Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
ilik su 1 gun kurusu

1 ad. yumurta kvurmali
1 dilim tb ekmegi
1 catal helva tahinli
4 zeytin
1 kk peynir
2 kasik sade kavurma
1 tk cilek receli

ogle ve aksam
1 borek peynirli
2 servis kasigi yoguetlu kuskus
1 ev pogacasi
2 kurabiye
1 kase sutlac

yatarken 3 havus yedimm

Luluuu94 ve kizlar ben spor cezalarini yapamiyorum yani bana cok zor geliyir bana ceza olarak yememe cezasi verseniz olur mu o da benim icin cok zor ama en azindan yaomam digerlerine gore daha basit. sporu yapmazam olmuyor yapsam cok fena oluyorum. havalar isinsa yuruyus falan yaparim ama havalar soguk kizim cok mizmiz ben cok sisko hepsi ust uste

gecmis olaun cnm simsi nasil sagligin.
Sen nasilsin. Diyete basladin mo

gecmis olaun cnm simsi nasil sagligin.
Sen nasilsin. Diyete basladin mo
Şimdilik iyiyim canim ya diyete basladim gibi cok misafiriz var valla mucadele icindeyim bi şeker ilacina basladim elim kolum kalkmiyor alisana kadar sıkıntısı var iste maşallah bizim grupta bi gayret gordum ins bizde zayiflarizda hedeflerimize ulasiriz...
Senin bebis te iyi degilmi simdi bal olmustir yaa op op kokla benim icin bide kolun fisir yerden issirir gibi yap op :)))

@Blacksee55 kuzumm gece gelirdin sende yoksun ortalikta. Ban mi yedinn yine
Canım bende uyuyakalmışım şimdi uyandim ahahah napiorsun bebegim ıyimisin ban kalktı bakalım ne kadar
Canım geçmiş olsun çok ♡ yorma kendini

evet grup baya gaza geldi ins verelim su kilolarida kurtulalim yaglardan.
Kiz ben sizin kadar mosafir agirlayan aile ile karsilasmadim sen o kadar misafir agirlamaya zayifsin valla :)
buyudu bebis nuyumesine de cok mızmız hic bir sey yapamiyorum buyudukce duzelecekti guya ama tik yok.
kendine dikkat et sagligina morivasyonun daha da artar ins.

Canım bende uyuyakalmışım şimdi uyandim ahahah napiorsun bebegim ıyimisin ban kalktı bakalım ne kadar

Canım geçmiş olsun çok ♡ yorma kendini
uykucu
cok yoegujum ve siamanim cnm gelendi gisendi derken hamur isleri yendii pismanimmm huzursuzum mutsuzum
kizimi uyuttum simdi bende yatayim
uyandikca gelirim tabi gozlerimi acabilirsem

Bikerecikten bisii olmaz kuşum gel beklerim. Allah rahatlik versin size canım

Geçmiş olsun canım

100 kalorilik spor cezasıgibi bir şey daha güzel olur bence

Ben az yedim kuzum. Yoğurt istedi canım ama evde kalmamıştı marketten de yemiyorum yoğurt. Sınırsız yiyebiliyorsun et tavuk vs. Yulaf kepeği olması gerekiyor kuzum ezmesi değil

Allah yardimcin olsun canim ya uykusuzluk zor vallahi
amin cnmmmm aynen ne zor seymis annelik

anladim cnmm bende kepegini aldiratim o zaman krep yaparimmm cig tuketiluyormu sut yogurtla bilgin var mii

Günaydın kızlar iyi haftalar birazdan tartilacam heyecan dorukta
hadiui 69.5 g3lsin

Olabilir ama buna ben karar veremem

munter canım yulaf kepeği yoğurt ve süt le tüketilebiliyor çiğ ama yoğurt la ye sen sadece hamilelik te bütün gece tok tutsun şekerin düşmesin diye gece öğününde yanında meyve ile vermişti doktor bi kere değişiklik olsun sütle içeyim dedim sütün dibine çöktü ve sade yemiş gibi oldum kusacaktım nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…