- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #255.921
Hangi sayfada acaba dur bakayim dun mu yazdinSaat yok açıklamalı şekilde paylaştım geçmişe bakabilirsin
Bugün paylaştım 3 4 sayfa geridedirHangi sayfada acaba dur bakayim dun mu yazdin
Bn tavukla etle cok yerim normalde bnde cok yememdeÇiğ yersen diyet açısından daha faydalı. O kadar ekmeği nasıl yiyorsun ben 1 2 tane yersem yerim o da kahvaltı da ancak
Canim onlara baktim da saat belirtmemis aciktikca istwdigimiZ kadar protein mi yiyceZ
İyiyiz canım yok bi yaramazlık çok şükür bu ay kan damlası kullanmadım bir hafta sonra kan verecez bakalım değerler nasılDaha ıyıler cnm cok sukur
Sabah ıkısınede ıhlamur ıcırdım
Mutfak aksam pırıl pırıldı su an savas alanı
Sızde durumlar nasıl
Anladım canımBn tavukla etle cok yerim normalde bnde cok yememde
Saat yok zaten sabah öğle akşam öğünleri işteCanim onlara baktim da saat belirtmemis aciktikca istwdigimiZ kadar protein mi yiyceZ
Marketten alacaksın büyük marketlerde olurSchonerDuft anladim sanirim canim yulaf nerden bulup yiyorsunuz
Bız verdık cnm b 12 dusuk cıktı kansızlıkta varİyiyiz canım yok bi yaramazlık çok şükür bu ay kan damlası kullanmadım bir hafta sonra kan verecez bakalım değerler nasıl
Marul yee canim ara ogunlerde sut ic kayisi ye hepsini dene bi gunde muhakka 5-6 saat sonra cikarsin. .ben cikiyordum seker hapina basladim kabiz oldum ve acayip halsizim elim kolum kalkmiyor ben bugun yürüyüş yapacam zorlucam kendimiTartılamadım ki xnnemdeydim cuma günü o fazla tartıyor ona göre 69 olmam lazımwc çok büyük sıkıntı şu an ve psikolojik olduğunu düşünüyorum
Dukan ekspress yapıyorum bugün sebze yok canım saf protein günüm .Kayısı çayı icecem sadeceMarul yee canim ara ogunlerde sut ic kayisi ye hepsini dene bi gunde muhakka 5-6 saat sonra cikarsin. .ben cikiyordum seker hapina basladim kabiz oldum ve acayip halsizim elim kolum kalkmiyor ben bugun yürüyüş yapacam zorlucam kendimi
Luluuu94 canim mekik cekemem kulagimdan sorunluyum ve hap yuzunden cok halsizim yürüyüş yapacam. .
Canim bende de kabizlik var psikolojik olduğunu dusunuyorum bende çünkü çok su iciyorumDukan ekspress yapıyorum bugün sebze yok canım saf protein günüm .Kayısı çayı icecem sadece
Teşekkür ederim kuzumOo salonda yapiyosun sennn ne guzell kosu bandinda interval kosu mu ne diyolar ya oyle yapabilirsin kosunu yani biraz hizli biraz yavas biraz orta tempo nabzi şaşırtıyorsun surekli oyle daha cok kalori yakiliyomusspor öncesi eger biseyler yediysen yari tok olacak sekilde sporu yapabilirsin canim ama eger açsan 1 kasik yulaf ezmeli bir yumurta yeyip yarim saat sonra sporunu yapabilirsin karbonhidrat senin yakıtın yakit olacak ki enerjik olabilesin sporda spor sonrasi da basit seker olarak biraz kuru uzum bide protein mesela yumurta yersin tamamdir vucudunun daha hizli guzelleştigini farkedeceksin
Beynim kabizsin diyor bagirsagima i da inanıyor zavallıCanim bende de kabizlik var psikolojik olduğunu dusunuyorum bende çünkü çok su iciyorum
Kuzum nasılsınTeşekkür ederim kuzum
Bende yidim ses etme2 tane kayısı icecem bakalım. Hee sen yemicen dimi kimselere demem
Gün gün ekleniyo bunlar canim simdi yarin sadece saf proteini al tavuk et yumurta süt yogurt hindi fume balik yiyebilirsin sali ne yicegimizi pazartesi aksam konusuruz temem miCanim makarna filan ne zmaan yenecek ben yarin ise gidiyorum ogken tavuk haslana ve ayran icerim aksama da ayni yapmaya cakisirim sali ne yapacaksak bana da soyker misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?