- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.161
o detoksu nasil yapiosun canim banada bi söylesene poset Yesil cayla oluomu?Selammm kuzlar cuma kg regliyken 81,6
Bugun sabah saat 9da 4erik bi bardak su ictim 10 da vc sonra tartildim 81,3 ciktim
Kahvaltı yaptim sutle yesil cay demleyim icecegim yarim gun detoks bile cok faydasi oluyor yarin ne kaa eksi olacak bi bakalim..
ayynen öyle saglıgı yerinde olsundahayırlısı olsun sğalıklı olsunda inşallah
oo az kalmış kuzum Allah mutluluğunuzı daim etsin inşallahgeçtim bütün dersleri sanırım en kolay bir ders kaldı açıklanmayan ondan kaza kurşunu gelmez ise büte falan kalmadım şükür sanırım aynen Nilar nereye kayboldu acaba poncik falan buralarda onun da ağustostaymış galiba düğünü poncikbirgelincik şimdiden hayırlı olsun
Benim bebiş ama büyüdü şimdi teyzesi.Umeyye senin bebismi cok tadlu:)
Sağol teyzesi
heee
sen işten mi cıkıcaksın
agstos gibi cıkarm muhtemelen bilmiyormne zaman
agstos gibi cıkarm muhtemelen bilmiyormcok sevincliyim
bence inersin kız ilk 3 y dikkt et iyice kilo almabende anlamadm allah ım inşallah 55 e kadar inerim
ponciğin süt detoksu süper verdiriyor ama ben içemiyorum onuOlabilir dur bakayım onun listesine de bugün süt diyeti başladım ponçiğin liste inşallah yarım kilo bile versem kardır onunla hava çok yağmurlu spora gidemeyeceğim diye detoksa saldım kendimi
Böyle yazınca da pek bir uzak göründü be keptinn vallahi genç anne olmak kadar özendiğini bir şey Yok sanırım inşallah Allah bana da nasip eder
nbr kuzugünaydın kızlar
kesinlikle çok doğru bir zamanlamaSchonerDuft canım haftasonu kaçırınca ertesi gün çok su içip protein beslenilmeliymiş çok doğru bir zamanda başlamışım proteine
bence inersin kız ilk 3 y dikkt et iyice kilo alma
ponciğin süt detoksu süper verdiriyor ama ben içemiyorum onu
nbr kuzu
kesinlikle çok doğru bir zamanlama
son bahar çoookk uzak kız kış sonu ben 65 olayım başka bişi istemiyorum 55 i sen ol sen gelin olcan herkesi izlicekSende veriyorsun canim zaten merak etme. Hem Sonbaharda birlikte 55 kilo ile hamile kalıcaz
cildi yumuşatıyor ben çok seviyorumEvet çok şükür
Spor yapmasam bile sürüyorum canım bakalım baya toparlamış hissediyorum kendimi aslında
Nasılsın
doğru ben normalda atarlıyım o zaman nasıl olurum acabakiz ise erken baslama gibi durumun olursa iatifa etme. zaten 16 hafta iznin var.
hazirlasan da lohusa oskolojisi batiiyor gelmeleri
tskler cnmm
yarın krep ile yaparsın kahvaltı güzel oluyorkizlar kahvalti 2 yumurtali omlet yagsiz ve 1 buyuk bardak sut
peynir olaydi eiydii
1.5 ay sonra falan tahminimce
ivitSchonerDuft la irtibattayız o yönlendiriyo bni
oo detokslar diyetler
oynatmaya az kaldı oktorum nerde beniimmama işte midem bulandıkca bişiler yiyorm srekli
sen nrdesin sabah beri
bende düşünüyomda mantık yürütemiyom bu konulardason bahar çoookk uzak kız kış sonu ben 65 olayım başka bişi istemiyorum 55 i sen ol sen gelin olcan herkesi izlicek
cildi yumuşatıyor ben çok seviyorum
doğru ben normalda atarlıyım o zaman nasıl olurum acaba
yarın krep ile yaparsın kahvaltı güzel oluyor
sen bana sor hnliğe çalışır arada kafam
rahat bıraksınlar seni öle söyle onlaraoynatmaya az kaldı oktorum nerde beniimm
stajer geliyor 10,30 13 arası bakamıyom sonr yemek yedim sonra mükellefler geldi allak bullak oldum
poncik yapyordu onusu süt detoxunu banada anlatinnn biii
vlla beni bu noktoya getirdiler iştebende düşünüyomda mantık yürütemiyom bu konularda
bu mesaj kimden deyimrahat bıraksınlar seni öle söyle onlara
belkim bende temelli çıkarımkomple izin de olabilir
evet güzel verdiriyorrbence inersin kız ilk 3 y dikkt et iyice kilo alma
ponciğin süt detoksu süper verdiriyor ama ben içemiyorum onu
nbr kuzu
kesinlikle çok doğru bir zamanlama
anlatsam mı acabasu süt detoxunu banada anlatinnn biii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?