Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SekerPancarii canim bu yedi gün yapacağımız listeyi aciklar misin yarin başlasam kahvalti da ne yiyecem domates maydonoz ilk gun olmaz mi
Liste bu canim ilk gun sadece saf proteinler yiyebiliriz mesela kahvaltinda kiymali yumurta ve ayran olabilir veya haslanmis yumurta süt hindi fume olabilir peynirde yok listede yaziyo gun. Gun ekleniyo hepsi

Dimi baharat koydum mecburen az da sucuk yoksa yiyemezdim . Yarın öğleni düşünüyorum ben halen ne yicem karar veremiyorum. Ayran süt ile gecistireyim olmazsa
Sucuh yooodu giz oglen ne yicen bugun
Yarin oglen menemen yapabilirsen is yerinde ayranla guzel olur kiz yada yaninda haslanmis tavuk götür sade ayranla olmaz

Sagolun kizlar dunku menumu paylasayim o zamn
Sabah 11 gibi
1 haslanmis yumurta
6-7 yesil zeytin
1 parca tulum peyniri
1 ufak parca tereyag
1 tatli kasigi bal
2 dilim ekmek
2 bardak cay

Ara
1 avuc findik badem

Oglenle aksami bir yaptim saat 4 gibi
Tavuk gogsu haslama
Sogan salatasi
1 kase sehriye corbasi
2 dilim ekmek

Yemekte ekmegi cok kacirinca o saatten sonra baska bir sey yemedim.
En az 2 litre su
130 mekik
170 mekikte bugun yapacgm
Herkese iyu pazarlar

Bence 2 kilo veririz bu listeyle ben 5 gunde 1,700 vermiştim 2 sene once yine 57 de takildigimda yapmıştım 54,8 olup mezun olmustum 8. Takimdan hee yuruyus daha fazla yapilabilir bence
Bende nisasta gununde makarna tercih edicem yalan yoh bende et kavurum tavuk gogus var onu yerim yogurdum bitti süt söyledik yarin gelecek mayalarim saliya yogurtda yerim süt falan idare ederik hergun bisiler eklendiği icin sıkmıyo insani hep yarini düşünüp guc topluyo insan

Sucuh yooodu giz oglen ne yicen bugun
Yarin oglen menemen yapabilirsen is yerinde ayranla guzel olur kiz yada yaninda haslanmis tavuk götür sade ayranla olmaz
Haşlama yiyemem ki menemen ayran olur akşam ne yiyebilirim yarın için.
Bugün tantunilik etim var onu çıkardım haşlarım tost makinesinde pişiririm 1 yk azzeytin yağı koyarım içine olur mu ?.yulaf kepeği de yicem ondan var evde yoğurt ve süte koyarım

ooo harikasin cnm cok tebrik ederm

ben hic io atlayamiyorum
bunu olay storeda baktim bualamadm canim ya simgesini atabilir misin

benim de yarin misafirim var
pazartesi SekerPancarii ile baslayayim onun menuden kooya cekerimmm
Canim sen emziroyorsun demi spor yapiliyor mi bu şekilde bilmiyorum bunda baya terliyorsun bi arastir istersen süte sikinti olmasin

Ben 4 kilo hedef koydum ütopya mı simdi benim ki
Bende makarna yicem valla canım istiyor zaten mmmm harika olur.
Bende 1 kase var onu yerim yarın annemden ya da kv alırım yoğurt

Kiz yulaf kepegini sabah ye bence krep yap onunla tok tutar benim yok almiyim dedim
Olur bence hic yagsiz da yiyemeyiz bende eti tavuğu az yagda yapmayi düşünüyorum bugun kirmizi et yiceksen yarina da tavuk sote yiyebilirsin yarin sebze de ekleniyo ya ayranla guzel olur ayy kültür mantari aldi esim pazardan o saf proteine giriyomuydu bi bakiyim o benim kurtaricim olur sabah yerim yumurtayla bide ton baligi var yagini süzüp oglenleri yesem nolar ki

çorba ile ekmek sayın 3 dilim oldu. Erken yediğin için birşey demicem sporda yapmışsın. Badem ve fındığı çiğ tuketiyorsun dimi kavruk ve tuzlu değil

Gerçekten mi bak heveslendim iyice yarin kesin basliyorum unsallah 1 1.5 iloya raziyim

Atkadaslar ben de bu yazi kilolu gecormek istemiyorum

Evet canim ben de pazartesi basliyorum
Hadi bakalim yarin tartilip baslariz kac kilo vericez
Ben 4 kilo hedef koydum ütopya mı simdi benim ki
Bende makarna yicem valla canım istiyor zaten mmmm harika olur.
Bende 1 kase var onu yerim yarın annemden ya da kv alırım yoğurt
aslinda 3 4 kilo veren olmus sıkı tutalim serbest gidalardan da cok fazla yemeyelim ben 3 kilo versem hedefdeyim 54,4 üm bugun bende valla ruseymli, yulafli, tambugday makarnalarim var bimden aldiydim birini secip haslar yirim yanina tavuk koftesi yapip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…