- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.541
Günaf gizim yapmahee neydi o hastalıgın adı kilo almamak için yiyip yiyip cıkaranlardan oldm
eve gdince bi bakayım ona göre doktora da soraym acaba ihtiyac mı duymadıVitamin hapinin icerigine baksana kuzum belki icinde vardir
Ne kadar yidin kuru fasulyedendiyeti bozdummmm
ay cok iğrencccccGünaf gizim yapmabulimia oldun sen
Tamam kuzum hala sabitim ben veririm ya şu detokstan yapayımidare eder kuzum iştesenin nasıl gidiyo
6 ay giremiyosn kuzuş sık kendini perşembe cok dikkat et
Olunca daha çabuk veriliyormus diyorlar ama ben pek göremedim :)))BaZen pyle oluyor
Bende de oyle
Ezberledı ıbmıyor asagı
Ben hıc adet olmadm daha
Hee ama ilk gun daha az yiyoz ya gitgide ekleniyo sanki veremicem gibi geldi 1 bucuk kilo verip 52,5 olsam havalara uçarımcanım bu diyet 7 günlük günde gitmedi diye niye üzülüyorsun
Aynen ben ilk 42 giyerdim sonra 40 aldım smdi 40 belinden düşüyor ama tartı oynamıyorkabızlık ya da ödem cnm ben de pantolonlarımdan zayıfladığımı hissettiğim halde tartı farklı söylüyor stres maalesef olumsuz etkiliyor
hafi görim seniTamam kuzum hala sabitim ben veririm ya şu detokstan yapayım
Hee bak bana da ayri vermemisti vitamin hapimin icinde vardieve gdince bi bakayım ona göre doktora da soraym acaba ihtiyac mı duymadı
ay cok iğrenccccc
ebakliyat yoktu kibende kötü bişey sandımbişi olmaz pilavsız ekmeksiz yediysen
listede bakliyat yoktu hoş listenin karı da yoktu banabende kötü bisi yidin sandim ondan ne olcak kiz yaninda baska bisey yimediysen tamadir
devamne oldu dukan ekspres
hareket sıfır akşam eşim tava yapacakmış patlıcan iyi gelir umarım yarın çıkmazsam wcye yemicem et metAyy bu kabizlik nolcak boyle bugun meyve de yedin yok mu hareketlenme
yarım porsiyon kdarda az çokNe kadar yidin kuru fasulyedenolsun bozmamissin gibi davran
Eve gidip inceliyciğiimmm nakim neymişHee bak bana da ayri vermemisti vitamin hapimin icinde vardi
bışvir akşam telafi edersinebakliyat yoktu kibakliyat gününde bakliyat yemicem artık
listede bakliyat yoktu hoş listenin karı da yoktu bana
devam
hareket sıfır akşam eşim tava yapacakmış patlıcan iyi gelir umarım yarın çıkmazsam wcye yemicem et met
aynı bnm de normal 63 64 teki pantolonlarım bol ama tartı da değişim yokAynen ben ilk 42 giyerdim sonra 40 aldım smdi 40 belinden düşüyor ama tartı oynamıyor
wcye çıkayım yeter ya aslındabışvir akşam telafi edersin
Kız olursa o koyacakmışAhahahahhahahhashagagahagahahahaghjyakindir
kayırsı erik suyu içiyon muwcye çıkayım yeter ya aslında
ay bn buna cvp vermmemişim mi yaCocuga isim bulmus mu pek muhterem kayinvalidecigin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?