- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.141
yok kuzu ben bu işten cıkmak istiyodum zaten o yüzden istifa etcm hem tazminatta alabiliyorum bi daha vermezlerkiz ise erken baslama gibi durumun olursa iatifa etme. zaten 16 hafta iznin var.
hazirlasan da lohusa oskolojisi batiiyor gelmeleri
tskler cnmm
ayy arnavutlara gelin gitmek cok zorYok giii ben karadenizliyimde kaynanam arnavuto duramaz beni arnavutlara götürür. Topuzları çok korkunç ya. Kizlar en az 10 yaş büyük gösteriyor. Bende özgür kiz sac modeli istiyordum ahhaah
cinsiyet ne zaman belli olcak
zeytin getircem yanımda peynir fln tatlı yiyemiyorum
o zamam bebek super olmusyok kuzu ben bu işten cıkmak istiyodum zaten o yüzden istifa etcm hem tazminatta alabiliyorum bi daha vermezler
Vaaay topraaaamayy arnavutlara gelin gitmek cok zorbende karadenzilyiim topraaammm kız evet ya valla cok feci ben sana atayim
onların adetleri falan çok ağır çok saygı bekliyolar öyle biliyomVaaay topraaaamayy at valla merak ettim. Niye zor kiz korkutma beni
Benim kaynana çok tatli. Cok genç hic oyle şeyleri yok. Bende zaten ayıptır söylemesi çok saygılıyım çok seviyor benionların adetleri falan çok ağır çok saygı bekliyolar öyle biliyom
Umeyye senin bebismi cok tadlu:)Günaydın ablalar şişko teyzeler
1.5 ay sonra falan tahminimceayy arnavutlara gelin gitmek cok zorbende karadenzilyiim topraaammm kız evet ya valla cok feci ben sana atayim
ivito zamam bebek super olmus
oo detokslar diyetlerSelammm kuzlar cuma kg regliyken 81,6
Bugun sabah saat 9da 4erik bi bardak su ictim 10 da vc sonra tartildim 81,3 ciktim
Kahvaltı yaptim sutle yesil cay demleyim icecegim yarim gun detoks bile cok faydasi oluyor yarin ne kaa eksi olacak bi bakalim..
maşallah Allah bozmasın inşallahBenim kaynana çok tatli. Cok genç hic oyle şeyleri yok. Bende zaten ayıptır söylemesi çok saygılıyım çok seviyor beniAma evlendikten sonra görücez ahahaha adetlerini ben pek sevmedim. Düğünde kınada kim gelin belli degil. Hele kınada herkes şalvarını giyiyor gelini taniyamiyorsun. Herkes birbiriyle yarisiyor. 5 farklı kıyafet giyiyorlar. Kizlar aramızda arnavut varsa yanlış anlamasın ama ben sevmiyorum napim
ne hissediyosun1.5 ay sonra falan tahminimce
ivitSchonerDuft la irtibattayız o yönlendiriyo bni
oo detokslar diyetler
nötr üm halane hissediyosun
oo sen isini saglama almissin1.5 ay sonra falan tahminimce
ivitSchonerDuft la irtibattayız o yönlendiriyo bni
oo detokslar diyetler
Acik sevzeler iyimaşallah Allah bozmasın inşallahay bıze farklı geliyo ondan abartıyı gösterişi seviyolar acık
oo az kalmış kuzum Allah mutluluğunuzı daim etsin inşallahCok afiyetliyiz valla duramıyoruz ahahaha hoşgeldin canim. Eylülde InshAllah kısmetse. Nasil geçti senin sınavlar. Yaa ben ilk basladigimdaki herkesi göremeyince üzülüyorumbirde nilarimiz vardi o noldu ki. Yeni arkadaşlarımızda çok seker ama ♡ annelerimiz cogaldi ♡♡
Amin canım cümlemizi inshAllah. Oh atlattinya ne güzel üstünden büyük bir yük kalkmistir ♡ Kendi zamanım aklima geldi. Saçlarım dökülmüştü stresten. Birde ozamanlar yeni yeni facebook falan keşfetmiştikoo az kalmış kuzum Allah mutluluğunuzı daim etsin inşallahgeçtim bütün dersleri sanırım en kolay bir ders kaldı açıklanmayan ondan kaza kurşunu gelmez ise büte falan kalmadım şükür sanırım aynen Nilar nereye kayboldu acaba poncik falan buralarda onun da ağustostaymış galiba düğünü poncikbirgelincik şimdiden hayırlı olsun
hayırlısı olsun sğalıklı olsunda inşallahnötr üm hala
Acik sevzeler iyiaminnn canim ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?