- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.961
Yaa keptinnnnnonu bunu bırakta bu hafta listeye giriyon mu sen on de hele
Ben kaptanlik sevdasindan cohtan vazgectimdi de keptin tam olarak ustlenmek istemiyidi
Sen keptinsin zaten kibence dekazen bile beni kaptan sanıyoms
Hamile ya amaBen kaptanlik sevdasindan cohtan vazgectimdi de keptin tam olarak ustlenmek istemiyidikazen farketmis olacak ki son noktayi koymus iyi oldu @keptinn
Daha iyi iste hamilelere yakisir kaptanlikHamile ya ama
bakaceğiiiizzAhahah şimdilik iyi gidiyor bakalım cuma eksi çıkarım ama bu listeye girmeme yetermi orasıda artık siz kaptanlarda
espiri yapma rica ediyorum DOrdek ısırır mi kendine gelkaz olaydik tıslardik tısliyodu demi kazlar ama o zamanda bizi kaz kafali sanallardi ahahaggahah
sus kızYaa keptinnnnnahahagsggsgahahahahahahhaj
iş ortamlarında oluyor kuzum sen ona böyle yapalım deyince hemen kötü olursun boşver hiç üzülme böyle durumlaraYa kizlar size simdi bisey anlatcam aslinda bi dert degilde kendimi bi tuaf hissetim belki icimi rahatlatirsiniz:)
simdi benim is yerinde bi bayan var iyi anlastim biri haftada bi gün bulusup kahve icioduk Burda is yerinde yani, bu kadin bizim yaptimiz isi yapiyo aslinda o isi tek biz yani ben ve iki arkadas yapiyoruz... zamaninda bizim chefimiz suan isden cikali yarim sene oluo ona vermis bu isi ama dedigim gibi aslinda onun isi degil ve o biseyler yapio bize danismadan bende gecen hafta ona dedimki yavas yavas bize devret sen sadece karar verici ol diye asil Dogru olanda o zaten... sonra kadin bana o an gayet iyi davrandi tamam falan dedi yerime bi geldim bizim haftalik kahve terminimizi komple iptal etmis mail atmis baska bisey girdi araya diye, sonrasindada ben mail attim erteliyelimmi baska bi saate yada baska bi güne geri cevap atmadi ve benimle konusmuo artik... bi tuaf oldum ya birazcikda üzüldüm sanki
özelimizi paylaşma burda ulu ortaBen kaptanlik sevdasindan cohtan vazgectimdi de keptin tam olarak ustlenmek istemiyidikazen farketmis olacak ki son noktayi koymus iyi oldu @keptinn
dimi yazık banaHamile ya ama
hem suclu hem güçlüDaha iyi iste hamilelere yakisir kaptanlikben musait oldugumda hep yardim ediyim zati ama en onemli gun olan cuma gunu takimda olamiyom esimi izinli gunleri cuma oldugundan
Cok espirikli gunumdeyim bugunbakaceğiiiizz
espiri yapma rica ediyorum D
sus kız
Sen kaptan olarak doğmuşsun amaözelimizi paylaşma burda ulu orta
sen kaptansın ben değil
dimi yazık bana
hem suclu hem güçlü
aagahsgshhsg
Cok espirikli gunumdeyim bugunordek kafa yapti ahahabahajhah
hı hıSen kaptan olarak doğmuşsun ama
Bu arada 7. takım ne öle kızlar duyan gelmiş gibi
işsizlikten baktığım şeylere bak ya
keptincim ben sıkı gidiyorum adet olmadığım sürece cumaya eksiyim merak etmedisiplinli takım
bizimkiler ortalıkta yok
UMEYYE orkide1453 SchonerDuft @Blacksee55 poncikbirgelincik Favelayn munter ve daha sayamadıklarım
valla 1 hafta daha musade toparlandınızzz toparlandınız. yoksa ben gidicem sizi bırakıp takılın öle bi basınıza
evet ya öyleSevdigin birisisiyse ondandir canim boylesi iyi olmus kendini er gec belli ediyo insanlar
nasıllar kalabalık mıBu arada 7. takım ne öle kızlar duyan gelmiş gibi
işsizlikten baktığım şeylere bak ya
tamam canim alismaya calisiyorum is ortaminda duygusaliga pek yer yokiş ortamlarında oluyor kuzum sen ona böyle yapalım deyince hemen kötü olursun boşver hiç üzülme böyle durumlara
Gidemezsin kendini düşünmüyorsan örseğini düşündisiplinli takım
bizimkiler ortalıkta yok
UMEYYE orkide1453 SchonerDuft @Blacksee55 poncikbirgelincik Favelayn munter ve daha sayamadıklarım
valla 1 hafta daha musade toparlandınızzz toparlandınız. yoksa ben gidicem sizi bırakıp takılın öle bi basınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?