- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.081
Aynen hala rakibiz
Valla biz de sağlıklı besleniyoz
Sizi yeneceez inşallah
tr ye mi geliyorsun süper. özlem giderirsiniz . hee gel kilocukları ver düğüne az zaman kaldıMecburen erteledim. 2 haftadır yatıyorum oksurukten. Bidahaki haftaya anca gidebilirim. Sonrada turkiyedeyim zaten. Geldikten sonra takımdayım yine InshAllah ♡♡♡
hee annem kalacak dersin kuzen biraz abes olurkuzu annemin ev cok soguk oluyo gidemem oraya ama en olmadı kuzenimi fln cagırırm o kalcak derim düşünücm bu tavsiyelerini
kızlar bakın 12. takım ne diyoooo
tepenizde olcam diyo yanitr ye mi geliyorsun süper. özlem giderirsiniz . hee gel kilocukları ver düğüne az zaman kaldı
hee annem kalacak dersin kuzen biraz abes olur. ben daha hamile bile değilim o günlerin planı kafamda dönüyor sağolsun kv korkuttu beni hamile kalırsam yanından ayırmıcakmış bana kendi bakacakmış sağolsun güzel düşünüyor ama kocam ile hiç yanlız kalmıcam .ben çözüm bulurum sana hangisi uygunsa onu yaparsın
etkisiz elemanız biz susbiz onları yenmeyelim dicem de takımda değilim
yok onu yapmaz onun garantisi vartepenizde olcam diyo yaniyanında yatırır seni bide tam olur
he yyaa bayağı etkisiz hemdeetkisiz elemanız biz sus
Aynen kusum ya birde bi güzel bi alışveriş yapıyım ahahaha kendime geliyimtr ye mi geliyorsun süper. özlem giderirsiniz . hee gel kilocukları ver düğüne az zaman kaldı
bende geç diyeydim ne iyiydiyok onu yapmaz onun garantisi vargitmem sırf bunu dedi diye olursa geç dicem herkese .gerçi olsun da baksın
bu arada erteledik biz tedaviyi hem çok soğuk hem de kilo vermem iyi gidiyor bozmak istemedik 60 kilo olcan diyor eşim öyle gitcekmişizuçmuş adam
bu arada ben 58e düşmüşümhe yyaa bayağı etkisiz hemde
aynen bir beden küçükte al gözünün önünde durdukça kilo vermek isticeksin . kaç kilosun senAynen kusum ya birde bi güzel bi alışveriş yapıyım ahahaha kendime geliyim
bana da fazla geldi de marta kadar ne verirsem 65 hedefim iyiydi yağdan da giderse süper olcak. ramazan ne zaman pekibende geç diyeydim ne iyiydi
60 biraz fazla değil migerci olsan sahane olur ramazanda fln düşersn bence 60 a
bu arada ben 58e düşmüşüm
Canım hamilelikte vucut şekere çok yatkın olurmuş bizim ailedede var şeker hastalığı ve hamilelikte şeker çıktı bundan sonra dikkat et dedi doktor sana sinyal veriyor dedi gerçi kiminde Hamilelikten sonra geçermiş benim de hastanede bi kaç kez ölçtüler gayet normaldi sonra yükleme testi istedi kalıcı bişey var mı bakalım diye yaptıramadık onu daha ama yine dikkat ediyorum sağlık için önemli en başta...O nasıl birşey oluyor duydum ama ne olduğunu bilmiyorum tam olarak.
Sayende çok şey öğreniyorum. Ayrıca şu hindistancevizi yağını yapacam göbek yağı da çok bende
Ramazan Mayıs ortası gibi başlıyor inşallahaynen bir beden küçükte al gözünün önünde durdukça kilo vermek isticeksin . kaç kilosun sen
bana da fazla geldi de marta kadar ne verirsem 65 hedefim iyiydi yağdan da giderse süper olcak. ramazan ne zaman peki
o da yaptgın spora bağlıaynen bir beden küçükte al gözünün önünde durdukça kilo vermek isticeksin . kaç kilosun sen
bana da fazla geldi de marta kadar ne verirsem 65 hedefim iyiydi yağdan da giderse süper olcak. ramazan ne zaman peki
o zaman haziran ortası bayram demek ki yanlıs hesaplamışmRamazan Mayıs ortası gibi başlıyor inşallah
Senin hedef kilondayım kusumaynen bir beden küçükte al gözünün önünde durdukça kilo vermek isticeksin . kaç kilosun sen
sen nasıl 58 e düştünbende geç diyeydim ne iyiydi
60 biraz fazla değil migerci olsan sahane olur ramazanda fln düşersn bence 60 a
bu arada ben 58e düşmüşüm
ne zaaman geliyosun sennnAynen kusum ya birde bi güzel bi alışveriş yapıyım ahahaha kendime geliyim
bende anlamadm allah ım inşallah 55 e kadar inerimsen nasıl 58 e düştündiyet yaparken düşmedin bu kadar hızlı
Mayıs 26 oğlum doğmuş tu o gün akşam ilk teravih tio zaman haziran ortası bayram demek ki yanlıs hesaplamışm
Olabilir dur bakayım onun listesine de bugün süt diyeti başladım ponçiğin liste inşallah yarım kilo bile versem kardır onunla hava çok yağmurlu spora gidemeyeceğim diye detoksa saldım kendimiDukan ekspress yapıyoruz bugün ben başladım yarın pancar poncik orkide başlıcak sende yapsana hemen verirsin 2 kilo...
Özel ilişkiler batırıyor herşeyi malesef toparladıysan kafanı sıkıntı geçmiştir.
Ben mezun olamam ya uzak geliyo bana
he istifa edicem evde oturcam kv den bıkana kadar sonra başlarım işe
cocuma azıcık kendim bakaym ele avuca gelsn öle bırakır calısırm didim
kuzuşşş demk ki ilac düzenli içilcekkk ilgilenmelerine cok sevindim diyetine uy bundan sonra menülerinide paylas sporunuda yap bakalm nasıl olcak
kıvırcık ollursa öle
bebeğiiiiim o zaman hemen bizim takıma geliyosunbi yere gitmek yok
sağol bebegiiimdarısı okulu bitirip evlendikten sonra senin basına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?