- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #255.821
Yaa demek verdin hıı ne güzel. Ben yapamam bu hafta misafirlerim gelecek bikaç gün kalırlar. Ancak onlar gidince inşallah.Kuzum yarın sadee yumurta et tavuk jambon salam gibi şeyler serbest. Sebze domates salatalık falan yasak ayran ve yogurt ta serbest .hayvansal yicen ama peynirde yasak @munter bu 1.ci gün içinUMEYYE sende yapcan mı
Kesin verirsin garantisi var bak ben 1 kilodan fazla verdim
Peynir yok canım. Süt yumurta jambon olur .ok yapalım kuzum pancar bir gelsin de
Oh ne iyi gelmiştir size
Etiket yaptım 1.ci gün yazdığım şekilde ben yarın pancar pazartesi başlıcak poncikte yapacak ama ne zsman başlar bilmiyorum
Ok kuzum toparlarız sen ne zaman başlıcan ben yarın pancar pazartesi başlıyor
Ama boyum kısa canım işte 10cm var aramızdaAsil senin kilon supermis bnm 50 lere bile dusmem hayal.sen 40 kusurlerde geziyorsunuz ne guzel
Güzel canım afiyet olsunMenüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
6 zeytin
1 kk peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara
Yarım muz
1 su bardağı kefir
Öğlen
2 kase çorba
Menemen
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
Sahlep 1 fincan
Akşam
1 büyük kase çorba
3 lt den fazla su
Misafir ile olmaz bu liste neyse ben ne kadar verecem bakalım kafana yatarsa yaparsınYaa demek verdin hıı ne güzel. Ben yapamam bu hafta misafirlerim gelecek bikaç gün kalırlar. Ancak onlar gidince inşallah.
Ben yarın başlarım saf protein iş yerinde zor oluyor .şeker pancarı pazartesi başlıcakSiz yarin mi baslayacaksiniz pazartesi baslasak olmaz mi
Sağol canımGüzel canım afiyet olsun
Kefir hazır demi. Kalori değeri yüksek bilgin olsun.sahlepte nişasta var olmamışMenüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
6 zeytin
1 kk peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara
Yarım muz
1 su bardağı kefir
Öğlen
2 kase çorba
Menemen
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
Sahlep 1 fincan
Akşam
1 büyük kase çorba
3 lt den fazla su
Tamam canımLuluuu94 mekiği yarın çekerim bugün geçti eve yeni geldim olur mu
İnşallah canım no stresSağol canım
300 mekik
1000 ip
60 dk tempolu
20 dk kondisyon
10 dk bölgesel
Puff yarın tartıda eksik çıkarım inşallah
Simdi yarin kahvalti sadece yumurta ve sut oglen tavuk yada balik ya da et aksamda ayni demi salata falan yokBen yarın başlarım saf protein iş yerinde zor oluyor .şeker pancarı pazartesi başlıcak
Çok verirsin inşallah canımMisafir ile olmaz bu liste neyse ben ne kadar verecem bakalım kafana yatarsa yaparsın
Mercimek çorbasıTamam canım
İnşallah canım no stres
Bu arada çorba ne çorbası
Kefir hazır. Kız kış günü sahleptemi içmiyekKefir hazır demi. Kalori değeri yüksek bilgin olsun.sahlepte nişasta var olmamış
O zaman iki kase ve artı ekmek çok olmuş canım öğleneMercimek çorbası
20 kiloda fark var ama canmAma boyum kısa canım işte 10cm var aramızda
Akşam yemedim ama. Sadece çorba içtim.O zaman iki kase ve artı ekmek çok olmuş canım öğlene
Masallah ne cok spor yapmissinSağol canım
300 mekik
1000 ip
60 dk tempolu
20 dk kondisyon
10 dk bölgesel
Puff yarın tartıda eksik çıkarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?