- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.181
stajer geliyor hergün yanında bakamıyorum sana yazdım geldi zaten yemek derken bu saat oldubelkim bende temelli çıkarım
evet güzel verdiriyorr
iyiyim kuzum senden naber nerdesin sabah beri
anlatsam mı acaba
stajer geliyor hergün yanında bakamıyorum sana yazdım geldi zaten yemek derken bu saat oldu
tamam canim sagol
ivitttt anlatttttanlatsam mı acaba
olsun bilmekte güzel bişey benc eponcik yapyordu onuponcikbirgelincik .
nbr kuzum
vlla beni bu noktoya getirdiler işte
bu mesaj kimden deyim
hee sonra kocam gelmiyo diye aglarsn adamın anası aglar oralarda borc mu ödesin kredi mi ödesin sana mı baksnbelkim bende temelli çıkarım
evet güzel verdiriyorr
iyiyim kuzum senden naber nerdesin sabah beri
anlatsam mı acaba
menemen ve salata yedim ama yumurtasız menemenafiyet olsun kuzum sen ne yedin bugün zaman çabuk geçti ya
iyiyim kuzum bende aynı devam 65i görün mü tekrardantamam canim sagol
iyim tatlim sen nasilsin?
hee doğru bilmek gibisi yokolsun bilmekte güzel bişey benc e
hee sonra kocam gelmiyo diye aglarsn adamın anası aglar oralarda borc mu ödesin kredi mi ödesin sana mı baksn
hafta sonu fazla mı kacırdın senSchonerDuft canım haftasonu kaçırınca ertesi gün çok su içip protein beslenilmeliymiş çok doğru bir zamanda başlamışım proteine
ben kör cahiliyiyim kuzum bende aynı devam 65i görün mü tekrardan
hee doğru bilmek gibisi yok
alışırsın kuzum sende alışırsınben kör cahil
Vallahi ben uykusuzluktan ölecektim az daha galiba da allahtan sınavlar o anda bitivermişAmin canım cümlemizi inshAllah. Oh atlattinya ne güzel üstünden büyük bir yük kalkmistir ♡ Kendi zamanım aklima geldi. Saçlarım dökülmüştü stresten. Birde ozamanlar yeni yeni facebook falan keşfetmiştikayy ne fenaydi
Valla duraklamaya girince içiyorum ben de sadece acayip iyi geliyor da acıktım biraz ne yalan söyleyeyim menemen falan okuyunca olsa da yesek demedim değil yarın sabaha artık inşallahbence inersin kız ilk 3 y dikkt et iyice kilo alma
ponciğin süt detoksu süper verdiriyor ama ben içemiyorum onu
nbr kuzu
kesinlikle çok doğru bir zamanlama
şartlar alışıtırıyo diyosn yanialışırsın kuzum sende alışırsın
Ne kadar gitmis kiz tartıldın miSağlam gitse iyi olur bence 1 kilo dan fazla gider eğer wcye çıkarsam
Poponun üst yanları varya ve direk üstü o bölge için ne yapılabilir
Hee arada iyi olur sasirtmakİyi olur ne zamandır makyaj yapmıyorum. Yaptığımdada eşim şaşırıp kalıyo. Bikaç ay önce yapmıştım aaa kendine bakmışın demesin mi.
aynen keptin sen yoktun kimse frenlemedihafta sonu fazla mı kacırdın sen
Ezmesi bende de var ama olmuyoMus o kiz ben kepeksiz yapacam sende al istersen tok tutar cunkuevet cnm emziriyorym. Ben zaten ahir sporlar yapamiyorum. Sen bana simgesinin resmini bir atar misin bakaeim.
kuzum yulaf kepegi yerine yulaf ezmesi olur mu evde ezmesi var kepegini ki alayim .
ben o tonu yagiylan sevirimm
kizlar 300 sinav defil 5 sinav bile cekemiyorum ben
canim proteinlerin miktari cok az boylemi olmasi lazm sen mi az yedin. menu guzel.
Kayisi cayi ise yaramadi miSıfır wc ile 70.50 wc beni iyice sıkıntıya soktu reglim yakın ondan mı acaba diyorum
afiyet ola beybi bende bugun kizim yoktu 12 bucukda uyandimKahvaltım
yarını hayal et mis gibi menemen de az kalmış bugünün bitmesine tartıyı düşünVallahi ben uykusuzluktan ölecektim az daha galiba da allahtan sınavlar o anda bitivermişcidden fenaydı hayatımın ilk final dönemiydi dedikleri kadar varmış
Valla duraklamaya girince içiyorum ben de sadece acayip iyi geliyor da acıktım biraz ne yalan söyleyeyim menemen falan okuyunca olsa da yesek demedim değil yarın sabaha artık inşallah
şartlar alışıtırıyo diyosn yani
Basladim kuzum mantarli omlet yedim sabah aslinda mantar saf protein degil ama ossun artik gec yedim ben birazdan bi sutlu kahve icerim aksam da tavuk gogus yicem sen ne yedin bu saate kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?