- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.521
doktor bana folik asit vermedi ya bende buu konuda tedirginim sadece 1 tane vitamin verdi o kadar3. ayda bicak gibi kesilmisti. Bir sabah bir kalktim boyle midem bulanmiyor falan oh dedim ya dunya varmis. Inan hayattan zevk alamaz hale gelmistim. Sogan salca sarimsak tavuk mantar... hersey midemi bulandiriyordu. Isimlerini duyunca bile kotu oluyordum. Sonradan duzeldi.
Zaten ilk 3 ay bebek annenin depolarindan besleniyor o yuzden saglikli beslenemiyorum diye dusunme.folik asidini duzenli al yeter simdilik
tamam canim süpermis ozaman bende yarin yapcam ozaman insallah aksam Yesil cay almaya gidemedim ondan kaldiDun yarim gun yaptim yeter zaten ayda bi yapmak lazim simdi bu kg almadan cumaya kadar korumam lazim
Bn hamilelikten oncede 3 ay kullanmistim. Hamile kaldiktan sonrada 3 ay devam ettim. Sonra demir vit haplarina gecmistik ama doktordan doktora kisiden kisiye degisiyor demekkidoktor bana folik asit vermedi ya bende buu konuda tedirginim sadece 1 tane vitamin verdi o kadar
Amaninnn ne yaptinda bozdundiyeti bozdummmm
ne yidinnnnnndiyeti bozdummmm
inşallah doktorun ihmali değildir haftaya gidince sorayımBn hamilelikten oncede 3 ay kullanmistim. Hamile kaldiktan sonrada 3 ay devam ettim. Sonra demir vit haplarina gecmistik ama doktordan doktora kisiden kisiye degisiyor demekki
Amaninnn ne yaptinda bozdun
ne yidinnnnnn
kurufasulye yedimne yidin
bende kötü bişey sandımkurufasulye yedimçok gerdi bir telefon konuşması çokta açtım yedim
bende kötü bisi yidin sandim ondan ne olcak kiz yaninda baska bisey yimediysen tamadirkurufasulye yedimçok gerdi bir telefon konuşması çokta açtım yedim
kabızlık ya da ödem cnm ben de pantolonlarımdan zayıfladığımı hissettiğim halde tartı farklı söylüyor stres maalesef olumsuz etkiliyorSabitim hala ama adet oldum bence gider kilo , aslında dikkat ediyorum ama niye sabit kalıyorum anlamadım
canım bu diyet 7 günlük günde gitmedi diye niye üzülüyorsunAy bilmiyom en cok protein gününde gitmeliydi oysaki
ne oldu dukan ekspresDimi ama ben kabizim ondan gitmiyor akşam etli yeşil fasulye yicem
neden bozdundiyeti bozdummmm
Aramizda 10 kilo olacak yakindapiki ıniiciğiiimmm
kusmuk diyetiaramızda 5 kg var
Ahahahahah bence vardir bende yag karinda biyerlerde hissediyorum kalca altinda da vardemek ki sende gidecek yag kalmadi
afiyet olsun guzel menuuuuu
bozmicgmmmm
corba salata tavuk izgara pilav yanina baska ne yapsam ben tavuk ve salata yerim
Ayy bu kabizlik nolcak boyle bugun meyve de yedin yok mu hareketlenmeDimi ama ben kabizim ondan gitmiyor akşam etli yeşil fasulye yicem
hee neydi o hastalıgın adı kilo almamak için yiyip yiyip cıkaranlardan oldmAramizda 10 kilo olacak yakindacikariyon mu yediklerini
Vitamin hapinin icerigine baksana kuzum belki icinde vardirdoktor bana folik asit vermedi ya bende buu konuda tedirginim sadece 1 tane vitamin verdi o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?