Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

doktor bana folik asit vermedi ya bende buu konuda tedirginim sadece 1 tane vitamin verdi o kadar

doktor bana folik asit vermedi ya bende buu konuda tedirginim sadece 1 tane vitamin verdi o kadar
Bn hamilelikten oncede 3 ay kullanmistim. Hamile kaldiktan sonrada 3 ay devam ettim. Sonra demir vit haplarina gecmistik ama doktordan doktora kisiden kisiye degisiyor demekki

Sabitim hala ama adet oldum bence gider kilo , aslında dikkat ediyorum ama niye sabit kalıyorum anlamadım
kabızlık ya da ödem cnm ben de pantolonlarımdan zayıfladığımı hissettiğim halde tartı farklı söylüyor stres maalesef olumsuz etkiliyor

demek ki sende gidecek yag kalmadi
afiyet olsun guzel menuuuuu

bozmicgmmmm
corba salata tavuk izgara pilav yanina baska ne yapsam ben tavuk ve salata yerim
Ahahahahah bence vardir bende yag karinda biyerlerde hissediyorum kalca altinda da var
Tavugun yanina sebze haslayabilirsin hem sana da iyi olar brokoli havuc karnabahar falan hemde guzel olur tavugun yaninda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…