Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Vallahi ben uykusuzluktan ölecektim az daha galiba da allahtan sınavlar o anda bitivermiş cidden fenaydı hayatımın ilk final dönemiydi dedikleri kadar varmış
bence inersin kız ilk 3 y dikkt et iyice kilo alma

ponciğin süt detoksu süper verdiriyor ama ben içemiyorum onu

nbr kuzu

kesinlikle çok doğru bir zamanlama
Valla duraklamaya girince içiyorum ben de sadece acayip iyi geliyor da acıktım biraz ne yalan söyleyeyim menemen falan okuyunca olsa da yesek demedim değil yarın sabaha artık inşallah

Sağlam gitse iyi olur bence 1 kilo dan fazla gider eğer wcye çıkarsam
Poponun üst yanları varya ve direk üstü o bölge için ne yapılabilir
Ne kadar gitmis kiz tartıldın mi simit bolgesi mi ay yan karin hareketleri yapabilirsn oralar icin

Ezmesi bende de var ama olmuyoMus o kiz ben kepeksiz yapacam sende al istersen tok tutar cunku ay ben hep yagini süzüp yiyom tonu

Sıfır wc ile 70.50 wc beni iyice sıkıntıya soktu reglim yakın ondan mı acaba diyorum
Kayisi cayi ise yaramadi mi belki regliden odem de vardir kuzum devam et iner insallah
afiyet ola beybi bende bugun kizim yoktu 12 bucukda uyandim 1 bucukda kahvalti yaptım esimle yedim cok aciktiydim mantarli omlet yedim sadece cayla mantar saf proteini bozmus oldu ama ossun aksam da tavuk göğüs yicem

yarını hayal et mis gibi menemen de az kalmış bugünün bitmesine tartıyı düşün

şartlar alışıtırıyo diyosn yani
kesinlikle benim kv kendi kv ile yıllardır görüşmüyor evine gitmez kabul etmez ama yolda görünce konuşturur öyle olcan sende dışarıda bal kaymak

SekerPancarii canıım naptın başladın mı bgn yarın en yiycez
Basladim kuzum mantarli omlet yedim sabah aslinda mantar saf protein degil ama ossun artik gec yedim ben birazdan bi sutlu kahve icerim aksam da tavuk gogus yicem sen ne yedin bu saate kadar
Yarin sebze de ekleniyo daha kolay bence sabah yeşillik yumurta falan yeriz oglen sebze yemegi tavuk haslama olabilir aksam salata kofte veya tavuk sote yeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…