Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sen cumaya kadar 7yi görürsün kuzum sıkma canına
Zannetmiyorum canim bi gunde verilen tez alınır ama bu kg uc gun korursam super olur kolay verilmiyor zati korursam cok mutlu olucam biliyisun basimiz kalabalık musafir gelip duruyo kardesimgil burda dun bayagi zorlandim yemekleri gorunce elim ayagim cok titredi sinir geliyo insana :)) iki uc gunu bi atlatiyim. Canim kabizlik ekmek yemediginizden oluyor icinize posa olcak ve lifli gidalardan tuket diyordu diyetisyen protein tek ette degil kuru baklagiller den ye demusti galiba gerçekten faydasi oluyor şimdilik. Vc yonde kaldiki en cok zorlandigim mevzu

benim de ay sonu da bi hafta öncesinde hem bedenen hem de psikolojik etkielr beni ohh afiyet olsun
Benim de sinir beni boğuyor bel ağrım ayrı psikoloji ayrı birde beyan günleri daha zor geçiyor

Nbr kuzu nerdesin sen nasıl oldu civcivler toparladılar mı ?
Sizde de hiç bitmiyor misafir kuzum o misafirleri az unutman lazım zaman bize işliyor kimse vermesin kayıpları yok senin ve benim kaybım çok maalesef o yÜzden misafirlere de ara versen olmaz mı biraz

Gayet guzel canım 1 parca cikilatadan bisi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…