Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Mantarli yumurta sebze serbest olunca yapılabilir.
Krep nasıl olacak onunla etin yanına yaparım kahvaltı geçti zaten.
Ton balığı süper olur aslında inu ekmeksiz asla yiyemem bende olcak iyi aklıma geldi

Aaa ben kesin veririm o zaman bu hafta kimseye gitmicem yemeğe bozduryorlar bana diyeti .fena gaza geldim 1 saatte spor yaparım yaşasın zayıflamak

Mantarli yumurta sebze serbest olunca yapılabilir.
Krep nasıl olacak onunla etin yanına yaparım kahvaltı geçti zaten.
Ton balığı süper olur aslında inu ekmeksiz asla yiyemem bende olcak iyi aklıma geldi
Hee ikinci gunden baslarim mantar yemeye
1 bucuk yemek kaşığı yulaf kepegini koy bi yumurta koy kivamina bakarak az da süt ekle karıştırıp krep gibi pisir valla tok tutar
Sebze eklendiginde salatayla ton guzel olur alternatif olur bize de hep et tavuk sıkılırız

Ben cinsim ton salata yiyemem ogg geliyor bana ben sebze ile yedim mi sıkıntı kalmaz sıkılmam yani.tarif etin yanına olur dimi yapayım ara öğünde yerim çok açım

Ben cinsim ton salata yiyemem ogg geliyor bana ben sebze ile yedim mi sıkıntı kalmaz sıkılmam yani.tarif etin yanına olur dimi yapayım ara öğünde yerim çok açım
O zaman tavuk et idare edersin gerci bende sikilmam etten tavuktan cok seviyom hee cok acsan oglen yap ye kiz o cok tok tutuyomus yemedim hic ben yulaf kepegi
Tartılamadım ki xnnemdeydim cuma günü o fazla tartıyor ona göre 69 olmam lazım wc çok büyük sıkıntı şu an ve psikolojik olduğunu düşünüyorum
Wc de cok etkiliyo ona bi çözüm lazim
Ben yinr alırım şubatta doktora gidecem çünkü o süreçte asılama ya kadar yine dikjat edecem ama 500 gram falan gider sadece
Hayirli bi haber gelsin de kilo onemli degil kuzum yine veririk
Ablam gelcek kahvaltiya ben katmer yapmaya gidiyom kimsiye dime

2 tane kayısı icecem bakalım. Hee sen yemicen dimi kimselere demem

çorba ile ekmek sayın 3 dilim oldu. Erken yediğin için birşey demicem sporda yapmışsın. Badem ve fındığı çiğ tuketiyorsun dimi kavruk ve tuzlu değil
Evet ya tavuk haslamayla sogan salatasi olunca gidiverdi ekmekler.ama normalde en az 4-5 tane yerdim 2 tanede biraktim.1 kase corba 1 dilim ekmekle esit miymis?Sasirdim .
Valla findikta bademde kavrulmus ve tuzlu
Hamileligimde cig seklinden tiksinmistim

Çiğ yersen diyet açısından daha faydalı. O kadar ekmeği nasıl yiyorsun ben 1 2 tane yersem yerim o da kahvaltı da ancak

Canim makarna filan ne zmaan yenecek ben yarin ise gidiyorum ogken tavuk haslana ve ayran icerim aksama da ayni yapmaya cakisirim sali ne yapacaksak bana da soyker misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…