Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla bilmiyorum ki ama neden olmasın tüketilir diye tahmin ediyorum
arastoracaktim ama @Bir garip sag olsun bilgi vermiss cnmm.
cok sag ol cnm benim. Bugun alayim da gece yogurtla yerim .

munter canım eşim indirdi benim de insanity max 30 adı linki akşam atmaya çalışayım
tmm cnm aksama bekliyorum cok merak ettim.

durumu kullanmak sana kalmış maddi manevi destek olacaksa neden olmasın bir süre sonra kreşe verirsiniz . ma ev işine müdahale ettirme bakmışsın evde onun düzeni var
her akşam yemege kalmadıkları sürece hiç sorun yok gündz gelsinler gitsinler bn uyurum görmem yani rahatszda olmaz yemekte yapar hem evimi kimse karıstıramaz eşime bile kızıyorum bişeyin yerini değiştirdiğinde

Takım geri açıldı kuzum tşkr ederim herkese günaydın bu arada

kuzum yemekleri yapar yer gier o iş öyl oluyor klmasında gece gündüz ben yerinde olsam anneme gider kalırdım çalışmıyor zaten oh kv de rahat rahat müdahale edemez

Ben 2 haftadır yapışık ikiz oldum yatagimla zatii
ne güzel iyice dinleniyo insan . doktor kontrolün ne oldu gidebildin mi

Mecburen erteledim. 2 haftadır yatıyorum oksurukten. Bidahaki haftaya anca gidebilirim. Sonrada turkiyedeyim zaten. Geldikten sonra takımdayım yine InshAllah ♡♡♡

kuzu annemin ev cok soguk oluyo gidemem oraya ama en olmadı kuzenimi fln cagırırm o kalcak derim düşünücm bu tavsiyelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…