Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ama su cardio öldürdü benu butun vucudum aciyor bacaklarim kollarim me zaman gecerki 3gun yaptim daha toplam 60 gun yapicam

Seker hastaligi var ama cok az sinirda dikkat et sinirda onceden 95 olurdu simdi 105 sinirda yalanma riksin cok demek.
Ekmekli liste ama listeye baktigimda ben bir kepce corba ilie doymam gibi iki kepçe icersem iki dilim ekmekten bil dilim ekmek yok bi dilim kaliy
Bana ekmek tam bugday cavdar ye demicicem kansizligin var onun icin beyaz yiceksin dedi ama diyetisyende ekmek dilimi kucuk kuzuya oyle hazirlardaki gibi degil bir dilim ekmek 25gr mus bi kesiyimde tartiyim

SEBZE DERKEN MESELA NE OLABİLİR BEN ÖNDEN BAŞLAYIM SANA SORARIM TAKILDIĞIM YERLERİ . BENDE TAVUK YERİM BİRGÜN BALIK TÜKETİRİM BYAĞIDIR YEMİYORUM
Sebze en iyi haslanmis karnabahar brokoli olur bence domates biber sogan kullanabiliyoz sevze eklendiginde mesela az yagli yesil fasulye pirasa yemegi falan yapabiliriz yanina haslanmis tavuk yoğurtla aksam yemegimiz olar tamam o zaman sen pazar basla bende pazartesi temem mi süt de serbest proteine giriyo yagsiz icilse daha iyi ama ben kaynattigim sutten icicem oglenleri

dikkat et kuzum benimde sınırda şeker ama değişiyor her teste göre şükür . bir yap bakalım faydası olacağını düşünüyorum en azından profosyonel biri ile yapıyorsun . bu merkez her şehirde var mı ? tam adı ne ben de bakayım burda varsa gideyim

üstüne birde süs biberi ekle efsane üçlü oluyorlar . evet anneler daha farklı oluyor
Ayy o hep aklimda da artik recel almiyom glikoz şurubu var iclerinde diye o yuzden deneyemedim bu yaz cilek receli yaparim belki kizimda cok seviyo hee anamlarda hep makarna yiyoh tencereyi onumuze çekip catallamak cok keyifli oluyo 5 kiz

bende yağsız süt var ama ekmeksiz nasıl yicem bilmiyorum. sütü kahvaltıya eklerim olmazsa. yeşil fasulye yaparım dün yaptım çok beğendim pazartesiye ya da salıya yaparım

Ayy o hep aklimda da artik recel almiyom glikoz şurubu var iclerinde diye o yuzden deneyemedim bu yaz cilek receli yaparim belki kizimda cok seviyo hee anamlarda hep makarna yiyoh tencereyi onumuze çekip catallamak cok keyifli oluyo 5 kiz
makarna yiyon demek
canım çekti şimdi ev yapımı yemek daha iyi .. ne güzel oluyordur kalabalıkta dimi

bende yağsız süt var ama ekmeksiz nasıl yicem bilmiyorum. sütü kahvaltıya eklerim olmazsa. yeşil fasulye yaparım dün yaptım çok beğendim pazartesiye ya da salıya yaparım
Ekmek 4. gun ekleniyo aslinda yulaf kepegi yerim diyosan alabilirsin onunda krep yaparsin kahvaltina
Bende bugun pazardan karnabahar brokoli pirasa falan aldircam buzlukta bamya ve yesil fasulyemde var bisiler yaparim onlarla saf protein benim basimi agritiyo gerisinde zorlanmam ilk gün zor geçiyo bana

makarna yiyon demek
canım çekti şimdi ev yapımı yemek daha iyi .. ne güzel oluyordur kalabalıkta dimi
Bayadir yemiyom kiş geldiginden beri annemlere cok az giriyom hee kiz hele bazen gece otururken hic kilo almayan kardeşim yarim ekmaa salatalik domates biber peynir koyup yimiyo mu ben ölü keske yisek yisek kilo almasak

SekerPancarii şimdi benim vermem gereken 15 kg ye yakın kilom var. Hangi cardio videosunu yapayım sence hangisi daha etkili.

Bana bunu kesinlikle uygula cok güzel kg verirsin ve yagdan diyo. .
Cabim bide yogurt kefirtuket sut ic hepsine tarcin kat ic dedi ye dedi kan şekeri ve tatlı istegi azaltirmis..ben kayserideyim en işlek yerde iki tana merkez var biri benum oturdum yerde mesal
sAglikli yasam merkezi
Isim soyle
Kayseri Halk Sağlığı Mudurlug ......
(Oturdugun ilce ve semt)...Sağlıklı Yasam Merkezi..
Boyle yaz bi ara

bende ondan pazar yapayım dedim . öğlen yemeği yiciz dimi bana sebzeli günden sabah öğle akşam örneği versene kuzu bende ona göre alayım bişiler pazara yetişmem bugün arkadaşla buluşucam manavdan az az alırım yapacağımda .pırasa da öğğ sebze karnıbahar patlıcan kabak havuç brokoli olur benim için brbunya oluyor mu ?

Bayadir yemiyom kiş geldiginden beri annemlere cok az giriyom hee kiz hele bazen gece otururken hic kilo almayan kardeşim yarim ekmaa salatalik domates biber peynir koyup yimiyo mu ben ölü keske yisek yisek kilo almasak
ben geçen tam tahıllı yedim çok güzeldi haşlayıp ketçap döküp yemiştim benim kuzenlerim öyle yiyorlar almazlar

Onu yapmıştım ama bitirmedim 30 günü bugün 3 senedir giymedigim pantolonum u denedim fit oldu 29 bedene düştüm cok mutluyum
Oooo süper
Canim dun aksam giremedim 30 dk cardio vardi zatem kazammisiz gerek kalmadi
Niden gelmedin yalnız bıraktınız hepiniz beni

Yettim bugun guzel bi spor yapcam dün 15 dk yürüyüşüm var
Sanada yukardaki laftan aynısı
bugün ki spor yaramaz hafta içi çalışacan full
Luluuu94 gobek deliginden ölçüm 78 gobek deliginin üstünden ölçüm 70
Aramızda 2cm fark var

netten baktım da kadın hastanesi var orayı gösteriyor orda oturan kuzneim var bir sorayım . tarçını süte koyuyorum kefire de eklerim enfes olur

SekerPancarii şimdi benim vermem gereken 15 kg ye yakın kilom var. Hangi cardio videosunu yapayım sence hangisi daha etkili.
Fitness sevdigimden cardio videolari hakkinda pek bilgim yok canim şöyle secebilirsin ama hangisi nabzini daha cok yukseltiyosa o videoyu yapabilirsin nasil besleniyosun kardiyodan once karbonhidrat protein alip kardiyo sonrasi protein veriyo msn vucuduna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…