- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #255.781
evet kuzum kefire tarçın atcazKefire tarçınmı koyacağız
Sabah kiymali yumurta yersin yeşillik domates biber falan da yersin yaninda süt ayran icersin veya cay, oglen menemen cok iyi olur bence hem sebze hem protein olur, aksamda köz patlican salatasi ve tavuk ayran nasilbende ondan pazar yapayım dedim. öğlen yemeği yiciz dimi bana sebzeli günden sabah öğle akşam örneği versene kuzu bende ona göre alayım bişiler pazara yetişmem bugün arkadaşla buluşucam manavdan az az alırım yapacağımda .pırasa da öğğ sebze karnıbahar patlıcan kabak havuç brokoli olur benim için brbunya oluyor mu ?
ben geçen tam tahıllı yedim çok güzeldi haşlayıp ketçap döküp yemiştimbenim kuzenlerim öyle yiyorlar almazlar
Temem hafta ici gocam ogleden sonra ise gidip gece geliyo guzel sporlar yapabilirim aksamlari sene sözOooo süper
Niden gelmedin yalnız bıraktınız hepiniz beni
Sanada yukardaki laftan aynısı
bugün ki spor yaramaz hafta içi çalışacan full
Aramızda 2cm fark var
Bilmiyorum ki hafif içime çekince dümdüz oluyor tam istediğim görüntü oluyor amaTemem hafta ici gocam ogleden sonra ise gidip gece geliyo guzel sporlar yapabilirim aksamlari sene söz
Zayifikkiz göbeğinde bisi yoh bence abartiyom sen
Barbunya baklagil gununde yiyebilirizbrbunya oluyor mu ?
Aslında sporu ne zaman boş vaktim olursa o zaman yapıyorum. Öncesi sonrası dikkat edemiyorum. Salonda en çok nabzımı koşu bandında zorluyorum. Eliptik, kondisyon, mekik felan sonra ne zaman müsait olursam evde ip atlıyorum.Fitness sevdigimden cardio videolari hakkinda pek bilgim yok canim şöyle secebilirsin ama hangisi nabzini daha cok yukseltiyosa o videoyu yapabilirsinnasil besleniyosun kardiyodan once karbonhidrat protein alip kardiyo sonrasi protein veriyo msn vucuduna
Tarçın manyağı oldum. Hayatımda hiç tüketmediğim tarçını 2 aydır tükettim.evet kuzum kefire tarçın atcaz
ok ben yine işin içinden çıkmazsam sorarım sana . kaç kilo vereririz ortalama birde yürüyüş şu kadar yapın diyor ya ben daha fazla yapsam nasıl olur acabaSabah kiymali yumurta yersin yeşillik domates biber falan da yersin yaninda süt ayran icersin veya cay, oglen menemen cok iyi olur bence hem sebze hem protein olur, aksamda köz patlican salatasi ve tavuk ayran nasilbende yiyom tahilli makarnalardan seviyom tambugday çubuk makarnayi labneli dene
ok onu bakliyat yazan güne denk getiririm o hangi gündü ki . ben onun yerine 200 gr tam buğdaylı makarna tercih ederim gibime geliyorBarbunya baklagil gununde yiyebilirizYarınki menun ne senin
tarçını bende tedavilerde tüketmeye başladım hoş gelmeye başladı tadı artıkTarçın manyağı oldum. Hayatımda hiç tüketmediğim tarçını 2 aydır tükettim.
aynen canim nette zaten 60 gunde degiismleri gisyeriyorlar ya bayildim onlara1 haftaya anca geciyo canım yag yakiminda cardio cok onemli 5 kilo verden 8 vermis kadar incelirsin
Ben kacirdim sanirim siz ne yapıyorsunuzEkmek 4. gun ekleniyoaslinda yulaf kepegi yerim diyosan alabilirsin onunda krep yaparsin kahvaltina
Bende bugun pazardan karnabahar brokoli pirasa falan aldircam buzlukta bamya ve yesil fasulyemde var bisiler yaparim onlarla saf protein benim basimi agritiyo gerisinde zorlanmam ilk gün zor geçiyo bana
bu listeye uycazBen kacirdim sanirim siz ne yapıyorsunuz
İlk gün sadece et miorkide1453 sen de yapsana bizleponcikte uymaya çalışacak 3 kişi olcaz sende katıl 4 kişi oluruz
Katilayim canim da pek anlamadim bu lusteyi ben menu seklinde olusturursak yapayom ben de zaten spor da yapiyoruz protein iyi olurorkide1453 sen de yapsana bizleponcikte uymaya çalışacak 3 kişi olcaz sende katıl 4 kişi oluruz
İyiyim kuzum cok şükür artik zayiflicigimm :))) icimde oyle his var inş. Tatil oldu millet hep gezmede umarim bana cok gelmezleer diyetimi batiracaklarNasilsin bebikim
Hayır yunurts et süt yoğurt tavuk balık yiyebilirsin hindi füme falan da olur kahvaltı da saf protein yani. Sende yapsanaİlk gün sadece et mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?