- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.741
Ayy gercekten mi tarcin coh severimilk defa tarcinli sut iciigimmtarcindan
Oyle diyirlar biberli yaoinca sabahlari tuvalete çıkarıyormuşlimonlu yogury hic denemedim yag mi yakiyor
Gocam gece geliyo ya buralardayim
Aymem bem biraz bu yontemi deneyeyim digerlerinde ben meyveyi veya baska seyleri abartiyorum hic olmazsa boyle frenledim kendimiBisey olmaz canim devam edebilirsin zaten sadece protein almıyoruz gun gun diğer gidalar da ekleniyo
evett hic haz etmem kendindenAyy gercekten mi tarcin coh severim
oo iyiymissOyle diyirlar biberli yaoinca sabahlari tuvalete çıkarıyormuş
Hee yaptırmamak işimize geldi daha cok vakit geçiriyoruz eşimle tv olsa sürekli tlc yi izlicezhala mi cnmm
Yapayım. 2 çay bardağı kefir içtim uyucam birazdan bakalım sabah ne olacak.poncik bir ara böyleydi hatirliyon mu ?Et kabizlik yapar mi ki yapmiyosa et ekle bence guzel olur sebze iyi gelir bagirsaklara sabah ac karnina meyve yesene ılık su ic ustune de iyi olur belkimm
Kiz sen 2000 de yaparsın o şevk var sende1000 ip atlayabilirim eğer olursa
Nedense bu sene sadece o dizi çekiyor beni
Burdayım kızGocam gece geliyo ya buralardayimsohbetleşiyoh sende gel birazdan gidecem ama gocam gelecek
Geç saat olunca canım istemiyorHee yaptırmamak işimize geldi daha cok vakit geçiriyoruz eşimle tv olsa sürekli tlc yi izlicez
Yapayım. 2 çay bardağı kefir içtim uyucam birazdan bakalım sabah ne olacak.poncik bir ara böyleydi hatirliyon mu ?
Kiz sen 2000 de yaparsın o şevk var sende
İyi gelirse boyle sıkılana kadar devam edersin canim bakalim ne kadar vereceksin bu haftaAymem bem biraz bu yontemi deneyeyim digerlerinde ben meyveyi veya baska seyleri abartiyorum hic olmazsa boyle frenledim kendimi
Yoh tatlinin ustunde sevdigimden pek fitlik saglamadi kendisi banaevett hic haz etmem kendindenfitligini tarcina mi borclusun yohgsamm
oo iyiymiss
Hee o da cok cektiydi bi ara kabizliktan ne yapti da iyi geldi yarin bi sorak ona da benimde esim gelir birazdan sabaha görüşürüz kuzumHee yaptırmamak işimize geldi daha cok vakit geçiriyoruz eşimle tv olsa sürekli tlc yi izlicez
Yapayım. 2 çay bardağı kefir içtim uyucam birazdan bakalım sabah ne olacak.poncik bir ara böyleydi hatirliyon mu ?
Kiz sen 2000 de yaparsın o şevk var sende
Siz nerde oturuyorsunuz canım
Kayısı çay ı iç dedi arka arkaya üstüne su sabah sorayım. Iyi geceler kuzumHee o da cok cektiydi bi ara kabizliktan ne yapti da iyi geldi yarin bi sorak ona da benimde esim gelir birazdan sabaha görüşürüz kuzum
Bol marul yesillik kaysi erik ne varsa ye kuzu bide bunun uzerine gel git su ic.canim ben yemiyorum zati annemgilde ben evde yiyorum şeker hapindan rahatsizlandigimi goruyorlar seslenmiyler yardimci oluy annemYarın sarma var annem sağolsun ama ben yemicim eşime hepsiyeşil fasulye istiyor canım ondan yapcam büroda ne olur bilmiyorum biraz kuru fasulye kalmıştı onu dökmedim taze zaten beğenmezsem onu yerim benim stresi bitirmem gerekli kafam da sanırım ondan oldu
Afiyet olsun kuzum
Gelmeseler de olurmuş aslında ..eltin ev buldu mu peki inşallah sana uzak ev bulur.
Farkındasın dimi hep 10 gün sonra bu hafta sonra rahatım diyon . Tedavimiz öncelikli kuzum unutma . Spor ne alemde
Kabizliktan duramıyorum geçen hafta da protein ağırlıklı gittim belki ondan belki stresten belki regliden ama midem bulanıyor artık ne yesem wcye çıkmam lazım
Ne yarışıCuma günü yarış yapalım sen benUMEYYE ciddiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?