Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sen hep kurabiye ye zaten . he bozduğum pek denilemez ama bozdum işte

dönecem ya olmuyor böyle yine sana danışırım olar mı

süper olur . keptin yarışmaya katıldı o kazanırsa alcak pro luk
ne yarismasiymis o

O zaman yeter onlara o yemek
Kurabiye mi hic sasirmadim sen benim diyet hashasli katmerimi bi dene bahalim bala batira batira yi vazgecemeycen haftasonu yaptigimda fotoğraflayip topige yaziyim
ben kimseyi sasirtmam
at kiz bakemmm kesin zordur katmer sonuctaa

sen hep kurabiye ye zaten . he bozduğum pek denilemez ama bozdum işte

dönecem ya olmuyor böyle yine sana danışırım olar mı

süper olur . keptin yarışmaya katıldı o kazanırsa alcak pro luk
Hee konusuruh nasil ilerlicegini biz protein gunleri cok yapiyoz ondan ise yaramiyo mu ki artik bende 3. Gune kilo vermemis olursam birakcam valla normal diyette her gune 200 300 gidiyodu

olmazsinn aramizda kalirkimseyiii dimizikk
var merdanemmm

fakir kal o zmnn biz prolasakkk gor sen

nasil toplicik hemen fakirik biz anca ay sonu
Haa oyle mi diyom temem koyarim yapinca o zaman sende yaparsin bakip
Tabisi ben farkliligimi ortaliga sunacam o zaman herkes pro olacak en fakir ben olacam

biz en iyisi fakir kalalım bizi fakirlik paklar

Haa oyle mi diyom temem koyarim yapinca o zaman sende yaparsin bakip
Tabisi ben farkliligimi ortaliga sunacam o zaman herkes pro olacak en fakir ben olacam

Bir zamanlar fakir ama gururlu bir takım vardı diyemeyiz o zaman boşverin kroluğu ay aman proluğu

Zenginlik bozar beni baska topiklere kayarim aahahaaggahahahavhagafag

hepinize birdennk9caman kahkahaaaa

ne yarismasiymis o

ben kimseyi sasirtmam
at kiz bakemmm kesin zordur katmer sonuctaa
yemek yarışması var ya kuzum keptenin açılan konularına bak görürsün

Hee konusuruh nasil ilerlicegini biz protein gunleri cok yapiyoz ondan ise yaramiyo mu ki artik bende 3. Gune kilo vermemis olursam birakcam valla normal diyette her gune 200 300 gidiyodu
valla bilemiyorum ki kuzum sebze ve çorbaya yapacam ilk diyetisyen listem ile hafif spor da yaparım squat plank şınav mekik yanına zumba eklerim biraz fazladan karın çalışırım naapim
ayda 2 gün yapacaz onu yoksa şaşıyoruz sanırım

Kendi kendine hayal kursun 9 ay hic ses etme aklimda cok guzel kiz isimleri var ben hamile kaldigimda bida kizim olursa arsina koycaktim namuslu kadin demek cok guzel ve degisik degil mi biri de elisa cennet kapisinda bekleyen melek anlami
bnm kv taktı kuranda geçen isim koyun abuk subuk isim koymayn diye sırf o yüüzdn böyle iisimlere karsıyım yoooğsamm arsina güzelmş çalabilirdim

Aynen corba kesin olsun bagirsaklara iyi gelir arada proteinde ekler dengeli ve az yersin kuzum
Ayy ben hic acikmadim napcam bu duruma alışkın degilim aksama tavuk sote yicektim ama acıkmadım mantar kavurup yogurt ve sebzeyle yisem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…