Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Mecburen erteledim. 2 haftadır yatıyorum oksurukten. Bidahaki haftaya anca gidebilirim. Sonrada turkiyedeyim zaten. Geldikten sonra takımdayım yine InshAllah ♡♡♡
tr ye mi geliyorsun süper. özlem giderirsiniz . hee gel kilocukları ver düğüne az zaman kaldı
kuzu annemin ev cok soguk oluyo gidemem oraya ama en olmadı kuzenimi fln cagırırm o kalcak derim düşünücm bu tavsiyelerini
hee annem kalacak dersin kuzen biraz abes olur . ben daha hamile bile değilim o günlerin planı kafamda dönüyor sağolsun kv korkuttu beni hamile kalırsam yanından ayırmıcakmış bana kendi bakacakmış sağolsun güzel düşünüyor ama kocam ile hiç yanlız kalmıcam .ben çözüm bulurum sana hangisi uygunsa onu yaparsın

tepenizde olcam diyo yani yanında yatırır seni bide tam olur

tepenizde olcam diyo yani yanında yatırır seni bide tam olur
yok onu yapmaz onun garantisi var gitmem sırf bunu dedi diye olursa geç dicem herkese .gerçi olsun da baksın
bu arada erteledik biz tedaviyi hem çok soğuk hem de kilo vermem iyi gidiyor bozmak istemedik 60 kilo olcan diyor eşim öyle gitcekmişiz uçmuş adam

bende geç diyeydim ne iyiydi
60 biraz fazla değil mi gerci olsan sahane olur ramazanda fln düşersn bence 60 a

he yyaa bayağı etkisiz hemde
bu arada ben 58e düşmüşüm

Aynen kusum ya birde bi güzel bi alışveriş yapıyım ahahaha kendime geliyim
aynen bir beden küçükte al gözünün önünde durdukça kilo vermek isticeksin . kaç kilosun sen

bende geç diyeydim ne iyiydi
60 biraz fazla değil mi gerci olsan sahane olur ramazanda fln düşersn bence 60 a

bu arada ben 58e düşmüşüm
bana da fazla geldi de marta kadar ne verirsem 65 hedefim iyiydi yağdan da giderse süper olcak. ramazan ne zaman peki

O nasıl birşey oluyor duydum ama ne olduğunu bilmiyorum tam olarak.
Sayende çok şey öğreniyorum. Ayrıca şu hindistancevizi yağını yapacam göbek yağı da çok bende
Canım hamilelikte vucut şekere çok yatkın olurmuş bizim ailedede var şeker hastalığı ve hamilelikte şeker çıktı bundan sonra dikkat et dedi doktor sana sinyal veriyor dedi gerçi kiminde Hamilelikten sonra geçermiş benim de hastanede bi kaç kez ölçtüler gayet normaldi sonra yükleme testi istedi kalıcı bişey var mı bakalım diye yaptıramadık onu daha ama yine dikkat ediyorum sağlık için önemli en başta...

Hindistan cevizi yağı nı bi yerde göbek bölgesine sürün 40dk sonra yıkayın ordaki yağları parçalıyor diye okudum geçenlerde beş gün oldu akşam spor yapacaksam spordan önce sürüyorum streç koyuyorum ve yün korse giyiyorum (korse zaten giyiyordum belimden dolayı) Spor esnasında çok güzel terletiyor sabah ta çıkartıyorum bakalım nasıl etki edecek hatırladıkça da yiyorum da tabi

aynen bir beden küçükte al gözünün önünde durdukça kilo vermek isticeksin . kaç kilosun sen

bana da fazla geldi de marta kadar ne verirsem 65 hedefim iyiydi yağdan da giderse süper olcak. ramazan ne zaman peki
Ramazan Mayıs ortası gibi başlıyor inşallah

o da yaptgın spora bağlı ramazan haziran basına denk geliyo bu sene

Senin hedef kilondayım kusum benim tüm kıyafetler 1 beden ufak zaten. Hep öyle aliyorum. Bu yaz giyicem ıns hepsini

Olabilir dur bakayım onun listesine de bugün süt diyeti başladım ponçiğin liste inşallah yarım kilo bile versem kardır onunla hava çok yağmurlu spora gidemeyeceğim diye detoksa saldım kendimi

Böyle yazınca da pek bir uzak göründü be keptinn vallahi genç anne olmak kadar özendiğini bir şey Yok sanırım inşallah Allah bana da nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…