- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.621
kedi ulaşamamış işte ciğere sonracıkmınaAhahagahhahahaholamayinca boyle oluyo demeh
Manasi onemli diyolar aslinda arsina kuranda geciyo mu bilmiyom ama manasi gizilbnm kv taktı kuranda geçen isim koyun abuk subuk isim koymayn diye sırf o yüüzdn böyle iisimlere karsıyım yoooğsamm arsina güzelmş çalabilirdim
hadi bu ay benden baslıyak sonra ben cıkaym siz devam edinkizlar aramizda pro gunu yapakher ay birimii pro uye yapak SchonerDuft SekerPancarii kaptinn @orkide1453
ay inşallah yaaaasen hep kurabiye ye zaten. he bozduğum pek denilemez ama bozdum işte
dönecem ya olmuyor böyle yine sana danışırım olar mı
süper olur . keptin yarışmaya katıldı o kazanırsa alcak pro luk
Ahahagagagahhahahaahaggkedi ulaşamamış işte ciğere sonracıkmına
yemaah yarışmasıne yarismasiymis o
ben kimseyi sasirtmam
at kiz bakemmm kesin zordur katmer sonuctaa
allah ondan vermiyo sana işteZenginlik bozar beni baska topiklere kayarim aahahaaggahahahavhagafag
Baska bi yarisma dusunulemezdi zatenyemaah yarışması
allah ondan vermiyo sana işte
he bakam ben sade düz isim koycam selin burcu elif fln öle yaniManasi onemli diyolar aslinda arsina kuranda geciyo mu bilmiyom ama manasi gizilbosver sen kendi begendigin ismi koy
ayyy cok savcma reklamlar yaaaAhahagagagahhahahaahaggay bugun cok güldüm dijiturk reklamindaki adam gibi karin kasi yapacam gulmekten
tabikide ya ne olacaaağğğdıııBaska bi yarisma dusunulemezdi zaten
Hee proluk bozar beni
Oo cok guzel isimler en sevdiklerimdenhe bakam ben sade düz isim koycam selin burcu elif fln öle yani
Golddamı varhe onlar zengin kesim kırmızılaarrrkeske gold olsaymıslar daha gösterişli kırmızı ne öyle cingene gibi
İyiyim canımdüzelmezsem dukanı bırakacam zaten
iyi kuzu senden nbr
Son kilolar zor gidiyiiOo 48 e az kalmis kuzum ya bu bende 54.0 im son 4 kilo
ayyy cok savcma reklamlar yaaakeşkelerm öle bişi olsa
tabikide ya ne olacaaağğğdııı
Hee en zor son 3 kilo gidiyo senin boy kaçtıGolddamı var
İyiyim canım
Son kilolar zor gidiyii
Sence 47 den aşağı inersem abartmış olurmuyum
senin boy uzun ya boy kilo arasında 15 farkı kaldırır benimki kaldırmaz herhalde
Geçen biri kararsız kalmış bende selena koy dedim. Üç isim birden kız selin leyla nazlıhe bakam ben sade düz isim koycam selin burcu elif fln öle yani
Yaaa agagagahHahHm kiz Allah seni ahahagahhahaha koydu mu bariGeçen biri kararsız kalmış bende selena koy dedim. Üç isim birden kız selin leyla nazlı
158 canımHee en zor son 3 kilo gidiyo senin boy kaçtıBoyla arada 12 kilo falan olunca bile baya zayif oluyo aynadaki goruntune gore karar ver bence
acıkmadıysan hiç zorlama kuzu mantar yoğurt enfes olur . bende yapayım bir ara canım çekti şimdi .Aynen corba kesin olsun bagirsaklara iyi gelir arada proteinde ekler dengeli ve az yersin kuzum
Ayy ben hic acikmadim napcam bu duruma alışkın degilimaksama tavuk sote yicektim ama acıkmadım mantar kavurup yogurt ve sebzeyle yisem mi
Aynen oyle yapcam sabaha guzel bi eksi gorurum insallahacıkmadıysan hiç zorlama kuzu mantar yoğurt enfes olur . bende yapayım bir ara canım çekti şimdi .
1 hafta akşamları çorba salata yaparım artık
Bence 46 ya in guzel olur incecik hem kilo hep sabit kalmiyo biliyosun 2 kilo çıkıp iniyoz arada korurken ona da mesafe birakmis olursun 46 48 arasi gider gelirsin158 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?