Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hee yaptırmamak işimize geldi daha cok vakit geçiriyoruz eşimle tv olsa sürekli tlc yi izlicez

Et kabizlik yapar mi ki yapmiyosa et ekle bence guzel olur sebze iyi gelir bagirsaklara sabah ac karnina meyve yesene ılık su ic ustune de iyi olur belkimm
Yapayım. 2 çay bardağı kefir içtim uyucam birazdan bakalım sabah ne olacak.poncik bir ara böyleydi hatirliyon mu ?

1000 ip atlayabilirim eğer olursa

Nedense bu sene sadece o dizi çekiyor beni
Kiz sen 2000 de yaparsın o şevk var sende

Geç saat olunca canım istemiyor

Hee o da cok cektiydi bi ara kabizliktan ne yapti da iyi geldi yarin bi sorak ona da benimde esim gelir birazdan sabaha görüşürüz kuzum

Bol marul yesillik kaysi erik ne varsa ye kuzu bide bunun uzerine gel git su ic.canim ben yemiyorum zati annemgilde ben evde yiyorum şeker hapindan rahatsizlandigimi goruyorlar seslenmiyler yardimci oluy annem
Eltim gil ev bulamadi paralarida yok kendi evleri eski satip uzerine para bulacklardi hayırlısı bana 500mt uzakta olsun yitegg :))) agiz tadiyla otururuk.saat 20:30 dan beri karin agrisi çekiyorum annnem tuluga sicak su koydu verdi yatıyorum seker hsapinin yan etkisi alisana kadar böyle

Luluuu94 95 dk yürüyüş 38 puan

22-26 Ocak spor yarışması....

BORDO ŞİŞKOLAR

Bir garip:156+38
Favelayn:42
munter:14,5
orkide1453:30+20
tgb1907:
SekerPancarii:40

ANADOLU KAPLANLARI
selcanmehmetcan:39+38
UMEYYE:55
Blacksee55:
SchonerDuft:8
Lilipit:
Kafam-karisik:7,5

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan

Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım haftaya -30 puanla başlayacak
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü

Eveeet yarışma başlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…