Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhabalar efendim dün akşam geldim efendim tatile girer girmez geldim efendim inşallah afiyettesinizdir nasıl geçiyor düğün ne zamandı ne kadar kaldı
Cok afiyetliyiz valla duramıyoruz ahahaha hoşgeldin canim. Eylülde InshAllah kısmetse. Nasil geçti senin sınavlar. Yaa ben ilk basladigimdaki herkesi göremeyince üzülüyorum birde nilarimiz vardi o noldu ki. Yeni arkadaşlarımızda çok seker ama ♡ annelerimiz cogaldi ♡♡

Nayır nolamaz istemiyom sade birseyde yapamam. Arnavutlara ters. Hiç olmasin daha iyi. 1 gun onceden kına yaparsam 2 hafta kendine gelemem
üfff iyi tm ben yaptım iyikide yaptıım oh

Bn artik takima girebiliyor muyum acaba 40 imiz cikti bide deneme suresi falan olucak mi
tabi kuzuşşş deneme süresi yok hamilelerde direk takıma girebiliyosn kaç kilosun kac kiloyla ayrılmştn takımdan

nıye öpüyoruz hayırdır bayram mı
Berhudar ol yavrum yok kiz gelirim daha 1 2 kere. Benim çok bi hazırlığın olmicakki düğünden önce. Bi gelinlik olacak Allahtan. Keşke koşuşturma olsada kilo versem ama nirdeeee
ayy ne zaman senin düğünün blackkkk fikir alışverişinde bulunalımm

nıye öpüyoruz hayırdır bayram mı

ayy ne zaman senin düğünün blackkkk fikir alışverişinde bulunalımm
Eylülde canım ♡ senin ne zamandi. Ben iyi bir kuaför bulmalıyım yaa bu arnavutlar kafalarını çok kötü yaptiriyorlar. 20 yaş büyük duruyorlar ben öyle istemiyorum

Eylülde canım ♡ senin ne zamandi. Ben iyi bir kuaför bulmalıyım yaa bu arnavutlar kafalarını çok kötü yaptiriyorlar. 20 yaş büyük duruyorlar ben öyle istemiyorum
benim ağustos canım ağustos sonu
ben arnavut kuaförüne yaptırıdm kesinlikle bazen çok büyük yaptrıyolar ama ben memnun kaldım saçımdan
sen arnavut musun?
ben iyiyim

benim ağustos canım ağustos sonu
ben arnavut kuaförüne yaptırıdm kesinlikle bazen çok büyük yaptrıyolar ama ben memnun kaldım saçımdan
sen arnavut musun?

ben iyiyim
Yok giii ben karadenizliyimde kaynanam arnavut o duramaz beni arnavutlara götürür. Topuzları çok korkunç ya. Kizlar en az 10 yaş büyük gösteriyor. Bende özgür kiz sac modeli istiyordum ahhaah

zaten cok dayanamam ben evde oturmaya bunalırım bide kv kp gelmeye kalkarsa oooo 3 güne başlarım işe
kiz ise erken baslama gibi durumun olursa iatifa etme. zaten 16 hafta iznin var.
gelecekleri kesin sonuçta bebek var kendini şimdiden hazırla
hazirlasan da lohusa oskolojisi batiiyor gelmeleri

tskler cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…