- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.481
yanin da yaptignda abkayacaktr
sende mu
menun ne cnm bir yaz kpi cekennn
Zannetmiyorum canim bi gunde verilen tez alınır ama bu kg uc gun korursam super olur kolay verilmiyor zati korursam cok mutlu olucam biliyisun basimiz kalabalık musafir gelip duruyo kardesimgil burda dun bayagi zorlandim yemekleri gorunce elim ayagim cok titredi sinir geliyo insana :)) iki uc gunu bi atlatiyim. Canim kabizlik ekmek yemediginizden oluyor icinize posa olcak ve lifli gidalardan tuket diyordu diyetisyen protein tek ette degil kuru baklagiller den ye demusti galiba gerçekten faydasi oluyor şimdilik. Vc yonde kaldiki en cok zorlandigim mevzusen cumaya kadar 7yi görürsün kuzum sıkma canına
Bebegım nasıl gıdıyoroooo kimleeeğğ gelmişleeğğğğ
Hadi ya bı daha giremem mi o zamanFavelayn bu hafta da sabit gelirsen dikalifiye oluyosn bebegim dikkat et menülerine bak kilo vemen gerekli
Zayıfla cnmHadi ya bı daha giremem mi o zaman
Nasıl yapıyorsun cnm cok ıyıSlm kuzlar yarim gun süt detoksu ise yaradi 80,9 ciktim
Cuma ;81,6
Pazartesi 81,3
Sali 80,9
SchonerDuft
@Buki_89
Sabitim hala ama adet oldum bence gider kilo , aslında dikkat ediyorum ama niye sabit kalıyorum anlamadımZayıfla cnm
Nasıl gidiyor
Bende istiyorum bundaaanNasıl yapıyorsun cnm cok ıyı
idare eder kuzum işteBebegım nasıl gıdıyor
6 ay giremiyosn kuzuş sık kendini perşembe cok dikkat etHadi ya bı daha giremem mi o zaman
Benim de sinir beni boğuyor bel ağrım ayrı psikoloji ayrı birde beyan günleri daha zor geçiyorbenim de ay sonu da bi hafta öncesinde hem bedenen hem de psikolojik etkielr beni ohh afiyet olsun
Nbr kuzu nerdesin sen nasıl oldu civcivler toparladılar mı ?Merhaba kızlar
Sizde de hiç bitmiyor misafir kuzum o misafirleri az unutman lazım zaman bize işliyor kimse vermesin kayıpları yok senin ve benim kaybım çok maalesef o yÜzden misafirlere de ara versen olmaz mı birazZannetmiyorum canim bi gunde verilen tez alınır ama bu kg uc gun korursam super olur kolay verilmiyor zati korursam cok mutlu olucam biliyisun basimiz kalabalık musafir gelip duruyo kardesimgil burda dun bayagi zorlandim yemekleri gorunce elim ayagim cok titredi sinir geliyo insana :)) iki uc gunu bi atlatiyim. Canim kabizlik ekmek yemediginizden oluyor icinize posa olcak ve lifli gidalardan tuket diyordu diyetisyen protein tek ette degil kuru baklagiller den ye demusti galiba gerçekten faydasi oluyor şimdilik. Vc yonde kaldiki en cok zorlandigim mevzu
AhahahahhahahhashagagahagahahahaghjCocuga isim bulmus mu pek muhterem kayinvalidecigin
Gayet guzel canım 1 parca cikilatadan bisi olmazGunaydin kizlar
Dunku menum
Sabah 10 gibi
1 parca tulum peyniri
2 dilim ekmek
Az sucuk
1 tatli kasigi bal
1 tatli kasigi tereyag
1 bardak cay
Ara
1 portakal
1 fincan osmanli kahvesi yaninda 1 parca cikolata
Aksam 3-4 gibi
Firinda patates tavuk yemegi vardi
2 baget
4-5 patates dilimi
4 tane kiska sogan
1 dilim ekmek
Tursu
2 bardak ayran
2 litre civari su
15 dk leslie=7.5 puan
Olur annecim diciksinaa anlatmadıydım dimi geçn adını kim koycak diye sordu kız olursa ben erkek olursa ufuk dedim tm erkek olursa ufuk koysun kız olursa ben koyayım diyo
Ay bilmiyom en cok protein gününde gitmeliydi oysakiben yarın 2 dilim ekmek yicem
niye böyle olduk ki ya
ben aldım sen en azından sabitsin kızohh afiyet olsun
süper gidiyorsun kuzum 7lere 9oo gram kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?