- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.601
ne yarismasiymis osen hep kurabiye ye zaten. he bozduğum pek denilemez ama bozdum işte
dönecem ya olmuyor böyle yine sana danışırım olar mı
süper olur . keptin yarışmaya katıldı o kazanırsa alcak pro luk
ben kimseyi sasirtmamO zaman yeter onlara o yemek
Kurabiye mi hic sasirmadimsen benim diyet hashasli katmerimi bi dene bahalim bala batira batira yi vazgecemeycen haftasonu yaptigimda fotoğraflayip topige yaziyim
Slm canim kahveye bayılırım
Selam kızlar size kahve getirdim❤
Komşu takımdayım bende hepinize bol eksiler diliyorum
Ya beni tanirlarsa fotolardanne yarismasiymis o
ben kimseyi sasirtmam
at kiz bakemmm kesin zordur katmer sonuctaa
Ahahagaggahahahajkizlar aramizda pro gunu yapakher ay birimii pro uye yapak SchonerDuft SekerPancarii kaptinn @orkide1453
Neye kusum anlamadim. Topladinizmi paraları
Hee konusuruh nasil ilerlicegini biz protein gunleri cok yapiyoz ondan ise yaramiyo mu ki artik bende 3. Gune kilo vermemis olursam birakcam valla normal diyette her gune 200 300 gidiyodusen hep kurabiye ye zaten. he bozduğum pek denilemez ama bozdum işte
dönecem ya olmuyor böyle yine sana danışırım olar mı
süper olur . keptin yarışmaya katıldı o kazanırsa alcak pro luk
olmazsinn aramizda kalirYa beni tanirlarsa fotolardanya ifsa olursam merdanen var mi kolay kiz
fakir kal o zmnn biz prolasakkk gor senAhahagaggahahahajben istemem fakirligimi zedeleyemem
nasil toplicik hemen fakirik biz anca ay sonuNeye kusum anlamadim. Topladinizmi paraları
olmazsinn aramizda kalirkimseyiii dimizikk
var merdanemmm
fakir kal o zmnn biz prolasakkk gor sen
nasil toplicik hemen fakirik biz anca ay sonu
Haa oyle mi diyomolmazsinn aramizda kalirkimseyiii dimizikk
var merdanemmm
fakir kal o zmnn biz prolasakkk gor sen
nasil toplicik hemen fakirik biz anca ay sonu
Bir zamanlar fakir ama gururlu bir takım vardı diyemeyiz o zaman
Zenginlik bozar beni baska topiklere kayarim aahahaaggahahahavhagafagbiz en iyisi fakir kalalım bizi fakirlik paklar
biz en iyisi fakir kalalım bizi fakirlik paklar
Haa oyle mi diyomtemem koyarim yapinca o zaman sende yaparsin bakip
Tabisi ben farkliligimi ortaliga sunacam o zaman herkes pro olacak en fakir ben olacam
Bir zamanlar fakir ama gururlu bir takım vardı diyemeyiz o zamanboşverin kroluğu ay aman proluğu
Zenginlik bozar beni baska topiklere kayarim aahahaaggahahahavhagafag
hahah olsun bence kötü bi secim olmamis gayetde diyete uygunlistede bakliyat yoktu hoş listenin karı da yoktu bana
Cocukla anca boyle toplu gülüş atabiliyom diyosunhepinize birdennk9caman kahkahaaaa
yemek yarışması var ya kuzum keptenin açılan konularına bak görürsünne yarismasiymis o
ben kimseyi sasirtmam
at kiz bakemmm kesin zordur katmer sonuctaa
valla bilemiyorum ki kuzum sebze ve çorbaya yapacam ilk diyetisyen listem ile hafif spor da yaparım squat plank şınav mekik yanına zumba eklerim biraz fazladan karın çalışırım naapimHee konusuruh nasil ilerlicegini biz protein gunleri cok yapiyoz ondan ise yaramiyo mu ki artik bende 3. Gune kilo vermemis olursam birakcam valla normal diyette her gune 200 300 gidiyodu
bnm kv taktı kuranda geçen isim koyun abuk subuk isim koymayn diye sırf o yüüzdn böyle iisimlere karsıyım yoooğsamm arsina güzelmş çalabilirdimKendi kendine hayal kursun 9 ay hic ses etme aklimda cok guzel kiz isimleri varben hamile kaldigimda bida kizim olursa arsina koycaktim namuslu kadin demek cok guzel ve degisik degil mi biri de elisa cennet kapisinda bekleyen melek anlami
dimi bol proteinli oldu yinehahah olsun bence kötü bi secim olmamis gayetde diyete uygun
bak @Bir garip komsu takımdan pro olmayan bir üye
Selam kızlar size kahve getirdim❤
Komşu takımdayım bende hepinize bol eksiler diliyorum
Aynen corba kesin olsun bagirsaklara iyi gelir arada proteinde ekler dengeli ve az yersin kuzumyemek yarışması var ya kuzum keptenin açılan konularına bak görürsün
valla bilemiyorum ki kuzum sebze ve çorbaya yapacam ilk diyetisyen listem ile hafif spor da yaparım squat plank şınav mekik yanına zumba eklerim biraz fazladan karın çalışırım naapim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?