- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.641
Bilmem sonucu söylemedi.Yaaa agagagahHahHm kiz Allah seni ahahagahhahaha koydu mu bariahahahabannan
Daha 3kilo var o zaman PofffBence 46 ya in guzel olur incecik hem kilo hep sabit kalmiyo biliyosun 2 kilo çıkıp iniyoz arada korurken ona da mesafe birakmis olursun 46 48 arasi gider gelirsin
Bu tavsiyenden sonra seninle konuşmak istememistir belki ahahagahhahaBilmem sonucu söylemedi.
GidecekDaha 3kilo var o zaman Pofff
bıraktım bile minik kare bitter attım ağzıma az yağ alayım diye bağırsaklara iyi gelirAynen oyle yapcam sabaha guzel bi eksi gorurum insallahevet hem corba bagirsaklara iyi olur hemde guzel zayıflarsin oglen normal yemek yersin dengelenir sen birak bence dukani
Bu tavsiyenden sonra seninle konuşmak istememistir belki ahahagahhaha
Afiyet olsun canim ❤❤❤❤Slm canim kahveye bayılırım️ ️
Hemen sarildin mi bitterine aferinbıraktım bile minik kare bitter attım ağzıma az yağ alayım diye bağırsaklara iyi gelir
Biz proluga karşıyızbakLuluuu94 komsu takımdan pro olmayan bir üye
hoşgeldin canımkızlar ikram ediver haveyi ben içmiyim
Gidecekbenimde 3 4 kilom var bana 52 iyi aslında 51 olsam 51 52 arasi gider gelirim 51 ken 34 beden giyyom söylettiriyon illa
bende diyorum millet nerde
Oo cok guzel isimler en sevdiklerimdenpinar buket falan da guzel
hee tabii sen bilmiyo muydun gol var gümmüş var zarrafiye çeşitleri mevcutGolddamı var
İyiyim canım
Son kilolar zor gidiyii
Sence 47 den aşağı inersem abartmış olurmuyum
senin boy uzun ya boy kilo arasında 15 farkı kaldırır benimki kaldırmaz herhalde
hee cok efsane reklamlarım varzati biz turkler reklamda superik
Ne sandindine yaptin yemaa
Sütünü etkilemiyosa sıkı tut cabucak gitsin sonra korumasi kolay oluyofitsinnnn fit
Haftasonu iki ana öğün yaptım sayılır akşamlar sebze haşlama ve yoğurtla geçirdim 600 gram gitmiş iki günde cumartesiye kadar oruçluyum sonra yinemi öyle yapsam
Fakirler olarak @Blacksee55 topladi bizi orayabende diyorum millet nerde,
hee tabii sen bilmiyo muydun gol var gümmüş var zarrafiye çeşitleri mevcut
yok kız espirikti o
hee cok efsane reklamlarım varözellikle su cibili cibili şak şak diyen amca vodafone reklamı mıydı o
tavuk tava yapmış eşim yanına yoğurt bir kase yerim başka bişi yememHemen sarildin mi bitterine aferinbaska yime aksam ne yicen
Niye kiz utandinmi biz fakir arkadaşlarından
Ohh supertavuk tava yapmış eşim yanına yoğurt bir kase yerim başka bişi yemem
wc ye çıkayım artık ya şişti karnım çalışamıyorum bile huzursuz ediyor beniOhh super
Niye kiz utandinmi biz fakir arkadaşlarındanaskolsun
Yok kiiiz çok rahattık belki irda katılanlara varsa ondan yanlış anlasildi. Yani herkes birinci olmak icin katıldıyalnız demek ki grup içindeki kadar rahat olunmuyoms dısarda bak bi yarısma lafı cıktı agzımızdn hemen tehdit
sakadan da anlamıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?