Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok giii ben karadenizliyimde kaynanam arnavut o duramaz beni arnavutlara götürür. Topuzları çok korkunç ya. Kizlar en az 10 yaş büyük gösteriyor. Bende özgür kiz sac modeli istiyordum ahhaah
ayy arnavutlara gelin gitmek cok zor bende karadenzilyiim topraaammm kız evet ya valla cok feci ben sana atayim

zeytin getircem yanımda peynir fln tatlı yiyemiyorum
cinsiyet ne zaman belli olcak

onların adetleri falan çok ağır çok saygı bekliyolar öyle biliyom
Benim kaynana çok tatli. Cok genç hic oyle şeyleri yok. Bende zaten ayıptır söylemesi çok saygılıyım çok seviyor beni Ama evlendikten sonra görücez ahahaha adetlerini ben pek sevmedim. Düğünde kınada kim gelin belli degil. Hele kınada herkes şalvarını giyiyor gelini taniyamiyorsun. Herkes birbiriyle yarisiyor. 5 farklı kıyafet giyiyorlar. Kizlar aramızda arnavut varsa yanlış anlamasın ama ben sevmiyorum napim

Selammm kuzlar cuma kg regliyken 81,6
Bugun sabah saat 9da 4erik bi bardak su ictim 10 da vc sonra tartildim 81,3 ciktim
Kahvaltı yaptim sutle yesil cay demleyim icecegim yarim gun detoks bile cok faydasi oluyor yarin ne kaa eksi olacak bi bakalim..

ayy arnavutlara gelin gitmek cok zor bende karadenzilyiim topraaammm kız evet ya valla cok feci ben sana atayim

cinsiyet ne zaman belli olcak
1.5 ay sonra falan tahminimce

o zamam bebek super olmus
ivit SchonerDuft la irtibattayız o yönlendiriyo bni

oo detokslar diyetler

maşallah Allah bozmasın inşallah ay bıze farklı geliyo ondan abartıyı gösterişi seviyolar acık

oo az kalmış kuzum Allah mutluluğunuzı daim etsin inşallah geçtim bütün dersleri sanırım en kolay bir ders kaldı açıklanmayan ondan kaza kurşunu gelmez ise büte falan kalmadım şükür sanırım aynen Nilar nereye kayboldu acaba poncik falan buralarda onun da ağustostaymış galiba düğünü poncikbirgelincik şimdiden hayırlı olsun

Amin canım cümlemizi inshAllah. Oh atlattinya ne güzel üstünden büyük bir yük kalkmistir ♡ Kendi zamanım aklima geldi. Saçlarım dökülmüştü stresten. Birde ozamanlar yeni yeni facebook falan keşfetmiştik ayy ne fenaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…