Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen oyle yapcam sabaha guzel bi eksi gorurum insallah evet hem corba bagirsaklara iyi olur hemde guzel zayıflarsin oglen normal yemek yersin dengelenir sen birak bence dukani
bıraktım bile minik kare bitter attım ağzıma az yağ alayım diye bağırsaklara iyi gelir

Gidecek benimde 3 4 kilom var bana 52 iyi aslında 51 olsam 51 52 arasi gider gelirim 51 ken 34 beden giyyomsöylettiriyon illa
fitsinnnn fit
Haftasonu iki ana öğün yaptım sayılır akşamlar sebze haşlama ve yoğurtla geçirdim 600 gram gitmiş iki günde cumartesiye kadar oruçluyum sonra yinemi öyle yapsam

kaptinn bildirimlerine bahsana fakir topiginden bekleniyorsun
bende diyorum millet nerde ,
Oo cok guzel isimler en sevdiklerimden pinar buket falan da guzel

Golddamı var

İyiyim canım

Son kilolar zor gidiyii
Sence 47 den aşağı inersem abartmış olurmuyum
senin boy uzun ya boy kilo arasında 15 farkı kaldırır benimki kaldırmaz herhalde
hee tabii sen bilmiyo muydun gol var gümmüş var zarrafiye çeşitleri mevcut
yok kız espirikti o

zati biz turkler reklamda superik
Ne sandindi ne yaptin yemaa
hee cok efsane reklamlarım var özellikle su cibili cibili şak şak diyen amca vodafone reklamı mıydı o

fitsinnnn fit
Haftasonu iki ana öğün yaptım sayılır akşamlar sebze haşlama ve yoğurtla geçirdim 600 gram gitmiş iki günde cumartesiye kadar oruçluyum sonra yinemi öyle yapsam
Sütünü etkilemiyosa sıkı tut cabucak gitsin sonra korumasi kolay oluyo

Fakirler olarak @Blacksee55 topladi bizi oraya
Ayy sus hemen kapatiyom o reklami benahjanak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…