Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Daha ıyıler cnm cok sukur
Sabah ıkısınede ıhlamur ıcırdım
Mutfak aksam pırıl pırıldı su an savas alanı
Sızde durumlar nasıl
İyiyiz canım yok bi yaramazlık çok şükür bu ay kan damlası kullanmadım bir hafta sonra kan verecez bakalım değerler nasıl

Tartılamadım ki xnnemdeydim cuma günü o fazla tartıyor ona göre 69 olmam lazım wc çok büyük sıkıntı şu an ve psikolojik olduğunu düşünüyorum
Marul yee canim ara ogunlerde sut ic kayisi ye hepsini dene bi gunde muhakka 5-6 saat sonra cikarsin. .ben cikiyordum seker hapina basladim kabiz oldum ve acayip halsizim elim kolum kalkmiyor ben bugun yürüyüş yapacam zorlucam kendimi
Luluuu94 canim mekik cekemem kulagimdan sorunluyum ve hap yuzunden cok halsizim yürüyüş yapacam. .

Dukan ekspress yapıyorum bugün sebze yok canım saf protein günüm .Kayısı çayı icecem sadece

Teşekkür ederim kuzum

Yulaf kepeği almak için yarım saatten fazla yürüdüm iyi oldu bacaklarımın kaslarını hissettim. Ve popo , göbek ve bacaklarimdaki selülitler azaldı plank squat ve şınav sayesinde .öneririm bu hareketleri zor geliyor ama yapın

Canim makarna filan ne zmaan yenecek ben yarin ise gidiyorum ogken tavuk haslana ve ayran icerim aksama da ayni yapmaya cakisirim sali ne yapacaksak bana da soyker misin
Gün gün ekleniyo bunlar canim simdi yarin sadece saf proteini al tavuk et yumurta süt yogurt hindi fume balik yiyebilirsin sali ne yicegimizi pazartesi aksam konusuruz temem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…