Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bnm kv taktı kuranda geçen isim koyun abuk subuk isim koymayn diye sırf o yüüzdn böyle iisimlere karsıyım yoooğsamm arsina güzelmş çalabilirdim
Manasi onemli diyolar aslinda arsina kuranda geciyo mu bilmiyom ama manasi gizil bosver sen kendi begendigin ismi koy

he onlar zengin kesim kırmızılaarrr keske gold olsaymıslar daha gösterişli kırmızı ne öyle cingene gibi
Golddamı var
düzelmezsem dukanı bırakacam zaten

iyi kuzu senden nbr
İyiyim canım

Oo 48 e az kalmis kuzum ya bu bende 54.0 im son 4 kilo
Son kilolar zor gidiyii
Sence 47 den aşağı inersem abartmış olurmuyum
senin boy uzun ya boy kilo arasında 15 farkı kaldırır benimki kaldırmaz herhalde

Golddamı var

İyiyim canım

Son kilolar zor gidiyii
Sence 47 den aşağı inersem abartmış olurmuyum
senin boy uzun ya boy kilo arasında 15 farkı kaldırır benimki kaldırmaz herhalde
Hee en zor son 3 kilo gidiyo senin boy kaçtı Boyla arada 12 kilo falan olunca bile baya zayif oluyo aynadaki goruntune gore karar ver bence

Aynen corba kesin olsun bagirsaklara iyi gelir arada proteinde ekler dengeli ve az yersin kuzum
Ayy ben hic acikmadim napcam bu duruma alışkın degilim aksama tavuk sote yicektim ama acıkmadım mantar kavurup yogurt ve sebzeyle yisem mi
acıkmadıysan hiç zorlama kuzu mantar yoğurt enfes olur . bende yapayım bir ara canım çekti şimdi .
1 hafta akşamları çorba salata yaparım artık

acıkmadıysan hiç zorlama kuzu mantar yoğurt enfes olur . bende yapayım bir ara canım çekti şimdi .
1 hafta akşamları çorba salata yaparım artık
Aynen oyle yapcam sabaha guzel bi eksi gorurum insallah evet hem corba bagirsaklara iyi olur hemde guzel zayıflarsin oglen normal yemek yersin dengelenir sen birak bence dukani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…