- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.581
Nideno konuya girmeyelim lütfen motivasyonum iyi onu düşünüce kötü oluyor
Haydiiin kizlar pamuk eller cebe
bilemiyorumBiz fakiriz herhalde ondanben yakında olabilirimde olmayabilirimde
hee havale ediyon onalrda yapıyoNasıl veriyonki havale mi
Ol kız fakir olduğumuz iyice belli oluyor böyle
pek bişi oldugu yok kız işte mesaj için sn beklemiyon coklu mesj grubu acabiliyon bide +18 e yorum yapabiliyonpro üye olunca ne oluyor daD cahilliğime vererek cevap verin kk pek bilgim yok anca topiklere yazıyorum
Zengin fakir ayrımı burdada var dimekbilemiyorum
hee havale ediyon onalrda yapıyo
pek bişi oldugu yok kız işte mesaj için sn beklemiyon coklu mesj grubu acabiliyon bide +18 e yorum yapabiliyon
he onlar zengin kesim kırmızılaarrrZengin fakir ayrımı burdada var dimek
düzelmezsem dukanı bırakacam zatenİnsallah iyi gelir aksam yemegin kuzum kayısı cayi da ic yine
bisi olmaz o kadar kacamaktan
hee kesin vardir icinde
iyi kuzu senden nbrNasılsınız takım
Kendi kendine hayal kursun 9 ay hic ses etme aklimda cok guzel kiz isimleri varahahahah coh yaratıcııı
ooo bir harip hnımcıgııımmm nirelerdesinnn
valla inşallah kız olurda ben istediğim isimi koyunca kalır öyle
Bu diyette son gun ödül ogunu var ya ondan dedim kuzum o zaman bi meyve daha eklersin mesela muz yasak ya muz yersin ödül olarak yada üzümvalla senin kılonda olsam ödül derdim de benim kilom takıldı her hafta sonuda ödüllendiriyorum sonra bi hafta onu atmaya çalışıyorum benm ödül vermemem lazım kendime kabızığı çözmem lazım cidden beni çok etkiledi
Oo 48 e az kalmis kuzum harikasin bende 54.0 im son 4 kiloİyiyim canım oturuyorum yemek yapmam lazım benim yemeğim var ama maalesef eşim karnabahar yemez
49,2 dim dün cuma 49,8 dim
Birazda incelme var çok şükür
Takipteyim beni sormuyorsunuz bakıyorum da
Fakirik ondanSadece bizim takımda Pro üye yok herhalde
Nasıl olunuyor Pro ya
Ahahagahhahahahhe onlar zengin kesim kırmızılaarrrkeske gold olsaymıslar daha gösterişli kırmızı ne öyle cingene gibi
diyeti bozdummmm
neyse ki cok kotu bir sey degilmiskurufasulye yedimçok gerdi bir telefon konuşması çokta açtım yedim
yok kiz ne yagi :)Ahahahahah bence vardir bende yag karinda biyerlerde hissediyorum kalca altinda da var
Tavugun yanina sebze haslayabilirsin hem sana da iyi olar brokoli havuc karnabahar falan hemde guzel olur tavugun yaninda
ben kurabiye yiyecemHee ama ilk gun daha az yiyoz ya gitgide ekleniyo sanki veremicem gibi geldi 1 bucuk kilo verip 52,5 olsam havalara uçarımödül gununde ne yicez onu konusalim mi ben yine de hafif bisi olsun derim ben tambugday unundan diyet hashasli katmer yapiyorum incecik ondan yapar yerim bi tane sabah kahvaltida balla en sevdigim
Aynen kuzum normal diyete don bencede bugun de cikamazsandüzelmezsem dukanı bırakacam zaten
iyi kuzu senden nbr
Pro olunca şöyle oluyo kroyum amma para bende diyosun. Ben güçlüyüm diyosun.pro üye olunca ne oluyor daD cahilliğime vererek cevap verin kk pek bilgim yok anca topiklere yazıyorum
Kahveye yok demem asla mersi şekerim
Selam kızlar size kahve getirdim❤
Komşu takımdayım bende hepinize bol eksiler diliyorum
sen hep kurabiye ye zaten
neyse ki cok kotu bir sey degilmis
yok kiz ne yagi :)
bu gelecekler etci ot yimizz
ben kurabiye yiyecem
dönecem ya olmuyor böyle yine sana danışırım olar mıAynen kuzum normal diyete don bencede bugun de cikamazsan
süper olur . keptin yarışmaya katıldı o kazanırsa alcak pro lukkizlar aramizda pro gunu yapakher ay birimii pro uye yapak SchonerDuft SekerPancarii kaptinn orkide1453
O zaman yeter onlara o yemek
neyse ki cok kotu bir sey degilmis
yok kiz ne yagi :)
bu gelecekler etci ot yimizz
ben kurabiye yiyecem
Afiyet olsunn o zamanKahveye yok demem asla mersi şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?