Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hamilelikte diyetisyene mi gittin kuzu sen

O nasıl birşey oluyor duydum ama ne olduğunu bilmiyorum tam olarak.
Sayende çok şey öğreniyorum. Ayrıca şu hindistancevizi yağını yapacam göbek yağı da çok bende

başladım canım kıymalı yumurta ve süt öğlene de tavuk haşlama getirdim ayranla ama haftasonu çok kötü geçti ekstra onu atıp üstüne verir miyim sence
hafta sonu benimde kötüydü cuma cumartesi yani pazar günü 71,40 çıktım bugün 70,50 çıktım ama wc yok bende işte wcyi çözersem birden kilom düşecek bir de reglim yaklaşıyor sürekli kabız olurum bu dönemde

aynı cnm ben de vc ye çıkamadım bulgur da yy,nce tartı coştu bnm

ay cnm ciktu bugunn topuklarim agri icindee

kiz isten istifa mi edeceksin yoksa

kuzum 1 borek 1 porsiyon manti 2 kurabiye ve yarim pogaca yedim temiz sayiliyormuyum

cnmmm geldim ama ccok gec kaldimm

he istifa edicem evde oturcam kv den bıkana kadar sonra başlarım işe
cocuma azıcık kendim bakaym ele avuca gelsn öle bırakır calısırm didim

kuzuşşş demk ki ilac düzenli içilcekkk ilgilenmelerine cok sevindim diyetine uy bundan sonra menülerinide paylas sporunuda yap bakalm nasıl olcak

Ahhh kuzumm inann bos kalamadim pestilim cikti inann dotum üç bucuk atti :))) hamis hamis senide yorduk hakkını helal et seni seviyemmm♡♥♡

Ne guzel hayaller bunlarahahahsvshabb
kıvırcık ollursa öle
bebeğiiiiim o zaman hemen bizim takıma geliyosun bi yere gitmek yok

İnanmıyorum keptinn hamile misin ben de bir gireyim dedim ölüyordum derslerden sınavları Yeni bitirdim geçene kadar bir taraflarım çatladı

kaptinn küçük bir araştırma yaptım ciddi ciddi hamileymişsin çoooook sevindim canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almak nasip etsin
sağol bebegiiim darısı okulu bitirip evlendikten sonra senin basına

bulgur destekler aslında diyeti abartmamak kaydı ile tabi . fazla spor yaparsın az yersin dengelersin. bu arada kahvaltın çok iyi olmuş. afiyet olsun
sağol cnm sün akşam spor yaptım bu hafta da full yaparım inşallah bozmam moralim çok bozuldu tartıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…