- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.121
Cok afiyetliyiz valla duramıyoruz ahahaha hoşgeldin canim. Eylülde InshAllah kısmetse. Nasil geçti senin sınavlar. Yaa ben ilk basladigimdaki herkesi göremeyince üzülüyorumMerhabalar efendim dün akşam geldim efendimtatile girer girmez geldim efendim inşallah afiyettesinizdir nasıl geçiyor düğün ne zamandı ne kadar kaldı
üfff iyi tmNayır nolamaz istemiyomsade birseyde yapamam. Arnavutlara ters. Hiç olmasin daha iyi. 1 gun onceden kına yaparsam 2 hafta kendine gelemem
tabi kuzuşşş deneme süresi yok hamilelerde direk takıma girebiliyosnBn artik takima girebiliyor muyum acaba 40 imiz cikti bide deneme suresi falan olucak mi
öpiiim aplabu sefer stres yapcan bişeyin yok relaks ol gezcen tozcan bide düğün hazrlıkları fln türkiyeden kilo vermiş olarak dönersn muhtemelen düğünden önceki son gelişin mi
günaydın poncihh sende bnm elimi öp sende benden küçüksün:
ayy ne zaman senin düğünün blackkkk fikir alışverişinde bulunalımmBerhudar ol yavrumyok kiz gelirim daha 1 2 kere. Benim çok bi hazırlığın olmicakki düğünden önce. Bi gelinlik olacak Allahtan. Keşke koşuşturma olsada kilo versem ama nirdeeee
iyim canim sen nasilsin?Nasılsın
İyiyim çok şüküriyim canim sen nasilsin?
Oyyyşşşşş yerim ya şunun tatlılığınaGünaydın ablalar şişko teyzeler
Eylülde canım ♡ senin ne zamandi. Ben iyi bir kuaför bulmalıyım yaanıye öpüyoruz hayırdır bayram mı
ayy ne zaman senin düğünün blackkkk fikir alışverişinde bulunalımm
Günaydııın kuzum anasına çekmişOyyyşşşşş yerim ya şunun tatlılığına
Maşallah canım çok tatlı
Günaydın bu arada
acıktımnıye öpüyoruz hayırdır bayram mı
ayy ne zaman senin düğünün blackkkk fikir alışverişinde bulunalımm
BelliGünaydııın kuzum anasına çekmiş
benim ağustos canım ağustos sonuEylülde canım ♡ senin ne zamandi. Ben iyi bir kuaför bulmalıyım yaabu arnavutlar kafalarını çok kötü yaptiriyorlar. 20 yaş büyük duruyorlar ben öyle istemiyorum
ben iyiyimacıktım
10 dk sonra yemekteym ekmek indireym bari asagıya olmıcak böylebenim ağustos canım ağustos sonu
ben arnavut kuaförüne yaptırıdm kesinlikle bazen çok büyük yaptrıyolar ama ben memnun kaldım saçımdan
sen arnavut musun?
ben iyiyim
sen 2 canlısın indir10 dk sonra yemekteym ekmek indireym bari asagıya olmıcak böyle
Yok giii ben karadenizliyimde kaynanam arnavutbenim ağustos canım ağustos sonu
ben arnavut kuaförüne yaptırıdm kesinlikle bazen çok büyük yaptrıyolar ama ben memnun kaldım saçımdan
sen arnavut musun?
ben iyiyim
sen 2 canlısın indirnutella al ekmeğin arasına basarsın
kiz ise erken baslama gibi durumun olursa iatifa etme. zaten 16 hafta iznin var.zaten cok dayanamam ben evde oturmaya bunalırım bide kv kp gelmeye kalkarsa oooo 3 güne başlarım işe
hazirlasan da lohusa oskolojisi batiiyor gelmelerigelecekleri kesin sonuçta bebek var kendini şimdiden hazırla
tskler cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?