- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #255.861
Eşim künefe li video izletiyor eziyet gibi üstene döner videosu off ve evin karşında develiler baklava ve kebab var çok zor dayanıyorum
Niden ki gıİnşallah yaa sen @Bir garip i görmedin. Eline su dökemem
Bugün serbest günüm. Ama o kadarda değil görmen lazım offf allahım sana geliyorumbozma niyetini
Maşallah daha ne olsun. 2500 ipNiden ki gıbugün sadece Jillian level 1 ve 2500 ip atladım
Puff yaa kilolarımızı versekde vicdan azabı çekmeden yesek.Bugün serbest günüm. Ama o kadarda değil görmen lazım offf allahım sana geliyorum
ooo harikasin cnm cok tebrik edermOnu yapmıştım ama bitirmedim 30 günü bugün 3 senedir giymedigim pantolonum u denedim fit oldu 29 bedene düştüm cok mutluyum
ben hic io atlayamiyorumDaha onu uc gundur yapiyorum cogunlukla ip atladim ama cardio tavsiye ederim insinity max 30 60 gun canim
benim de yarin misafirim varKuzum yarın sadee yumurta et tavuk jambon salam gibi şeyler serbest. Sebze domates salatalık falan yasak ayran ve yogurt ta serbest .hayvansal yicen ama peynirde yasakmunter bu 1.ci gün için UMEYYE sende yapcan mı
Kesin verirsin garantisi var bak ben 1 kilodan fazla verdim
Peynir yok canım. Süt yumurta jambon olur .ok yapalım kuzum pancar bir gelsin de
Oh ne iyi gelmiştir size
Etiket yaptım 1.ci gün yazdığım şekilde ben yarın pancar pazartesi başlıcak poncikte yapacak ama ne zsman başlar bilmiyorum
Ok kuzum toparlarız sen ne zaman başlıcan ben yarın pancar pazartesi başlıyor
Cnm ceza nedır
Tamam bebegım gelıypr bugun 300 mekıkVeeeee kızlar sonuç itibariyle Bordo şişkolar kazandı tebrikler
@Favelayn
munter
@orkide1453
@tgb1907
SekerPancarii
Anadolu kaplanları 300 mekik ona göre
SchonerDuft
UMEYYE
lilipit
@selcanmehmetcan
Kafam-karisik
Vee lütfen cezalara disiplin istiyorum lütfen
Versekte yiyemuyoruz geri geliyorPuff yaa kilolarımızı versekde vicdan azabı çekmeden yesek.
Poncigi taniyon emi sen o da pazartesi başlıyor onunlada paslaşırsınızooo harikasin cnm cok tebrik ederm
ben hic io atlayamiyorum
bunu olay storeda baktim bualamadm canim ya simgesini atabilir misin
benim de yarin misafirim var
pazartesiSekerPancarii ile baslayayim onun menuden kooya cekerimmm
Geçmiş olsun canım eline sağlıkGünaydın kızlarrrr
Cocuklar hasta gıremedm pek
Dunde camasır ev temızlıgı falan
Tamam canım bildirim bekliyorumTamam bebegım gelıypr bugun 300 mekık
Nasıl oldunuz canım iyileştimi bebelerGünaydın kızlarrrr
Cocuklar hasta gıremedm pek
Dunde camasır ev temızlıgı falan
Oo salonda yapiyosun sennn ne guzell kosu bandinda interval kosu mu ne diyolar ya oyle yapabilirsin kosunu yani biraz hizli biraz yavas biraz orta tempo nabzi şaşırtıyorsun surekli oyle daha cok kalori yakiliyomusAslında sporu ne zaman boş vaktim olursa o zaman yapıyorum. Öncesi sonrası dikkat edemiyorum. Salonda en çok nabzımı koşu bandında zorluyorum. Eliptik, kondisyon, mekik felan sonra ne zaman müsait olursam evde ip atlıyorum.
Yap kiz sütünü etkilemez bu diyet gayet saglikli
KuzumSchonerDuft SekerPancarii kizlar gun gun menu yazsaniz ben haftasonu cok takip edemiyorum sizi cocuklardan ne zaman basliycaz gun gun yazalim öncesinden
Ayy senin misafir eksik olmuyo ki kiz sen yine iyi yapiyon diyetiİyiyim kuzum cok şükür artik zayiflicigimm :))) icimde oyle his var inş. Tatil oldu millet hep gezmede umarim bana cok gelmezleer diyetimi batiracaklariste boyle bende senlede cok goresmiyoh @ParteMoralll da gelmiyo partecim 25570 sayfa oku bakalim
Bugunde kardesimgil gelecek hep aklim burda ugrayamiyorum kg verip listeyede girmeyi cok istiyorum. .
Paylaşıyoruz canim haftasonudaHaftasonud menu paylasimi oluyor mu
Yoksa sadece haftaici mi paylasiyoruz
Paylaşıyoruz canımHaftasonud menu paylasimi oluyor mu
Yoksa sadece haftaici mi paylasiyoruz
Sabah süt ve yumurta yedim Ama doymadiiimmmYap kiz sütünü etkilemez bu diyet gayet saglikli
KuzumSchonerDuft pazar başlıyo bugun yani ben Pazartesi baslicam sende katiliyo msn bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?