- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.021
Sag bilegim tarlada incitittim sol bilegimde kitle gibi bisey çıktı agir bişey 3-4 kg dan fazlasina zorlanim bilemmim bir denerim canimOlur canım
Kızlar size nasıl 300 Şınav
munter
@Favelayn
BitmeyenUmidim
@Kafam-karisik
@lilipit
@SekerPancarii
UMEYYE
gecmis olaun cnm simsi nasil sagligin.Sag bilegim tarlada incitittim sol bilegimde kitle gibi bisey çıktı agir bişey 3-4 kg dan fazlasina zorlanim bilemmim bir denerim canim
Sadece mekikte yapamim iki kulagimdan ameliyatliyim ikinmamam lazim zarar olur..ipmi atlasak ne :)) bizim icin kolay degil ip kg dan dolayi
Şimdilik iyiyim canim ya diyete basladim gibi cok misafiriz var valla mucadele icindeyim bi şeker ilacina basladim elim kolum kalkmiyor alisana kadar sıkıntısı var iste maşallah bizim grupta bi gayret gordum ins bizde zayiflarizda hedeflerimize ulasiriz...gecmis olaun cnm simsi nasil sagligin.
Sen nasilsin. Diyete basladin mo
Canım bende uyuyakalmışım şimdi uyandim ahahah napiorsun bebegim ıyimisin ban kalktı bakalım ne kadar@Blacksee55 kuzumm gece gelirdin sende yoksun ortalikta. Ban mi yedinn yine
Canım geçmiş olsun çok ♡ yorma kendiniSag bilegim tarlada incitittim sol bilegimde kitle gibi bisey çıktı agir bişey 3-4 kg dan fazlasina zorlanim bilemmim bir denerim canim
Sadece mekikte yapamim iki kulagimdan ameliyatliyim ikinmamam lazim zarar olur..ipmi atlasak ne :)) bizim icin kolay degil ip kg dan dolayi
evet grup baya gaza geldi ins verelim su kilolarida kurtulalim yaglardan.Şimdilik iyiyim canim ya diyete basladim gibi cok misafiriz var valla mucadele icindeyim bi şeker ilacina basladim elim kolum kalkmiyor alisana kadar sıkıntısı var iste maşallah bizim grupta bi gayret gordum ins bizde zayiflarizda hedeflerimize ulasiriz...
Senin bebis te iyi degilmi simdi bal olmustir yaa op op kokla benim icin bide kolun fisir yerden issirir gibi yap op :)))
uykucuCanım bende uyuyakalmışım şimdi uyandim ahahah napiorsun bebegim ıyimisin ban kalktı bakalım ne kadar
Canım geçmiş olsun çok ♡ yorma kendini
Bikerecikten bisii olmaz kuşumevet grup baya gaza geldi ins verelim su kilolarida kurtulalim yaglardan.
Kiz ben sizin kadar mosafir agirlayan aile ile karsilasmadimsen o kadar misafir agirlamaya zayifsin valla :)
buyudu bebis nuyumesine de cok mızmız hic bir sey yapamiyorum buyudukce duzelecekti guya ama tik yok.
kendine dikkat et sagligina morivasyonun daha da artar ins.
uykucu
cok yoegujum ve siamanim cnmgelendi gisendi derken hamur isleri yendii pismanimmm huzursuzum mutsuzum
kizimi uyuttum simdi bende yatayim
uyandikca gelirimtabi gozlerimi acabilirsem
Geçmiş olsun canımSag bilegim tarlada incitittim sol bilegimde kitle gibi bisey çıktı agir bişey 3-4 kg dan fazlasina zorlanim bilemmim bir denerim canim
bu gidisle utkusuzluktn olecegimBikerecikten bisii olmaz kuşumgel beklerim. Allah rahatlik versin size canım
Allah yardimcin olsun canim ya uykusuzluk zor vallahibu gidisle utkusuzluktn olecegim
100 kalorilik spor cezasıgibi bir şey daha güzel olur benceOlabilir canım kaptanların takip etmesi gerekiyor bunu sıkı bir şekilde ben sadece spor listesine baktığım için spor dan kesebiliyorum sadece
Takımların birinde görmüştüm o gün kaçamak yapanlara mesela 100 kalorilik kaçamak mı yaptı 100 kalorilik spor cezası veriyorlardı ve puanada eklenmiyor du o spor
Ben az yedim kuzum. Yoğurt istedi canım ama evde kalmamıştı marketten de yemiyorum yoğurt. Sınırsız yiyebiliyorsun et tavuk vs. Yulaf kepeği olması gerekiyor kuzum ezmesi değilevet cnm emziriyorym. Ben zaten ahir sporlar yapamiyorum. Sen bana simgesinin resmini bir atar misin bakaeim.
kuzum yulaf kepegi yerine yulaf ezmesi olur mu evde ezmesi var kepegini ki alayim .
ben o tonu yagiylan sevirimm
kizlar 300 sinav defil 5 sinav bile cekemiyorum ben
canim proteinlerin miktari cok az boylemi olmasi lazm sen mi az yedin. menu guzel.
amin cnmmmm aynen ne zor seymis annelikAllah yardimcin olsun canim ya uykusuzluk zor vallahi
anladim cnmm bende kepegini aldiratim o zaman krep yaparimmm100 kalorilik spor cezasıgibi bir şey daha güzel olur bence
Ben az yedim kuzum. Yoğurt istedi canım ama evde kalmamıştı marketten de yemiyorum yoğurt. Sınırsız yiyebiliyorsun et tavuk vs. Yulaf kepeği olması gerekiyor kuzum ezmesi değil
hadiui 69.5 g3lsinGünaydın kızlar iyi haftalar birazdan tartilacam heyecan dorukta
Valla bilmiyorum ki ama neden olmasın tüketilir diye tahmin ediyorumamin cnmmmm aynen ne zor seymis annelik
anladim cnmm bende kepegini aldiratim o zaman krep yaparimmmcig tuketiluyormu sut yogurtla bilgin var mii
hadiui 69.5 g3lsin
Olabilir ama buna ben karar veremem100 kalorilik spor cezasıgibi bir şey daha güzel olur bence
Ben az yedim kuzum. Yoğurt istedi canım ama evde kalmamıştı marketten de yemiyorum yoğurt. Sınırsız yiyebiliyorsun et tavuk vs. Yulaf kepeği olması gerekiyor kuzum ezmesi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?