- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #255.881
SekerPancarii canim bu yedi gün yapacağımız listeyi aciklar misin yarin başlasam kahvalti da ne yiyecem domates maydonoz ilk gun olmaz mi
He ay kahvalti sıkıntı birazSabah süt ve yumurta yedim Ama doymadiiimmm
DimiHe ay kahvalti sıkıntı birazben 2 yumurta yirim
Bitki çayı serbest miEki Görüntüle 2097971 Liste bu canim ilk gun sadece saf proteinler yiyebiliriz mesela kahvaltinda kiymali yumurta ve ayran olabilir veya haslanmis yumurta süt hindi fume olabilirpeynirde yok listede yaziyo gun. Gun ekleniyo hepsi
Sucuh yooodu gizDimibaharat koydum mecburen az da sucuk yoksa yiyemezdim . Yarın öğleni düşünüyorum ben halen ne yicem karar veremiyorum. Ayran süt ile gecistireyim olmazsa
Serbest kuzum bitki caylari kahve serbestBitki çayı serbest mi
Bence 2 kilo veririz bu listeyle ben 5 gunde 1,700 vermiştim 2 sene once yine 57 de takildigimda yapmıştım 54,8 olup mezun olmustum 8. Takimdanok ben yine işin içinden çıkmazsam sorarım sana . kaç kilo vereririz ortalama birde yürüyüş şu kadar yapın diyor ya ben daha fazla yapsam nasıl olur acaba
ok onu bakliyat yazan güne denk getiririm o hangi gündü ki . ben onun yerine 200 gr tam buğdaylı makarna tercih ederim gibime geliyor.
evde tantunilik et var onu haşlar kavurur yerim yoğurt ile bhrat serbest mi bu arada . sabah omlet yaparım kimyon koyarım az yerim yarın muhtemelen arada da süt ve yoğrut ile geçiririm. çok çok açıkırsam fırına tavuk atarım
Haşlama yiyemem ki menemen ayran olur akşam ne yiyebilirim yarın için.Sucuh yooodu gizoglen ne yicen bugun
Yarin oglen menemen yapabilirsen is yerinde ayranla guzel olur kiz yada yaninda haslanmis tavuk götür sade ayranla olmaz
Evet canim ben de pazartesi basliyorumYap kiz sütünü etkilemez bu diyet gayet saglikli
KuzumSchonerDuft pazar başlıyo bugun yani ben Pazartesi baslicam sende katiliyo msn bize
Kayısı içeyim ben 3 kilo vermeliyim yürüyüş 10 dk ya ben onun yerine spor yapacam evde 3 4 kilo gitmeliSerbest kuzum bitki caylari kahve serbest
Canim sen emziroyorsun demi spor yapiliyor mi bu şekilde bilmiyorum bunda baya terliyorsun bi arastir istersen süte sikinti olmasinooo harikasin cnm cok tebrik ederm
ben hic io atlayamiyorum
bunu olay storeda baktim bualamadm canim ya simgesini atabilir misin
benim de yarin misafirim var
pazartesiSekerPancarii ile baslayayim onun menuden kooya cekerimmm
Ben 4 kilo hedef koydum ütopya mı simdi benim kiBence 2 kilo veririz bu listeyle ben 5 gunde 1,700 vermiştim 2 sene once yine 57 de takildigimda yapmıştım 54,8 olup mezun olmustum 8. Takimdanhee yuruyus daha fazla yapilabilir bence
Bende nisasta gununde makarna tercih edicem yalan yohbende et kavurum tavuk gogus var onu yerim yogurdum bitti süt söyledik yarin gelecek mayalarim saliya yogurtda yerim süt falan idare ederik hergun bisiler eklendiği icin sıkmıyo insani hep yarini düşünüp guc topluyo insan
Kiz yulaf kepegini sabah ye bence krep yap onunla tok tutar benim yok almiyim dedimHaşlama yiyemem ki menemen ayran olur akşam ne yiyebilirim yarın için.
Bugün tantunilik etim var onu çıkardım haşlarım tost makinesinde pişiririm 1 yk azzeytin yağı koyarım içine olur mu ?.yulaf kepeği de yicem ondan var evde yoğurt ve süte koyarım
çorba ile ekmek sayın 3 dilim oldu. Erken yediğin için birşey demicem sporda yapmışsın. Badem ve fındığı çiğ tuketiyorsun dimi kavruk ve tuzlu değilSagolun kizlar dunku menumu paylasayim o zamn
Sabah 11 gibi
1 haslanmis yumurta
6-7 yesil zeytin
1 parca tulum peyniri
1 ufak parca tereyag
1 tatli kasigi bal
2 dilim ekmek
2 bardak cay
Ara
1 avuc findik badem
Oglenle aksami bir yaptim saat 4 gibi
Tavuk gogsu haslama
Sogan salatasi
1 kase sehriye corbasi
2 dilim ekmek
Yemekte ekmegi cok kacirinca o saatten sonra baska bir sey yemedim.
En az 2 litre su
130 mekik
170 mekikte bugun yapacgm
Herkese iyu pazarlar
Gerçekten mi bak heveslendim iyice yarin kesin basliyorum unsallah 1 1.5 iloya raziyimBence 2 kilo veririz bu listeyle ben 5 gunde 1,700 vermiştim 2 sene once yine 57 de takildigimda yapmıştım 54,8 olup mezun olmustum 8. Takimdanhee yuruyus daha fazla yapilabilir bence
Bende nisasta gununde makarna tercih edicem yalan yohbende et kavurum tavuk gogus var onu yerim yogurdum bitti süt söyledik yarin gelecek mayalarim saliya yogurtda yerim süt falan idare ederik hergun bisiler eklendiği icin sıkmıyo insani hep yarini düşünüp guc topluyo insan
Hadi bakalim yarin tartilip baslariz kac kilo vericezAtkadaslar ben de bu yazi kilolu gecormek istemiyorum
Evet canim ben de pazartesi basliyorum
aslinda 3 4 kilo veren olmus sıkı tutalim serbest gidalardan da cok fazla yemeyelim ben 3 kilo versem hedefdeyimBen 4 kilo hedef koydum ütopya mı simdi benim ki
Bende makarna yicem valla canım istiyor zaten mmmm harika olur.
Bende 1 kase var onu yerim yarın annemden ya da kv alırım yoğurt
Evet canim daha fazla bile gidebilirGerçekten mi bak heveslendim iyice yarin kesin basliyorum unsallah 1 1.5 iloya raziyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?