- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.501
Hee sabitim hic gitmemisyanin da yaptignda abkayacaktr
sende mu
menun ne cnm bir yaz kpi cekennn
Olur canim 2 meyve hakkimiz var 2 kayisi bir meyve eder bence sabah kayisi yersin oglen veya aksamda elma yersinSekerPancarii canım yarın meyve serbest ya sabah gün kurusu yesem olur mu kabızlık problemim için
Hah iyi etmisin bozma bugun sakinnasilsiniz kizlarbenim aksama misafirim var veee ben menuyu protein ve sebze uzerine ayarladim
piki ıniiciğiiimmmOlur annecim diciksin
kusmuk diyeti54.0ne diyeti sen
demek ki sende gidecek yag kalmadiHee sabitim hic gitmemissabah bol sebzeli 2 yumurtali omlet yedim aksam tavuk sote yerim oglen bamya var biraz yogurtla onu yirim heralde
bozmicgmmmmHah iyi etmisin bozma bugun sakin
Malesef biraz sabredeceksin. Bende hiç olmamıştı.çizi vardı ondan yiorum cok kötü bişeymiş ya
çizi yiyorm sadelerindennormlde bu kadar olmuyoduda eşim abah menemen yapmş kırmıyaym yiyeym dedim yemez olaydım
Kız her hafta spor yarışımız varyaGünaydın ümoşum. Dün spor mu yapicaktik
Dimi ama ben kabizim ondan gitmiyor akşam etli yeşil fasulye yicemAy bilmiyom en cok protein gününde gitmeliydi oysaki
Malesef biraz sabredeceksin. Bende hiç olmamıştı.
Kız her hafta spor yarışımız varya
Sana hersey serbestama ben yemek yemeyi cok severim nasıl sabredeym
SüppeeeerSlm kuzlar yarim gun süt detoksu ise yaradi 80,9 ciktim
Cuma ;81,6
Pazartesi 81,3
Sali 80,9
SchonerDuft
@Buki_89
işte yiyemiyorm bi yiyebilsem
ay ne güzelBnm 3 ay cok kotuydu kus kus oluyordum. Mide bulantisindan 3 kilo zayiflamistim. 3 aydan sonra mide bulantisi falan kalmadi homini girtlak yedimde yedim
Aslında bu bir avantaj ne kadar az kilo alırsan o kadar iyi senin için. Bebişle sen Sağlıklı olun yeterama ben yemek yemeyi cok severim nasıl sabredeym
Kız sen ne ara 59 oldunama ben yemek yemeyi cok severim nasıl sabredeym
Cnm daha ıyıler cok sukurBenim de sinir beni boğuyor bel ağrım ayrı psikoloji ayrı birde beyan günleri daha zor geçiyor
Nbr kuzu nerdesin sen nasıl oldu civcivler toparladılar mı ?
Sizde de hiç bitmiyor misafir kuzum o misafirleri az unutman lazım zaman bize işliyor kimse vermesin kayıpları yok senin ve benim kaybım çok maalesef o yÜzden misafirlere de ara versen olmaz mı biraz
BaZen pyle oluyorSabitim hala ama adet oldum bence gider kilo , aslında dikkat ediyorum ama niye sabit kalıyorum anlamadım
evet ne kadar az kilo o kadar hızlı listelere dönüşAslında bu bir avantaj ne kadar az kilo alırsan o kadar iyi senin için. Bebişle sen Sağlıklı olun yeter
bbektn önce olmştm ben kuzu 58e düştüm işte şimdi bakalm nolcakKız sen ne ara 59 oldun
Bebek senden beslenmıyor henuz
Normal beslenmenden sasma
3. ayda bicak gibi kesilmisti. Bir sabah bir kalktim boyle midem bulanmiyor falan oh dedim ya dunya varmis. Inan hayattan zevk alamaz hale gelmistim. Sogan salca sarimsak tavuk mantar... hersey midemi bulandiriyordu. Isimlerini duyunca bile kotu oluyordum. Sonradan duzeldi.işte yiyemiyorm bi yiyebilsem
ay ne güzel3 ayda bttiyse iyi
Benim 7. Ayımda olmuştu. Ondan sonra baya kilo verdim. Sonra stresten evde oturmaktan geri kilo aldım.BaZen pyle oluyor
Bende de oyle
Ezberledı ıbmıyor asagı
Ben hıc adet olmadm daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?