- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.921
Taaam bu coh tatli olmus bencedeYok kiz o çok çirkindi inanki böyle güzel diyoruz ama görselde kötü duruyor
Mezun olanlar almıyormuş ama
gız o ney işi devret dedin diye molanızı mı iptal ettiYa kizlar size simdi bisey anlatcam aslinda bi dert degilde kendimi bi tuaf hissetim belki icimi rahatlatirsiniz:)
simdi benim is yerinde bi bayan var iyi anlastim biri haftada bi gün bulusup kahve icioduk Burda is yerinde yani, bu kadin bizim yaptimiz isi yapiyo aslinda o isi tek biz yani ben ve iki arkadas yapiyoruz... zamaninda bizim chefimiz suan isden cikali yarim sene oluo ona vermis bu isi ama dedigim gibi aslinda onun isi degil ve o biseyler yapio bize danismadan bende gecen hafta ona dedimki yavas yavas bize devret sen sadece karar verici ol diye asil Dogru olanda o zaten... sonra kadin bana o an gayet iyi davrandi tamam falan dedi yerime bi geldim bizim haftalik kahve terminimizi komple iptal etmis mail atmis baska bisey girdi araya diye, sonrasindada ben mail attim erteliyelimmi baska bi saate yada baska bi güne geri cevap atmadi ve benimle konusmuo artik... bi tuaf oldum ya birazcikda üzüldüm sanki
yaa bilmiyorum ki valla fabrikada 8 6 calışıyorm cumartesileri iş yok ama bnm saatler tam denk geliyo sanırım 7.25 saat hatta eksigim var bakİlk aylar çok normal cnm ya sonra geçiyor
bu arada çalışma saatlerini bilmiyorum ama kurumsal bir işyerinde çalışıyor isen hamileyken 7.5 saatten fazla çalışmama hakkın var biliyor musun bilmiyorum ama
ben böyle bi hakkım olduğunu 6. ayımda öğrenmiştim geriye dönük olarak hepsini çatır çatır kullanmıştım
ahahahah bencede yaaaÖrdek iyi olmus o zamanyilan yoh miydi sinsi bi grubuz imajı verirdih
yaa bilmiyorum ki valla fabrikada 8 6 calışıyorm cumartesileri iş yok ama bnm saatler tam denk geliyo sanırım 7.25 saat hatta eksigim var bak
heee o zaman unut sen dediğimi
yok kiz molamizi iptal etmedi yani onunla ictigimiz kahveyi iptal etti:)gız o ney işi devret dedin diye molanızı mı iptal ettiöyle bi hakkı var mı peki ? neye dayanarak yaptı bunu sende git daha üst birine sikayet et haketmiş
ja voll dimi bende anlamadim neyse bakalim simdilik sesiz kalim ben:)Buki_89 Canım o patronluk yapmaya çalışıyor herhalde zoruna gitmis dedigin. Bende kötü olmak istemem kimseyle ama mesafeli olun. Onun triplerini mi cekiceksin schade echt
Birde sabahtır senide görüyorum canım ördek olayı sadece takım içindekiler içinmiş galiba sen mezun oldunya ondan etiketlemedim yoksa sen burdaydım ilk seni etiketlerdim yanlış anlamasoralım yinede mezun olanlarda alıyormu diye
öf aman içmeyiverin sizde onunla bosver cokta lazım değilmişyok kiz molamizi iptal etmedi yani onunla ictigimiz kahveyi iptal etti:)
Ördek iyi olmus o zamanyilan yoh miydi sinsi bi grubuz imajı verirdih
dimi bende öyle düsündüm ama nedense icimde bi tuaf oldu genel olarak yapim bu ya herseyi hep takiyorum kafamaHic usteleme bence demekki gercekten arkadasi olarak görmememis seni biseyden rahatsiz olduysa seninle konusabilirdi bu ne boyle cocuk gibi
Ördek iyi olmus o zamanyilan yoh miydi sinsi bi grubuz imajı verirdih
nerde öyle gözüküyo kız nere bakıyon sen
Madalyanın üzerine tıkla bebeğimnerde öyle gözüküyo kız nere bakıyon sen
Benim ordekligimi tutturmayin diyosunevet sevgili 14. takım
cuma gününe cok az kaldı bu iki gün de kaçamak yapanı vs görürsem fena yaparım
ödem atıcı cay tarifi dagıtın birbirinize normal diyetten daha sıkı tutun.
aranızda artılar ve sabitler var biliyorum tihhat edin gözüm üstünüzde
Aslinda degildizaten öyle değil mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?