Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Biz fakiriz herhalde ondan ben yakında olabilirimde olmayabilirimde
bilemiyorum

Nasıl veriyonki havale mi

Ol kız fakir olduğumuz iyice belli oluyor böyle
hee havale ediyon onalrda yapıyo

pro üye olunca ne oluyor da D cahilliğime vererek cevap verin kk pek bilgim yok anca topiklere yazıyorum
pek bişi oldugu yok kız işte mesaj için sn beklemiyon coklu mesj grubu acabiliyon bide +18 e yorum yapabiliyon

ahahahah coh yaratıcııı

ooo bir harip hnımcıgııımmm nirelerdesinnn

valla inşallah kız olurda ben istediğim isimi koyunca kalır öyle
Kendi kendine hayal kursun 9 ay hic ses etme aklimda cok guzel kiz isimleri var ben hamile kaldigimda bida kizim olursa arsina koycaktim namuslu kadin demek cok guzel ve degisik degil mi biri de elisa cennet kapisinda bekleyen melek anlami

Bu diyette son gun ödül ogunu var ya ondan dedim kuzum o zaman bi meyve daha eklersin mesela muz yasak ya muz yersin ödül olarak yada üzüm

İyiyim canım oturuyorum yemek yapmam lazım benim yemeğim var ama maalesef eşim karnabahar yemez

49,2 dim dün cuma 49,8 dim
Birazda incelme var çok şükür

Takipteyim beni sormuyorsunuz bakıyorum da
Oo 48 e az kalmis kuzum harikasin bende 54.0 im son 4 kilo

diyeti bozdummmm

kurufasulye yedim çok gerdi bir telefon konuşması çokta açtım yedim
neyse ki cok kotu bir sey degilmis
Ahahahahah bence vardir bende yag karinda biyerlerde hissediyorum kalca altinda da var
Tavugun yanina sebze haslayabilirsin hem sana da iyi olar brokoli havuc karnabahar falan hemde guzel olur tavugun yaninda
yok kiz ne yagi :)
bu gelecekler etci ot yimizz

ben kurabiye yiyecem

ben kurabiye yiyecem
sen hep kurabiye ye zaten . he bozduğum pek denilemez ama bozdum işte
Aynen kuzum normal diyete don bencede bugun de cikamazsan
dönecem ya olmuyor böyle yine sana danışırım olar mı
kizlar aramizda pro gunu yapakher ay birimii pro uye yapak SchonerDuft SekerPancarii kaptinn orkide1453
süper olur . keptin yarışmaya katıldı o kazanırsa alcak pro luk

ben kurabiye yiyecem
O zaman yeter onlara o yemek
Kurabiye mi hic sasirmadim sen benim diyet hashasli katmerimi bi dene bahalim bala batira batira yi vazgecemeycen haftasonu yaptigimda fotoğraflayip topige yaziyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…