- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.061
2 saat once paylasmisin ancami yidin giisağolasın sistabuyur gel beraber yiyik dirdim ama taze bitti
arastoracaktim ama @Bir garip sag olsun bilgi vermiss cnmm.Valla bilmiyorum ki ama neden olmasın tüketilir diye tahmin ediyorum
cok sag ol cnm benim. Bugun alayim da gece yogurtla yerim .munter canım yulaf kepeği yoğurt ve süt le tüketilebiliyor çiğ ama yoğurt la ye sen sadece hamilelik te bütün gece tok tutsun şekerin düşmesin diye gece öğününde yanında meyve ile vermişti doktor bi kere değişiklik olsun sütle içeyim dedim sütün dibine çöktü ve sade yemiş gibi oldum kusacaktım nerdeyse
tmm cnm aksama bekliyorum cok merak ettim.munter canım eşim indirdi benim de insanity max 30 adı linki akşam atmaya çalışayım
zaten cok dayanamam ben evde oturmaya bunalırım bide kv kp gelmeye kalkarsa oooo 3 güne başlarım işe
Sabah 7,30 da yemiştim2 saat once paylasmisin ancami yidin gii
gelecekleri kesin sonuçta bebek var kendini şimdiden hazırlazaten cok dayanamam ben evde oturmaya bunalırım bide kv kp gelmeye kalkarsa oooo 3 güne başlarım işe
Banada şuan o saatSabah 7,30 da yemiştim
uyu valla ben 5.30 gibi uyandım en son kalktım bulaşıklarımı yıkadım yemeğimi hazırladım erkenden işe geldimBanada şuan o saatama ben bi iki saat daha uyusammi diye düşünüyorum:/
Iyı yapmisin canım valla erken kalkmak candıruyu valla ben 5.30 gibi uyandım en son kalktım bulaşıklarımı yıkadım yemeğimi hazırladım erkenden işe geldim
işime de gelir aslında uyurum en azından onun geldiği saatlerdegelecekleri kesin sonuçta bebek var kendini şimdiden hazırla
süper evde vakit geçiş yatakta debelenIyı yapmisin canım valla erken kalkmak candırama kalkabilsene. Bugün iş yok bana. Olsa uyurdum ölü gibi
durumu kullanmak sana kalmış maddi manevi destek olacaksa neden olmasın bir süre sonra kreşe verirsiniz . ma ev işine müdahale ettirme bakmışsın evde onun düzeni varişime de gelir aslında uyurum en azından onun geldiği saatlerdeevimin işlerini de yapar
her akşam yemege kalmadıkları sürece hiç sorun yok gündz gelsinler gitsinler bn uyurum görmem yani rahatszda olmaz yemekte yapar hemdurumu kullanmak sana kalmış maddi manevi destek olacaksa neden olmasın bir süre sonra kreşe verirsiniz . ma ev işine müdahale ettirme bakmışsın evde onun düzeni var
Ben 2 haftadır yapışık ikiz oldum yatagimla zatiisüper evde vakit geçiş yatakta debeleniş günü öyle oluyor genelde yatakla kanka oluyor insan kopamıyor
Takım geri açıldı kuzum tşkr ederim herkese günaydın bu aradahe istifa edicem evde oturcam kv den bıkana kadar sonra başlarım işe
cocuma azıcık kendim bakaym ele avuca gelsn öle bırakır calısırm didim
kuzuşşş demk ki ilac düzenli içilcekkk ilgilenmelerine cok sevindim diyetine uy bundan sonra menülerinide paylas sporunuda yap bakalm nasıl olcak
kıvırcık ollursa öle
bebeğiiiiim o zaman hemen bizim takıma geliyosunbi yere gitmek yok
sağol bebegiiimdarısı okulu bitirip evlendikten sonra senin basına
evett okudum ve cok sevindimTakım geri açıldı kuzum tşkr ederim herkese günaydın bu arada
kuzum yemekleri yapar yer gier o iş öyl oluyor klmasında gece gündüzher akşam yemege kalmadıkları sürece hiç sorun yok gündz gelsinler gitsinler bn uyurum görmem yani rahatszda olmaz yemekte yapar hemevimi kimse karıstıramaz eşime bile kızıyorum bişeyin yerini değiştirdiğinde
ne güzel iyice dinleniyo insan . doktor kontrolün ne oldu gidebildin miBen 2 haftadır yapışık ikiz oldum yatagimla zatii
Mecburen erteledim. 2 haftadır yatıyorum oksurukten. Bidahaki haftaya anca gidebilirim. Sonrada turkiyedeyim zaten. Geldikten sonra takımdayım yine InshAllah ♡♡♡kuzum yemekleri yapar yer gier o iş öyl oluyor klmasında gece gündüzben yerinde olsam anneme gider kalırdım çalışmıyor zaten oh kv de rahat rahat müdahale edemez
ne güzel iyice dinleniyo insan . doktor kontrolün ne oldu gidebildin mi
kuzu annemin ev cok soguk oluyo gidemem oraya ama en olmadı kuzenimi fln cagırırm o kalcak derim düşünücm bu tavsiyelerinikuzum yemekleri yapar yer gier o iş öyl oluyor klmasında gece gündüzben yerinde olsam anneme gider kalırdım çalışmıyor zaten oh kv de rahat rahat müdahale edemez
ne güzel iyice dinleniyo insan . doktor kontrolün ne oldu gidebildin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?