Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah kiymali yumurta yersin yeşillik domates biber falan da yersin yaninda süt ayran icersin veya cay, oglen menemen cok iyi olur bence hem sebze hem protein olur, aksamda köz patlican salatasi ve tavuk ayran nasil bende yiyom tahilli makarnalardan seviyom tambugday çubuk makarnayi labneli dene

Oooo süper

Niden gelmedin yalnız bıraktınız hepiniz beni

Sanada yukardaki laftan aynısı
bugün ki spor yaramaz hafta içi çalışacan full

Aramızda 2cm fark var
Temem hafta ici gocam ogleden sonra ise gidip gece geliyo guzel sporlar yapabilirim aksamlari sene söz
Zayifik kiz göbeğinde bisi yoh bence abartiyom sen

Temem hafta ici gocam ogleden sonra ise gidip gece geliyo guzel sporlar yapabilirim aksamlari sene söz
Zayifik kiz göbeğinde bisi yoh bence abartiyom sen
Bilmiyorum ki hafif içime çekince dümdüz oluyor tam istediğim görüntü oluyor ama
Bak ihmal etme takımı

Bu arada performans uygulaması ne oluyor sarı kart almışız ya pazartesi

Aslında sporu ne zaman boş vaktim olursa o zaman yapıyorum. Öncesi sonrası dikkat edemiyorum. Salonda en çok nabzımı koşu bandında zorluyorum. Eliptik, kondisyon, mekik felan sonra ne zaman müsait olursam evde ip atlıyorum.

ok ben yine işin içinden çıkmazsam sorarım sana . kaç kilo vereririz ortalama birde yürüyüş şu kadar yapın diyor ya ben daha fazla yapsam nasıl olur acaba

Barbunya baklagil gununde yiyebiliriz Yarınki menun ne senin
ok onu bakliyat yazan güne denk getiririm o hangi gündü ki . ben onun yerine 200 gr tam buğdaylı makarna tercih ederim gibime geliyor .
evde tantunilik et var onu haşlar kavurur yerim yoğurt ile bhrat serbest mi bu arada . sabah omlet yaparım kimyon koyarım az yerim yarın muhtemelen arada da süt ve yoğrut ile geçiririm. çok çok açıkırsam fırına tavuk atarım

Ben de aksama karnabahari haslayip firinlucam ustune de soganli kiymali sos nasil
1 haftaya anca geciyo canım yag yakiminda cardio cok onemli 5 kilo verden 8 vermis kadar incelirsin
aynen canim nette zaten 60 gunde degiismleri gisyeriyorlar ya bayildim onlara

Ben kacirdim sanirim siz ne yapıyorsunuz

Nasilsin bebikim
İyiyim kuzum cok şükür artik zayiflicigimm :))) icimde oyle his var inş. Tatil oldu millet hep gezmede umarim bana cok gelmezleer diyetimi batiracaklar iste boyle bende senlede cok goresmiyoh @ParteMoralll da gelmiyo partecim 25570 sayfa oku bakalim
Bugunde kardesimgil gelecek hep aklim burda ugrayamiyorum kg verip listeyede girmeyi cok istiyorum. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…