atladim ama cardio tavsiye ederim insinity max 30 60 gun canimorkide1453 cnm cok guzel incelmissin bende istiyorum o cardio dan yaomayi ne yaoiyorsun bana da soyler misin
Bu 300 mekiki kac gunde yapacagz
Bugün ve yarın canımBu 300 mekiki kac gunde yapacagz
Bn 1 yapista 30-40 yapabilirim
Ovv cok zormus neyse bn baslayayim yapmaya ancak yetisirBugün ve yarın canım
BencedeeeOvv cok zormus neyse bn baslayayim yapmaya ancak yetisir
100 tanesini yaptim bileBencedeee
Süpersin canım100 tanesini yaptim bile
Muzigi son ses actim
Dinlene dinlene 100 taneyi yaptim50 sinide yatmadan yaparim. Geri kalan 150 yi yarin yaparim
Bn 26 yasindayim bu sali gruba katildim .sali gunu 70 kiloydum cuma 69 ciktimSüpersin canım
Bu arada yaş kilo hedef kilo boy? Tanışmışmıydık seninle
Allah bağışlasın canımBn 26 yasindayim bu sali gruba katildim .sali gunu 70 kiloydum cuma 69 ciktimboyum 1.68
11 aylik kizim var dogumdan kalan fazla kilolarimdan kurtulmak istiyorum
Bnde sizleri tanimak isterim
Asil senin kilon supermis bnm 50 lere bile dusmem hayal.sen 40 kusurlerde geziyorsunuz ne guzelAllah bağışlasın canım
Bende 23 yaşındayım 8aylık oğlum var boy 1,58 kilo 49,8 az kaldı hedefe
Doğumdan kalan göbeğimle uğraşıyorum..... Öyle işte
Kilon şimdi bile iyi bence
Kuzum yarın sadee yumurta et tavuk jambon salam gibi şeyler serbest. Sebze domates salatalık falan yasak ayran ve yogurt ta serbest .hayvansal yicen ama peynirde yasakKatilayim canim da pek anlamadim bu lusteyi ben menu seklinde olusturursak yapayom ben de zaten spor da yapiyoruz protein iyi olur
Kesin verirsin garantisi var bak ben 1 kilodan fazla verdimSiz bi yapın verirseniz bende yaparım
Peynir yok canım. Süt yumurta jambon olur .ok yapalım kuzum pancar bir gelsin deCanim mesela kahvalti da yumurta süt peynir demi bi liste yapsak oglen aksam su olsun diye
Oh ne iyi gelmiştir sizeselam kizlar nasilsiniz
bugun biraz disari ciktim kizimla cok guzel geldi yoruldum ama olsunn
Etiket yaptım 1.ci gün yazdığım şekilde ben yarın pancar pazartesi başlıcak poncikte yapacak ama ne zsman başlar bilmiyorum
Ok kuzum toparlarız sen ne zaman başlıcan ben yarın pancar pazartesi başlıyorSchonerDuft SekerPancarii kizlar gun gun menu yazsaniz ben haftasonu cok takip edemiyorum sizi cocuklardan ne zaman basliycaz gun gun yazalim öncesinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?