Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Eşim künefe li video izletiyor eziyet gibi üstene döner videosu off ve evin karşında develiler baklava ve kebab var çok zor dayanıyorum

Onu yapmıştım ama bitirmedim 30 günü bugün 3 senedir giymedigim pantolonum u denedim fit oldu 29 bedene düştüm cok mutluyum
ooo harikasin cnm cok tebrik ederm

Daha onu uc gundur yapiyorum cogunlukla ip atladim ama cardio tavsiye ederim insinity max 30 60 gun canim
ben hic io atlayamiyorum
bunu olay storeda baktim bualamadm canim ya simgesini atabilir misin

benim de yarin misafirim var
pazartesi SekerPancarii ile baslayayim onun menuden kooya cekerimmm

Puff yaa kilolarımızı versekde vicdan azabı çekmeden yesek.
Versekte yiyemuyoruz geri geliyor yattım uyudum bende iyi oldu uyuduğum
ooo harikasin cnm cok tebrik ederm

ben hic io atlayamiyorum
bunu olay storeda baktim bualamadm canim ya simgesini atabilir misin

benim de yarin misafirim var
pazartesi SekerPancarii ile baslayayim onun menuden kooya cekerimmm
Poncigi taniyon emi sen o da pazartesi başlıyor onunlada paslaşırsınız SekerPancarii

Günaydın kızlarrrr
Cocuklar hasta gıremedm pek
Dunde camasır ev temızlıgı falan
Geçmiş olsun canım eline sağlık

Oo salonda yapiyosun sennn ne guzell kosu bandinda interval kosu mu ne diyolar ya oyle yapabilirsin kosunu yani biraz hizli biraz yavas biraz orta tempo nabzi şaşırtıyorsun surekli oyle daha cok kalori yakiliyomus spor öncesi eger biseyler yediysen yari tok olacak sekilde sporu yapabilirsin canim ama eger açsan 1 kasik yulaf ezmeli bir yumurta yeyip yarim saat sonra sporunu yapabilirsin karbonhidrat senin yakıtın yakit olacak ki enerjik olabilesin sporda spor sonrasi da basit seker olarak biraz kuru uzum bide protein mesela yumurta yersin tamamdir vucudunun daha hizli guzelleştigini farkedeceksin

Ayy senin misafir eksik olmuyo ki kiz sen yine iyi yapiyon diyeti evet hadi zayıflayıp listeye gir daha cok motive olursun listedeyken bebegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…